grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
a mój maruda śpi od 9;40 to jakiś rekord
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa Kasia zapomnialam zapytac jak tys mnie znalazla na ttej Naszej Klasie. Zaproszenie przyjete)
ale jak ostatnio pisałam byłam w piątek na spotkaniu klasowym i nie było mnie ze 6 godzin, poszalałam, piwka się napiłam ze znajomymi....ale....cały czas myślami byłam w domu przy małym....no niestety...to już nie to samo co dawniej, skończyło się beztroskie życie i szczerze mówiąc już dobrze mi z tym!!!!!:-) Bo Wiktor wynagradza mi wszystko:-):-):-):-):-)
no wlasnie nie bardzo....
a ci co ewentualnie jadą autem to mieszkają zupelnie nie po drodze do nas...tak ze niestety...
A w sobotę idę na konsultację Tadziowych bioderek do innego lekarzaz( takiego którem ufam) więc trzymajcie za nas kciuki. Mam nadzieję że wszystko będzie jednak dobrze z jego bioderkami a jak nie to że szybko i w miarę bezstresowa uda nam się je wyrehabilitować bez tej cholernej poduchy.
Sylwia wieczorne nudy czynią cuda A tak na serio wystarczyło wpisać tylko imię Sylwia i miejscowość Bradford, a w głównym zdjęciu masz Marcelka wstawionego, więc od razu wiedziałam, ze Ty to Ty ;-)
Ja wlasnie przezylam to samo. Nie bylo mnie tylko dwie godzinki a ja juz siedzialam tam jak na szpilkach, patrzac ciagle na zegarek i zastanawiajac sie jak tam Marcel sie sprawuje