reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam w ten pochmurny i zimny dzień!:-)

Brrr...ale pogoda....Magdalenka a może jednak zaświeci u Ciebie słoneczko, chociaż w domku:tak:

Oczywiście gratulacje dla Pablo Viki:tak:

A u nas po kaszka na noc bardzo się sprawdziła, Krzys jak zasnął o 19:30 obudzil sie po 6-tej. Czyli mleczka było mu za mało...kaszka treściwsza zrobiła swoje:-)

Dziewczynki miłego dnia!:-)

reklama
Witam się i ja.
Dziś już o wiele lepszy dzień niż wczoraj bo chłopcy pobudzili się w dobrych humorkach a i ja się wyspałam i poranną kawę zaliczyłam:tak::tak::tak::tak:
Dziś idziemy podpisać umowę z przedszkolem Stasiulkowym:-):-)

Dzień dobry dziewczynki i ich pociechy!!!
My juz na nogach od 7 kurcze nie nchciało się dziecku pospać dopiero teraz usnął noc bgorsza niż wczorajsza pobudki o 1 i 4"30 potem o 7

Ataata wiem że to starsznie trudne ale zobaczysz dwa trzy dni płaczu a ona sie przekona po prostu da za wygraną dzieci są bardzo mądre i ona wie że jak będzie płakać to ja wreszcie weżmiesz za ręce i uspisz> Nie płacz przy niej bądz dzielną mamą siedz przy niej niech czuje że jesteś blisko a zobaczysz że niedługo będziesz się chalić rezultatem trzymam kciuki:-):-)

Viki wielkie gratulacje dla Pawełka za pierwszy ząbek to wróżka ząbkówka powinna dzielnemu Pawełkowi jakiś prezent przynieść:-):-):-) wielkie buziaki od cioci grzechotki:-):-)

Magda zrób sobie czekoladę gorącą i od razu dawka endorfin poprawi ci humor u nas też pada i jest poaskudnie ale na pocieszenie powiem ci że od soboty ma być po 20 stopni i duuuuużo słońa

Pomimo wstretnej pogody miłego dia i żeby dzidzie super grzeczne były dziś!!!;-);-)

Całusy dla dzisiejszych 4 miesięcznych solenizantów Adasia i Eryczka !!!!
Weroniczka
super że u Ciebie już dobrze, może i mnie kawa pomoże.
Dotka- dzięki :tak:

reklama
Do góry