reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witaj Monia. Forum to nic trudnego, napewno szybko dojdziesz do wprawy. Wklej pare fotek swojego synka w galerii grudniowych maluszkow. :-)

reklama
Dzięki Jutrzenka za miłe powitanie:-)
Powoli zaczynam łapać się w obsłudze, wkleiłam zdjęcia mojego Skarbeczka wśród grudniowych maluszków.
Teraz chciałabym dołaczyć sobie jakiś fajny suwaczek, tylko nie bardzo wiem jak...:zawstydzona/y:

Witaj Monia :-) fajnie że jednak w koncu sie zalogowalas bo im nas wiecej tym lepiej.
A suwaczek to wejdz sobie na stronke z jakimis suwaczkami, (najeżdżając na nasze suwaczki i klikając wejdziesz na stronke) zrób sobie taki jak chcesz a potem skopiuj specjalny BBCode i wklej go tutaj do swojego podpisu (podpis masz: w lewy górny róg -ustawienia/edytuj podpis)

Witaj Monia ;-) w naszym gronie!

Ataata nie zmniejszaj jedzonka Daruni. Skoro ma taki apetyt to nie stresuj jej dodatkowo ograniczaniem mleka. Rośnie kluseczka, stąd ma ochotę na tyle mleczka :-) Lepiej zwiększyć ilość witaminki. Kochanieńka trzymam kciuki, aby u Was było coraz lepiej. Nie poddawaj się.

Soida niezły wyczyn ta podróż. Mi byłoby szkoda małego. Nowe miejsca, nowe zapachy, nowe osoby... Chyba za dużo wrażeń na takie maleństwo.
A co do kąpieli to fakt, trzeba wyszorować się wcześniej ;-) ale czy faktycznie maluch musi być większy? Spróbuj ;-) Pewnie będzie to nie lada frajda dla Was.

Dzięki moje Drogie za miłe powitanie...ja na razie zmykam do spania bo mój maluszek właśnie lula:-)
Może jutro znajdę więcej czasu:):)
Życzę spokojnej nocki wszystkim Mamusiom i ich Maluszkom:blink:

witam

ja dzis u mamy jestem. z malym oki tylko nadal ma te krostki na policzkach i brodzie. postanowilam zmienic mleko na nan h.a...zobaczymy
niestety przez to ze mam zajecia to praie stracilam mleko. maly dostaje na noc piers i raz dziennie cos z obu tez zje.
witam nowa grudniowa mame
Ataata...to co przeczytalam...jestem w szoku, kazde dziecko jest indywidualne i to ile je to jego sprawa, najwidoczniej wg mnie ma taka potrzebe. uwazam ze jesli za malo witaminy D to powinna powiedziec ile trzeba dac....dziwne. tak jak pisaly dziewczyny, na opakowaniu jest ze zalecaja 6x120, ale nie pisza ze tego trzeba sie kurczowo trzymac.
Soida...ja tez nie wiem czy bym sie zdecydowala na taka podroz...co do kapieli...wg mnie to fajny pomysl
Stefanka...wyslalam Ci pv i jeszcze raz dziekuje:tak:. u nas maly tez zaczyna gaworzyc i sie smiac. najbardziej mi sie podoba jak on probuje cos powiedziec...tak przy tym kreci tym swoim jezyczkiem

Anetka...niech Madzi szybko minie ta alergia

dziekuje dziewczyny za zaproszenia na stronie nasza-klasa

Ataata Roksana i Sebastian też to mieli miękkie główki bo dużo przybierali plus to ze ciemiączko było 2cm-2cm lekarz mi nic nie mówi na temat jedzonka lecz o zwiększeniu dawki d3 i wyglądało to tak że 2 tygodnie daje dziecku 3-4 krople potem kontrola a jeśli była jeszcze za miękka to jeszcze następne 2 tygodnie znowu 3 krople kontrola i wtedy kości były już dobre i mogłam zakończyć te dawkę 3 kropli na 1 krople.

Zrób tak jak ja piszę i nie głodź małej bo i tak się nie da Daria zagłodzić lekarz troszkę przesadził

Witajcie!!!:-)

Ale u nas dzisiaj wiosennie...słoneczko, ptaki śpiewają...no pięknie:tak:

A i witam nową koleżankę!!!:-)

Dziewczyny myślicie może o drugim maleństwie? Kurcze...ja coraz częściej o tym myślę. Fajnie by było mieć dwóch łobuziaków tak rok po roku;-)

Ataata dziewczyny maja rację - jak można głodzić takie maleństwo...to przecieć ona bedzie Ci jeszcze bardziej płakać-dziwna ta lekarka:no:

DotaZ o drugim non stop bo skacze mi po głowie i rozrabia;-) Ale tak serio to o trzecim na 100%. Tylko za jakiś rok najwcześniej. No chyba że się przydarzy:tak::tak:

reklama
No tak Weroniczka przecież Ty masz już dwoch...najbardziej się boję, że nie dam rady...że nie będę w stanie poświęcić wystarczająco czasu jednemu i drugiemu.

Ale super, że myślisz o trzecim:tak::tak:mi też się marzy trójeczka...No ale niewiadomo co przyniesie los...Fajnie by było...;-)

Do góry