No i tak.. zostałam sobie na bb sama... wszystkie śpią chyba...
A ja głupia zamiast odpoczywać i spać to ślęcze na allegro i bb
Ale jakos spac nie mogę... pije piwko z nadzieja ze mnie znuży, tymczasem tylko mi zaczyna szumieć w głowie ale oczy coś nie chcą sie kleić...
A o co chodzi z tym zamkniętym...jeśli można wiedzieć?
Monia mamy watek zamknięty, praktycznie od samego poczatku sobie taki zrobiłyśy... to jest taki dział gdzie nie mają dostępu niepowołane osoby, tzn dostęp mają tylko grudniówki, te grudniówki "aktywne" które sie udzielają...
Już chyba drugi raz oto pytasz ale wcześniej nie mnie więc sie nie wcinałam;-)
Mamy taką zasade, że każda grudniówka która niema tam dostępu, a chciała by, to my które mamy dostęp naradzamy sie czy udzielić dostęp nowej osobie czy nie... z resztą tutaj jest też wątek na którym jest napisane oco chodzi i dlaczego tak a nie innaczej;-)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...153/klub-grudniowek-07-dzial-zamkniety-10396/
Jeśli chciała bys uzyskac dostęp do tego naszego działu zamkniętego to daj znać, wtedy z resztą dziewczyn "obgadamy" to i damy Ci znać co postanowiłyśmy;-)
A wogóle to zapomniałam,
Dada zazdroszcze że juz niedługo wprowadzisz nowe amcianko dzieciaczkowi...
Ja zawsze jak jestem w hipermarkecie to patrze na ten dział z jedzonkami dla maluszków z nadzieją że jest coś od 2-go miesiąca
ale nigdy nic nie znajduje poza herbatką z kopeku włoskiegho albo rumianku
Niby taka błacha sprawa, ale cieszy jak cholera prawda??
Ja juz sie niemoge doczekać kiedy dam Darii jakiś soczek, kaszke czy deserek... fajnie tak... to już taki ewidentny znak że dziecko jest coraz starsze
;-)
Ewcia ja jak bym miała możliwośc to tez bym maluszka uczyła spać samego... i im wczesniej tym lepiej skoro przesypia całe nocki to jak dla mnie znak że już pora, ale mimo to kupiła bym chyba nianie albo monitor oddechu, dla świętego spokoju, a pozatym dziecku lubi sie czasem ulać niestety i różnie to bywa;-)
a mate juz kupiłam, ale itak Twoja jest nr 1;-)
poprostu krówka boska