reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czesc dziewczyny

ja tez nie zabardzo sie wyspałam dzisiejszej nocy bo mały zasnął dopiero o 1:szok: specjalnie go przetrzymałam po poludniu zeby szybko zasnął wieczorem, tymczasem po kąpieli o 19.30 zasnął na 30 minut i pozniej obudzil sie rozbawiony na całego.
a najgorsze jest jak jest juz przemęczony i nie moze zasnać...tak wlasnie mialam wczoraj ..echhh

a dzis wyjechała moja mama wiec jesteśmy z pawłem sami, ale na szczescie jest grzeczny i mam nadzieje ze dzis da mi sie wyspac:-)

tak sobie wlasnie mysle ze jakos coraz mniej dziewczyn udziela sie na forum...
hmmm

reklama
wczoraj to chyba jakas zaraza byla co przekracza granice bo u mnie poszla spac o 1 i to po 2 godz bujania cale szczescie wstala po 6. wiecie co!!
te wasze dzidziolki maja zly wplyw na moja!! normalnie wpadla w zle towarzystwo!!!

Czesc dziewczyny!
A mi wczoraj caly dzien strona bb sie nie otwierala:( Myslalam, ze to przez te problemy z serwerem, ale chyba tylko ja tak mialam biorac pod uwage jak sie rozpisalyscie;)
Witam nowa grudniowa mamusie!:-)

Ja mysle, ze jeszcze nasze dzieciaczki dadza nam sie wiecej poudzielac na forum:) Moja jest ciagle dosc aktywna w ciagu dnia i jeszcze mam malo czasu na swoje przyjemnosci, no ale za to nocki spokojne i przespane, wiec cos za cos:-)

Witam dziewczyny

U mnie z nocami różnie często przetrzymuje mała w dzień aby po karmieniu w nocy poszła od razu spać bo czasami ale to już czasami woli się śmiać zamiast iść spać i tak to trwa 2 godzin i wtedy nie opłaca mi się kłaść spać bo już 7 rano i reszta dzieci mi się budzi :-(

Witam nową Grudniową Mamuśkę

Ja czasem się nie udzielam bo brak mi weny twórczej i nie umiem nawet z sensem zdania sklepać ale czytam regularni forum jak rano wstaje i przed snem:-) to chyba juz uzależnienie:eek:

Dopiero w czwartek idę na szczepienie bo chciałam żeby mała była tydzien po chorobie :confused2: dopiero nie dawno mi wyzdrowiała :baffled::baffled:

Jestem bardzo szcześliwa bo mój mąż znalazł nową prace i może odejść od Szefa tyrana który na nim żerował:-):-):-):-):-)
W umowie mój mąż miał minimum a w rzeczywistości zarabiał wiecej ale składki do zus był małe i jaką on by miał emerytur a jakbym mu coś się stało:frown: zostaje z wielkim 0 zerem ani renty po nim bym nie dostała nic nawet ubezpieczenie miał minimalne. Jego szef wymagał, wykorzystywał to że mu zależ na pracy bo ma 3 dzieci:realmad:
A teraz mu możemy powiedzieć
pocałuj się w dupę i jestem z tego powodu bardzo szczeliwa.
Nowa praca i szef są w porządku bo go już troszkę znamy jest uczciwym człowiekiem który umie nagradzać za dobrze wykonaną prace. Ma ciekawy sposób życia nie je mięsa, nie pali, nie pije, medytuje codziennie, wierzy w zioło lecznictwo i wieży że za grzech popełnione w tym życiu płacimy odradzają się na nowo w następnym wcieleniu:happy: Po prostu ciekawy człowiek takich się rzadko spotyka:sorry:

Ale się rozpisałam:sorry: ale macie co czytać:cool2:

Oj tak to już jest z tymi naszymi dzieciaczkami. Każdy następny dzień jest inny od poprzedniego. Moja mała coś ostatnio mało śpi w dzień. wstaje tak koło 7-8 nie śpi do spaceru czyli do 12-13 i na spacerku też nie zawsze usypia. Spacer trwa do dwóch godzin, jakaś krótka drzemka po południu, a potem potrafi już nie spać do kąpieli. Wcześniej spała całymi dniami ale też nie dobrze bo usypiała przed północą strasznie marudna... W sumie to nie ma reguły.

Anetko tak to jest z pracodawcami. Robią tak żeby im było dobrze i wygodnie no i żeby więcej kasy im zostawało w kieszeni :tak: Mój mąż też jest zarejestrowany na najniższą krajową:no: masakra. Jak będzie tak dalej to będzie miał 400zł emerytury. Też planuje zmienić prace :tak: Ale to jeszcze nic ja pracowałam w Piasecznie 4 lata (3lata praktyk 4 razy w tyg po 8-10h przez cały rok z wakacjami +rok normalnie na cały etat)i byłam zarejestrowana przez ten rok na pół etatu- 400zł :szok: a zarabiałam 800. A na czas praktyk mnie nie zarejestrowała bo niby nie wiedziała że trzeba, w związku z czym mam 3 lata w plecy :crazy: I jak tu mieć chęci do pracy jak po odliczeniu biletów na autobusy i jedzonko do pracy zostawało pół pensji??? A i dodam że jestem fryzjerką bo nie wspomniałam o tym.:happy: Jeju mam nadzieję że czasy się zmienią i nasze dzieciątka będą maiły łatwiej... :-)

te wasze dzidziolki maja zly wplyw na moja!! normalnie wpadla w zle towarzystwo!!!
:evil::evil::evil::evil: stefanka no napewno nie moja Darusia... pzrecie to istny aniołek:evil::evil::evil:

Anetka gratulacje dla męża nowej pracki... teraz napewno będzie lepiej;-) a tyran niech sie faktycznie pocałuje nawet w kant dupy* :-D

Taki dzień dziś dupiany bo moja mała też nic nie spała, tylko takie posypianie po max 30 minut dziś, no a pozatym to nawet spokojna była, troche też pomrudziła, ale generalnie nawet w miare sie zachowywała... ;)

Paula21 jeśli można spytać w jakiej firmie pracuje twój mąż i ty tak z ciekawości pytam bo może pracuje tam gdzie mój;-)
Oczywiście to zostanie w tajemnicy:-p

Stefanka trzeba zrobic dochodzeni czyjej to dziecko zaraża :-):-) I podać mamie szpryce w pupe na wyleczenie :-)

reklama
Mój mąż pracuje w lakierni. Niestety to nie są pojedyncze firmy w których tak się traktuje ludzi. :-( To bardzo powszechne zjawisko :tak: A ja pracowałam w salonie na Kościuszki 24b na przeciwko banku spółdzielczego. Już przeniosła ten salon ta dziewczyna, bo została sama a tam metraż wielki. :baffled:

Do góry