reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witajcie dziewczynki!
Ataata! Darusia słodziutka ;-)
Viki a Pawełek to chyba cały Valdi, co? Piękny maluszek ;-)

Weroniczka, Myszorka GRATULACJE!!!!

Zmykam bo mały woła "le le le" co oznacza ;-) chcę jeść ;-)

Pa!

reklama
ewa ciężko powiedziec bo opinie są bardzo podzielone:-)
ale chyba jednak wiekszośc twierdzi , że Paweł to cała mama:-)

zresztą patrzac na fotki jak bylam malutka to faktycznie podobienstwo jest:tak:

Witam Waszystkie szczesliwe mamusie!!!
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUSIOM I TATUSIOM NIECH WAM POCIECHY ROSNA ZDROWE I SILNE!!
U nas wszystko dobrze mala rosnie problemow wielkich z nia nie mam..Wiem od kolezanki ze dala Wam znac ze urodzilamBo jom oto propsilam.Przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam ale mialam tesciow i troche brakowalo mi czasu na pisanie ale jak mialam tylko chwilke w przerwie na karmienie to czytalam co piszecie i bylam na biezaco kto juz urodzil,wiec sercem i myslalam bylam z wami.Jak tylko pokapuje sie jak sie wysyla zdjecia to zaraz to zeobie zeyscie zobaczyli jak wyglada moja Natalka teraz,bo niestety prubuje ale nie umie wzucic tego na forum nawet zkasowac swojego ssuwaczka z ciazy i dalej mi odlicza czas taki tluk zemnie:zawstydzona/y:az mi wstyd:zawstydzona/y:.
Pozdrawiam i obiecuje ze juz codziennie bede z Wami dzielil sie wrazeniami juz jestesmy sami wiec czasu mam tez wiecej:tak:

Aneczka głowa do góry...niedługo bedziesz się z tego śmiała, że Antek taki uparcioszek:tak::-)

Gorące pozdrowienia dziewczyny,papa:-)

WERONICZKO...
OGROMNE GRATYLACJE!!!

co do karmienia-u mnie teraz tragedia,odczekalam i pozwolilam malemu caly czas ssac i moze wroci to co bylo,ale nic z tego wciaz tak samo,may caly czas przy cycku i placze...od dzis podaje mu sztuczne i tyle co z piersi. mleko mi nawet nie leci z drugiej piersi jak mu daje druga a kupy zrobiy sie zielonkawe i konsystencja ich nie przypomina jajecznicy,tylko jakby mial rozwolnienie...ide jutro do lekarza,zobaczymy co powie

Viki do Ciebie podobny? No wierzę Ci, bo my tylko z fotek ocenialiśmy. Ale brak włosków spowodował, że jakoś nam się wydawało, że do cały Tatuś ;-)
A jak Damianek na małego braciszka? Dumny starszy brat?

Może to głupie pytanie, ale jaka powinna wyglądać kupka maluszka. Asmodis piszesz, że twój mały ma chyba biegunkę. Adaś po nakarmieniu prawie zawsze robi coś więcej niż siusiu w pieluszkę i fakt o konsystencji takiej jak piszesz i kolor zielony / żółty / jasno brązowy - czy mam zacząć się martwić? Czy to normalne taka przemiana materii? Ale nie jest nad wyraz niespokojny, je ładnie, śpi też spokojnie.

Aneczka obstawiam u ciebie 31 grudnia ;-) Trzymam kciuki, abyś do styczniówek nie uciekła!

Ewa...kupka powinna byc zolta,moze chyba byc taka jak piszesz tylko ze polozne mowia ze powinny byc jak jajecznica a najlepiej jakby byly cale zolte-Ewa,mozeos zjadlas i dlatego tak ma.wczoraj dzwonilam do poradni laktacyjnej i mi powiedziala polozna o kupach a zreszta pamietam jak Ninka miala:zolta jajecznica chyba ze cos zjadlam to byla zielonkawa ale nie wodnista

reklama
A mi położne mówiły , że kupki u takich maluszków mogą mieć różne konsystencje i do tego różne kolory...sama martwiłam się tym w szpitalu ale mnie uspokoiły:tak:

Do góry