reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanko droga moja... no to teraz mnie zraniłas tym pytaniem..jak wogóle możesz??? dlaczego mi to robisz?? jakże mogłabym cie już nie kochać?? nawet na tą sterylizacje machnęłam ręka..no cóż mysle sobie... najwyzej paweł bedzie mial wysterylizowaną babke:tak:;-)..

no wiec kocham kocham no i czekam na cię tu w polsce:tak:

reklama
vikiusiu :)) nie martw sie ta sterylizacja to tylko do 6 miesiecy bedzie. Pawelek i Ty kochana powinniscie docenic moje starania o wychowanie "idealnej kandydatki" !!
szkoda ze nie mozemy sie wszystkie spotkac...
o viki nawet na basen nas zapisalam zeby Gajunia miala smukla sylwetke :))

Młody mnie zszokował, wpierniczył 310ml kaszki :szok: Ja nie wiem gdzie on to mieści w tym swoim małym brzuszku...I jak ja mam spowodować, zeby On nie przybierał za dużo na wadze jak to mały, wiecznie głodny pochłaniacz jest... Podejrzewam, że gdyby nie te leki na zmniejszenie przyrostu wagi to już niezłego klocka bym wyhodowała ;-)Teraz zmęczony jedzeniem Prezes śpi, a ja sobie mogę w końcu na necie pobuszować :-)

A my z Marcelem wlasnie mielismy walke. Ja chcialam zeby zasnal sam w lozeczku a on chcial zasnac u mnie na rekach. Zgadnijcie kto wygral:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Z konsekwencji sama sobie wystawiam pale:crazy::crazy::crazy:

Viki i Stefanka ale z was wariatki:-):-):-) Gaja jest sterylnie czysciutka ( zeby nie powiedziec wysterylizowana;-);-);-)) i dba o figure zeby Pawelek byl zadowolony:) A co Pawelek robi zeby Gaja byla zadowolona??;-);-)

kasienkajojojo nie tylko Maja jest takim niejadkiem, Marcel przed snem zjad jedyne 100ml z czego 50ml dalam mu na spiocha:crazy::crazy::crazy:

heeh Pawełek tez niebawem pojdzie na basen , skrycie marzy o siłowni ale juz wytłumaczyłam mu ze bedzie mial jeszcze czas...póki co zażywa kąpieli w wannie i ćwiczy miesnie kopiąc i machając raczkami.
sterylizacja to u nas nie tak do konca jak u potencjalnej kandydatki ale w zamian tego dbamy i skóre by była gładka a i o taką inną skórke(jak to u chłopca) tez dbamy by nie zarosła bo jak czytalam na innym wątku facet musi miec duzo sily skoro teraz takie seksiarskie panny rosną...:szok::-):-)

no viki uwazaj bo widze ze o Marcelka tez mamusia dba :) wypytuje sie a pozniej sie okaze ze on juz nawet na angielski jest zapisany :))

wiesz jesli chodzi o angielski to o Pawła sie nie martwie bo my od razu go uczymy i mowimy do niego w dwóch językach:-):-pa niebawem i niemiecki wprowadzimy;-)

reklama
Och to z taka zdolna mama to Pawel ma wygrana w kieszeni:))) Marcel pewnie bedzie niepocieszony ale jakos mu to wytlumacze:-):-) No coz, czasami trzeba zrobic krok w tyl zeby pozniej moc zrobic dwa kroki do przodu;-)

Do góry