reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Ja jajka tez narazie odstawiam bo wiem ,ze sa mega uczulajace jesli chodzi o skaze.
A co do warzyw to ja jem tez gotowane brokuly i fasolke szparagowa a takze cukinie duszona a no i gdzies czytalam ,ze mozna salate i kapuste pekinska wiec to tez zajadam i malemu nic nie jest.Wprowadzalam to wszystko po trochu bo juz mialam wstret do buraczkow i marchewki;-)
A co do warzyw to ja jem tez gotowane brokuly i fasolke szparagowa a takze cukinie duszona a no i gdzies czytalam ,ze mozna salate i kapuste pekinska wiec to tez zajadam i malemu nic nie jest.Wprowadzalam to wszystko po trochu bo juz mialam wstret do buraczkow i marchewki;-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
no my juz po marchewie i nawt Kubus zjadł troche samego jabłuszka rochę się krzywił bo może za kwaśne ale zjadł ze 4 łyżeczki jabłka i 3 łyżeczki marchewki
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
DOBRA JA SIE ZMYWAM NA JAKIS CZAS BO TRZEBA TROCHE POSPRZATAĆ MĄŻ PRZYJDZIE I POWIE ŻE PRZEZ TEN KOMPUTER TO NIC NIE ROBIE TYLKO PIER..... DISZE TAKIE JEST MĘSKIE PODEJŚCIE ACH CI FACECI
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dziewczyny mam do Was pytanie. Bo mój Tadeuszek dzisiaj i kilka dni temu ulał sobie dwie godziny po jedzeniu. Ale nie mlekiem tylko tak jakby samą wodą a nic nie pił oprócz mleka? Myślicie, że to może coś złego oznaczać? Bo ja nie wiem co mam o tym myśleć. I szczerze troszkę się niepokję. Bo gdyby ulał mleczkiem to nie ma problemu ale ulanie taką wodą to mnie troszkę zaniepokoiło.
Ja bylam 2 miesiace na diecie bezmlekowej, teraz juz powolutku wproadzamy rozne frykasy (typu lyzka smietany do zupy ;-)) i wysypki ani sladu. Choc sucha skora caly czas
W sumie to sie juz przyzwyczailam Ostatnio probowalam zjesc kanapke z maslem i mi nie smakowalo
Co do pieczywa - my juz tylko ciemne jemy, tez w sumie zdrowe przyzwyczajenie
Ale jesli chodzi o smazenie, ostre przyprawy czy jakis inny junk food od czasu do czasu to ja nie mam oporow, np pierwszy kawalek pizzy zejadlam jak Luki mial niespelna mieisiac. Maly znosi dzielnie moje zywieniowe fanaberie, a nawet jesli od czasu do czasu cos mu sie gorzej trawi to ja jestem zdania, ze powinien sie jak najszybciej przyzwyczajac do naszej diety.
hehe, z drugiej strony to dzieki Lukaszkowi nauczylam sie robic duszone mieso, zrazy etc
Co do pupy dzieki za rady!! Mam teraz w domu Bepanthen, mam nadzieje ze sobie poradzi z ta czerwonoscia
W sumie to sie juz przyzwyczailam Ostatnio probowalam zjesc kanapke z maslem i mi nie smakowalo
Co do pieczywa - my juz tylko ciemne jemy, tez w sumie zdrowe przyzwyczajenie
Ale jesli chodzi o smazenie, ostre przyprawy czy jakis inny junk food od czasu do czasu to ja nie mam oporow, np pierwszy kawalek pizzy zejadlam jak Luki mial niespelna mieisiac. Maly znosi dzielnie moje zywieniowe fanaberie, a nawet jesli od czasu do czasu cos mu sie gorzej trawi to ja jestem zdania, ze powinien sie jak najszybciej przyzwyczajac do naszej diety.
hehe, z drugiej strony to dzieki Lukaszkowi nauczylam sie robic duszone mieso, zrazy etc
Co do pupy dzieki za rady!! Mam teraz w domu Bepanthen, mam nadzieje ze sobie poradzi z ta czerwonoscia
Weroniczka, u nas takie ulewanie to niestety norma
Bylismy w tej sprawie u 3 lekarzy roznych w tym u jednego alergologa i nas uspokajali, ze niektore dzieci tak maja i z tego wyrastaja. I ze poki tyje sobie wesolo to nie ma co sie marwic,
Ale ja juz niekiedy sama nie wiem, juz 5 miesiac leci a on wciaz tak ulewa i ulewa
Bylismy w tej sprawie u 3 lekarzy roznych w tym u jednego alergologa i nas uspokajali, ze niektore dzieci tak maja i z tego wyrastaja. I ze poki tyje sobie wesolo to nie ma co sie marwic,
Ale ja juz niekiedy sama nie wiem, juz 5 miesiac leci a on wciaz tak ulewa i ulewa
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Soida a ulewa mlekiem czy właśnie taką wodą? Bo to właśnie ta woda mnie zastanawia.