reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Co do smakow to jak pisalam jem owoce i slodycze ale tez i pomidorki na potege, jogurty na slono(robie sobie takie mini chlodniczki), sledzie, i grzybki.Wiec z przesadow to tez chyba do niczego nie pasuje ale powiem wam ,ze w poprzedniej ciazy jadlam to samo, ciekawe czy to znaczy ,ze bedzie drugi chlopak:confused:

reklama
Czesc Dziewczyny :)
Jeszcze tydzien pracy a potem 2 tygodnie leniuchowania:tak:
Chociaz powiem Wam ze to roznie bywa z tym moim leniuchowaniem...bo to tam trzeba jechac to ktos przyjedzie to jakies zakupy i tak w kolko ;-) Juz mamy zaplanowane z siostra zakupy,a moja najmlodsza siostrzyczka (4 latka) to tez bedzie mi pewnie chciala pokazac i opowiedziec mnostwo rzeczy :-D Juz nie moge sie tego doczekac :tak: Juz przyjela do wiadomosci ze bede miala swojego Dzidziusia i nawet moze przyjedzie do mnie jak urodze :-D Moja slodka siostrzyczka :-)

Co do plci dziecka to my bedziemy wiedziec 1.08 :tak: Ale powiem Wam ze i ja i moj maz (co jest dziwne) jakos nie mamy wybranej plci. Moze gdyby to bylo drugie dziecko to wolalabym plec przeciwna ale narazie aby bylo zdrowe :tak:
Moj maz kiedys powiedzial ze chcialby miec coreczke ( :eek: )bo bylaby 'ksiezniczka tatusia' :-D przewaznie przyszly tata woli pierwszego syna a tu niespodzianka ;-)

Jak Wasze samopoczucie mamusie?

Witam się i ja;-)

belka no obyście tego 1.08 zobaczyli płeć dziecka, bo wiesz jak sie obróci nie tak jak trzeba to nic nie bedzie widać...:laugh2:
A co do tego, że twój mąż wolałby córeczke, to dla mnie nic nowego, bo mój od samego poczatku marzy o dziewczynce:tak: i też sie dziwiłam na początku, bo przeważnie facet to chce syna, ale im chodzi właśnie o to traktowanie córeczki jak księżniczki:laugh2:

Moje samopoczucie takie samo jak codziennie =jak leże to jest oki a jak stawiam sie do pionu, albo siedze to od razu mnie muli...
Właśnie pije kawke, a potem śniadanko.

Miłego dnia

Ataata mozesz pic kawe-podziwiam. Mnie na sam jej zapach odrzuca :baffled: Ja wczoraj znowu w lazience wyladowalam,nie wiem dlaczego ale spaghetti mi zaszkodzilo. Chyba za duzo wzielam naraz i juz nie dojadlam,ale potem kanapka weszla spokojnie :tak:

belka kawka mniam mniam, nie odrzuciło mnie wogóle:no: a nawet smakuje mi teraz jeszcze bardziej:laugh2:
Współczuje żyganka, ja wczoraj miałam spokuj... tzn spokuj bo nie wymiotowałam, ale zdychać zdychałam do 16. O 23 zjadłam kebaba, bo miałam taką zachcianke, że chej. A jaki był wstrętny bleee i tylko sie po nim męczyłam, bo mi wydęło brzuch od kapusty i dostałam takich boleści że myślałam że sie zwine w kulke:laugh2:

Mam nadzieje że nas dziś żyganko ominie szerokim łukiem, choć mnie jak zwykle muli od kiedy wstałam:baffled:

O Rany Ataata tez sie dziwie ,ze kawke mozesz popijac.Ja bardzo lubie i jak pije to mi smakuje ale zaraz po wypicu kawy mam CALY dzien do kitu.Jest mi niedobrze i muli okropnie:baffled::sick:

Ataata to rzeczywiscie masz zachcianki ;-) ja to tylko chinszcyzne (i to tez tylko jedne danie) to moglabym jesc na okraglo,a i pizze ostro. Na to mam ochote zawsze i wszedzie :tak: Zaraz koncze prace i lece po chinszczyzne :-) mniam,mniam :tak:

reklama
Do góry