reklama
Sabrina26
Klub grudniówek'07
Witam Waszystkie szczesliwe mamusie!!!
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUSIOM I TATUSIOM NIECH WAM POCIECHY ROSNA ZDROWE I SILNE!!
U nas wszystko dobrze mala rosnie problemow wielkich z nia nie mam..Wiem od kolezanki ze dala Wam znac ze urodzilamBo jom oto propsilam.Przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam ale mialam tesciow i troche brakowalo mi czasu na pisanie ale jak mialam tylko chwilke w przerwie na karmienie to czytalam co piszecie i bylam na biezaco kto juz urodzil,wiec sercem i myslalam bylam z wami.Jak tylko pokapuje sie jak sie wysyla zdjecia to zaraz to zeobie zeyscie zobaczyli jak wyglada moja Natalka teraz,bo niestety prubuje ale nie umie wzucic tego na forum nawet zkasowac swojego ssuwaczka z ciazy i dalej mi odlicza czas taki tluk zemnieaz mi wstyd.
Pozdrawiam i obiecuje ze juz codziennie bede z Wami dzielil sie wrazeniami juz jestesmy sami wiec czasu mam tez wiecej
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUSIOM I TATUSIOM NIECH WAM POCIECHY ROSNA ZDROWE I SILNE!!
U nas wszystko dobrze mala rosnie problemow wielkich z nia nie mam..Wiem od kolezanki ze dala Wam znac ze urodzilamBo jom oto propsilam.Przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam ale mialam tesciow i troche brakowalo mi czasu na pisanie ale jak mialam tylko chwilke w przerwie na karmienie to czytalam co piszecie i bylam na biezaco kto juz urodzil,wiec sercem i myslalam bylam z wami.Jak tylko pokapuje sie jak sie wysyla zdjecia to zaraz to zeobie zeyscie zobaczyli jak wyglada moja Natalka teraz,bo niestety prubuje ale nie umie wzucic tego na forum nawet zkasowac swojego ssuwaczka z ciazy i dalej mi odlicza czas taki tluk zemnieaz mi wstyd.
Pozdrawiam i obiecuje ze juz codziennie bede z Wami dzielil sie wrazeniami juz jestesmy sami wiec czasu mam tez wiecej
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
WERONICZKO...
OGROMNE GRATYLACJE!!!
OGROMNE GRATYLACJE!!!
co do karmienia-u mnie teraz tragedia,odczekalam i pozwolilam malemu caly czas ssac i moze wroci to co bylo,ale nic z tego wciaz tak samo,may caly czas przy cycku i placze...od dzis podaje mu sztuczne i tyle co z piersi. mleko mi nawet nie leci z drugiej piersi jak mu daje druga a kupy zrobiy sie zielonkawe i konsystencja ich nie przypomina jajecznicy,tylko jakby mial rozwolnienie...ide jutro do lekarza,zobaczymy co powie
Viki do Ciebie podobny? No wierzę Ci, bo my tylko z fotek ocenialiśmy. Ale brak włosków spowodował, że jakoś nam się wydawało, że do cały Tatuś ;-)
A jak Damianek na małego braciszka? Dumny starszy brat?
Może to głupie pytanie, ale jaka powinna wyglądać kupka maluszka. Asmodis piszesz, że twój mały ma chyba biegunkę. Adaś po nakarmieniu prawie zawsze robi coś więcej niż siusiu w pieluszkę i fakt o konsystencji takiej jak piszesz i kolor zielony / żółty / jasno brązowy - czy mam zacząć się martwić? Czy to normalne taka przemiana materii? Ale nie jest nad wyraz niespokojny, je ładnie, śpi też spokojnie.
Aneczka obstawiam u ciebie 31 grudnia ;-) Trzymam kciuki, abyś do styczniówek nie uciekła!
A jak Damianek na małego braciszka? Dumny starszy brat?
Może to głupie pytanie, ale jaka powinna wyglądać kupka maluszka. Asmodis piszesz, że twój mały ma chyba biegunkę. Adaś po nakarmieniu prawie zawsze robi coś więcej niż siusiu w pieluszkę i fakt o konsystencji takiej jak piszesz i kolor zielony / żółty / jasno brązowy - czy mam zacząć się martwić? Czy to normalne taka przemiana materii? Ale nie jest nad wyraz niespokojny, je ładnie, śpi też spokojnie.
Aneczka obstawiam u ciebie 31 grudnia ;-) Trzymam kciuki, abyś do styczniówek nie uciekła!
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Ewa...kupka powinna byc zolta,moze chyba byc taka jak piszesz tylko ze polozne mowia ze powinny byc jak jajecznica a najlepiej jakby byly cale zolte-Ewa,mozeos zjadlas i dlatego tak ma.wczoraj dzwonilam do poradni laktacyjnej i mi powiedziala polozna o kupach a zreszta pamietam jak Ninka miala:zolta jajecznica chyba ze cos zjadlam to byla zielonkawa ale nie wodnista
Dzięki Asmodis ;-)
Znalazłam potwierdzenie Twych słów na bb, że nie mamy co się martwić ;-)
https://www.babyboom.pl/niemowleta/zdrowie/kupki_niemowlaka.html
Znalazłam potwierdzenie Twych słów na bb, że nie mamy co się martwić ;-)
https://www.babyboom.pl/niemowleta/zdrowie/kupki_niemowlaka.html
reklama