grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
no m oje słońce juz się wyspało pewnie zaraz wezwie mnie do roboty;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mmmmm niebo w gabieeeeee jak ja za tym tęsniłam ale mnie do złego namawiasz Magda:-);-)
My dzisiaj mielismy noc przy cycu:-) Zrobilismy sobie takie swieto dzisiaj w nocy i Marcel sapl z nami i jak tylko sie przebudzal mama dawala mu cyca:-) A coo!!! Jemu tez sie czasami nalezy swieto lasu
Teraz sie zastanawiam co ciekawego mozemy dzisiaj porobic, no i nic nie przychodzi mi do glowy. Poniewaz na pewnein czas zrezygnowalismy z zakupu domu to kombinuje jak przemeblowac salon zeby zrobic malemu wiecej miejsca na turlanie bo coraz lepiej m u to wychodzi,ale moze byc ciezko
Ojoj Sylwia, żeby Ci Marcel nie zrobił niespodzianki i zbytnio sie nie przyzwyczaił do tego święta. Nie chce być złym prorokiem, ale mi Wiktor raz przespał 4 h na rękach to potem miałam jazdę ładnych kilka dni
A ja dzis nie wiem co mam robic pogoda wstretna nie moge wyjsc na dwor wiec chyba zaczne odkurzac nienawidze tego ale dzieci to lubia hihi i podlogi chyba tez;-)