reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata...pisze teraz troche spozniona bo mialam egzamin i musialam kuc wiec nie ialam czasu do zagladania na BB

Imie:Iwona
maluch sam się o siebie zatroszczył ;)
Lublin

dzieki za dopisanie

Ataata...mam nadzieje, ze los sie jak najszybciej do ciebie usmiechnie i stniesz na nogi. zycze duzo szczescia i rdosci, dasz rade

reklama
ataata, super ten kalendarz ze zdjeciami!! ale jak oni je robia???? sa takie ostre!:szok::szok::szok::szok:
jesli chodzi o faceta to trudno mi sie wypowiedziec o takiej sytuacji, ale wierze ze bedzie dobrze!! ja jestem strasznym "mazgajem", bez emocjonalnego pogotowia 24 na dobe byloby mi ciezko. ale chociaz rodzine masz blisko!! my w krk sami, na razie bez stalej pracy, ale powoli sie krystalizuje. kurcze, wszyscy sobie daja jakos rade, nie moze byc inaczej :-)

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy ;-)

Kurcza jestem wściekła :wściekła/y::baffled:
Cholerka dopisałam kache i asmodis do listy i mi miejsca brakło!!!:wściekła/y:
Musiałam usunąć tekst o tym ile sie starałyśmy o bobasy i jeszcze wszystko uszczuplić i ledwo ledwo mi sie zmieściło!!!
Jak przyjdą nowe grudniówki, to chyba bede musiała kasować nawet nasze dane typu: imie, wiek i miejsce zamieszkania!!! Porażka!!!
Taka coraz brzydsza ta lista sie robi:wściekła/y::baffled::-:)-D

Witamy wszystkie Mamusie i Bobaski kolejnego słonecznego upalnego dzionka :)
Życzymy Wam, żeby upłynął on w jak najprzyjemniejszej atmosferze i bez żadnych dolegliwości ciążowych ;-)
Kasia i Kornelia/Oskar ;)

Witam szanowne Panie. Jestem tu nowa więc napiszę może coś o sobie. Jestem mamą Stasia ( 2 latka) no i w grudniu będę znów mamą. Bardzo się cieszę z tego powodu i już nie mogę się doczekać kiedy maleństwo zacznie mnie kopać;-)

Witam nową koleżankę:-) i was dziewczyny!!!!:-)

dota oczywiscie poprzytulam telefonicznie mojego meża nie twojego zeby bylo wszystko jasne i nie bylo niedomowien bo jakos tak nijak to napisalam hahahaha:-D:tak::-):-p:cool2:
Viki ale się uśmiałam z tego co napisałaś :-D:-D

papa

dziewczyny czy wam brzuchy już zaczęły rosnąć? Bo ja mam wrażenie że jak ubiorę obcisłą bluzkę to już coś widać. I nie wiem czy to ja przytyłam czy już może być widać.:-)

reklama
czesc mamuski:)

weroniczka witaj i rozgosc sie na dobre:tak:

ataata no ten dzial z linkami calkiem fajowy - gratuluje, a tak poza tym to nie przejmuj sie tym "panem" (czytaj jak chcesz), to jego dziecko i skoro nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci to chyba wszystko jasne ze zycie z takim facetem nie ma sensu...wiec podjełas słuszna decyzje a jestes piekna i mloda i jeszcze nie jeden amant sie znajdzie, ktory bedzie chcial stworzyc wspanialą rodzine... mowie bo wiem cos na ten temat....
tak ze badz dzielna i dumnie wypinaj brzusio;-)

a wogole zapomnialam wam wczoraj napisac ze w ciagu tego miesiaca schudłam prawie 2 kilo!!:szok: ostatnio jak bylam u lekarza i jak sie wazylam to przybyl mi nicały kilogram tymczasem teraz dwa kilo mniej:szok:

dzidzius wyciaga ze mnie co dobre:tak:

buziam was na dzien dobry i zycze wszystkim milusiego dzionka

Do góry