reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziewczyny, mnie bb wciagnelo juz ladnych pare miesiecy temu, ale od urodzenia malutkiej mam wiecej czasu na poczytanie Was niz napisanie czegos od siebie, bo podobnie jak u Moni moja kruszynka w dzien malo spi, a jak moj maz wraca z pracy to U was jest juz bardo pozno wiec i tak nie mialabym z kim pogadac online:)

Paula, no to podziwiam Twoja coreczke, ze tak ladnie wcina:) Moja Kaya to leniuszek:) Przy cycusiu lubi posiedziec, ale w duzej mierze nie z glodu, tylko dla przyjemnosci;) No i w nocy spi jak susel, ze nawet jak ja wybudze, to possie 2 minutki i znow zasypia:) Po prostu moja Kayulka nie nalezy do zarloczkow, ale gdyby byla glodna, to na pewno by sie o swoje upomniala:D

Asmodis, moj bratanek mial skaze bialkowa i juz ma 7 lat, wiec nie pamietam jak to sie dokladnie u niego objawialo, ale na pewno mial problemy ze skora (wysypka + suche plamki na ciele) i niestety dosyc dlugo go to trzymalo...

reklama
Stefanka, niunia daje popalic? Bo ja dzisiaj za chiny nie moge swojej uspic i tak ja bujam w kolysce, i cholercia glodna jestem....:baffled:
Aaa, no i mnie troche w gardle drapie....

No malo nas dzisiaj, ale i mi sie zdarza, ze przez kilka dni nie mam czasu nic napisac.....I nie martw sie obchodzi, obchodzi:tak:

niee mala spi w lezaczku obok, zreszta zaraz ide ja kapac. tylko J dzis poszedl do pracy po 2 tygodniach 'ojcowskiego' i jakos mi smutno samej...

Dota ja narazie nie mysle. Musze odczekac ze 3 latka jak maly pojdzie do przedszkola poniewaz cala ciaze lezalam i nie wiem jak bedzie w nastepnej, gdyby tez tak bylo to mialambym problem z opieka nad malym jak maz bylby w pracy. Poza tym przez rok i tak nie moge zajsc bo mialam cc i tak mi zalecil lekarz.

Anetka lekarz proponowal Ci wypalanie nadżerki. Z tego co ja wiem od mojej szwagierki ktora tez ją miala ze teraz podobno wymrazają. To jest to samo tylko inaczej nazwane czy cos innego??

Doticzka oby Twojemu maluszkowi jak najszybciej się poprawilo i niech dolączy do grudniowych okrąglasków:-D:-D.

Monia miło Cie poznać, fajnie że nas przybywa. Ja tez tu niestety trafilam dopiero po porodzie bo wczesniej udzielam sie na innym forum ale na szczescie trafilam tutaj bo atmosfera tu rodzinna i jest z kim pogadac i sie poradzic. A ja już w pelni uzależniona od forum jestem i zagladam tu kilka razy dziennie zeby poczytac co tu naszych maluszkow slychac. Tobie napewno tez to grozi :-D:-D:-D.

Stefanka obchodzi obchodzi tylko maluszki nie zawsze dają popisac. Pocieszę Cię że juz za pare godzin nowy lepszy dzien i humorek napewno Ci sie poprawi. Nie martw się, głowa do góry:-):-)

Pozdrawiam i dobrej nocki dla mamusiek i maluszkow:-)

Stefanka, moj tylko tydzien byl z nami i to dlatego, ze swieta byly, ale i tak Cie rozumiem...Od rana prawie do 17 jestesmy same w domu...Dobrze, przynajmniej ze sa weekendy. Bo niby tesciowa bliziutko, ale i tak rzadko przychodzi....A w Polsce tyle rodzinki ze na pewno ktos by pomogl, albo chociaz przyszedl pogadac, a tutaj kiszka:( Ale musimy sie jakos trzymac:tak:

reklama
Stefanka, trzymaj się! Dobrze że tatuś choc troszkę był...mój nie dostał wolnego z pracy a jak poszedł na tydzień L4 to i tak go w ogóle nie widziałam:-:)angry: no i z pracy dziennie wraca koło 19 :wściekła/y:
i w ogóle to sie na niego zeźliłam!
A że dziecko dalej mi nie chce spać jestem zmęczona i wkurzona i mam ochotę komuś natłuc! musze sobie worek treningowy kupić :-D
I fajnie że jesteśmy i możemy się tu wygadać...tak siedzimy same całymi dniami i tu możemy w końcu się komuś "wygadać". Tak jak Jutrzenka pisze, dobrze że tu super atmosfera jest i jakże mogłoby by być inaczej jak tu same fajne babeczki i bobaski buszują :-D:tak:
Pozdrawiam.

Do góry