Ja jestemmmmm!;-)
Kurcze, przenieslismy kompa do salonu i juz rzadziej zagladam:| Ale czytam dziewczynki, co tam u Was i normalnie Ataata - wspolczuje CI strasznie i mam nadzieje ze ten lekarz cos Wam w koncu pomoze. I tak podziwiam Ciebie i Twoja mame, ze jakos dajecie rade mimo wszystko. I mysle, ze jak czasem nawet ona Ci dopiecze, to nie dlatego, ze chce Cie ranic, ale domyslam sie, ze Wam obu juz te nerwy puszczaja...
Anetka biedne te Twoje dzieciaczki, niech szybko zdrowieja maluchy! A co do tabletek, to ja Ci powiem, ze sie po swoich dobrze czuje, ale niestety dosc czesto mam plamienia (mam nadzieje, ze to sie unormuje jeszcze), a pozatym narzekam na spadek libido... I szczerze mowiac zle mi z tym i zal mi meza...
A kiedys jak bralam hormony, to bez zadnych skutkow ubocznych sie obylo, wiec to i od osganizmu i od rodzaju tabletek zalezy....Aaa, no ale ja biore te jednoskladnikow dla karmiacych..
Paula, no faktycznie po Twojej slicznotce to widac jakby mulatka byla
Sorki jesli omijam jakies tematy, ale szybko pojawiaja sie nowe posty i trudno nadazyc
Stefanka, a mnie tv wkurza...Mam pelno platnych kanalow z samymi filmami i obejrze czasem z mezem dla towarzystwa, ale jakos tak ogolnie nigdy nie lubialam za duzo ogladac (no chyba, ze w kinie, ale teraz, to tylko pomarzyc moge;-)) A te polskie programy, ktore mozna w Kanadzie odbierac, to poracha normalnie
A w ogole, to mam stresa, bo z jednej strony wielka radocha, bo za 2 tyg, zobacze sie z rodzicami, ale martwie sie jak zniosa lot, zwlaszcza, ze maja po drodze przesiadke, a jezyka nie znaja (no i do tego moj tata ma z serduchem problemy, wiec rozumiecie....)
Ale poza tym to mi sie az chce ryczec z radosci, bo strasznie mi towrzystwa brakuje, a rodzicow jeszcze bardziej!