reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dotaZ
Moim znadnie nie powinni robić ci problemów ponieważ będziesz juz po terminie wiec to ich obowiązek sprawdzić czy są jakieś skurcze i jak bije serduszko maluszka nawet jak będziesz przed terminem tez powinni sprawdzić tak jest u nas ale co szpital to obyczaj

reklama
czesc dziewczyny

u mnie bez zmian ale ewa napisała mi o 8 rano ze ma skurcze co 5 minut i o 10 miala miec kolejne ktg. od tamtej pory nie mam od niej wiadomosci..w związku z czym wydaje mi sie ze rodzi:tak::-)

prosiła o trzymanie kciuków wiec trzymajmy za nią Piotra i Adaśka

no to trzymamy kciuki za Ewcię. Oby jej szybko poszło i przede wszystkim żeby to było już to:tak:
A ja dziś jestem po ostatniej wizycie u mojej ginki ale nie dostałam żadnego skierowania do szpitala, poprostu mam się tam zgłosić jak będę rodzić. No i jestem wkurzona na siebie bo gdzieś zapodziałam wynik badania z grupąkrwi i teraz nie wiem co mam zrobić. A on jest ważny przy przyjmowaniu do szpitala.

Hehe no i ja sie odwazylam wziac olej.Balam sie ,ze to paskudztwo ale jest zupelnie bez smaku:tak: wzielam 2 lyczeki w odstepie okolo 10 minut.Zobaczymy co bedzie.Mam nadzieje ,ze Ewa tak jak pisze Viki wlasnie rodzi:-)
Weroniczko, nie martw sie.Jesli zapodzialas gdzies wynik to powinnas dostac z laboratorium odpis wyniku.Oni maja wszytko w swojej bazie danych napewno.Jesli nawet to Ci sie nie uda to zrobia Ci badanie przy przyjeciu.Przeciez czasem trafia sie do szpitala bez niczego i musza przyjac rodzaca.:tak:
DotaZ mysle ,ze nie powinno byc problemu z KTG , no chyba, ze trafisz na jakas zolze ale ponoc na Zaspie sa raczej fajne babki.No a jak bedziesz po terminie to juz napewno Ci nie odmowia;-)

Witam sie i ja;-)

Przede wszystkim ogromne gratulacjie dla wszystkich mam ślicznych dzidziusiów;-):-) Gratulacjie spóznione ale szczere;-) Wyobrażam sobie jak jest Wam cięzko teraz już z brzuszkami bo ja w ostatnich dniach już poprostu nie miałam siły sie wogóle ruszac anii patrzec na siebie w lustrze bo czułam się taka dużaaa:tak:;-):-) Ale to już ostatnie dni z brzuszkaimi i za nie długo bedziemy sie wszystkie razem cieszyc z naszymi bobaskami:-) A tak na maginesie to od czasu porodu zleciałam na wadze 20 kilko:szok::-D:-) 10 po samym porodzie plus 10 dodatkowo bo poprostu nie mam czasu nawet zjeśc śniadania albo jem je na raty:blink:
Mój synuś dzisiaj kończy już 2 tygodnie:szok::-):-) a zmienia się z dnia na dzień, można powiedziec ze rośnie w oczach:tak:;-) Juz się nie moge doczekac az wszystkie grudniowe dzidziusie beda w kąplecie (chociaż mój Michałek jest z listopada:zawstydzona/y:;-)).

Doticzka.Super ,ze jestes.Pochwal sie synkiem .Dwa tygodnie to szmat czasu a my go praktycznie nie znamy.Dawaj duzo Fotek!!!!!:tak::tak::tak:
Ja ide troche posprzatac bo jak Rybcia pisala trzeba troche sie poruszac po tym oleju;-)

Czyżby ten olej na prawdę działał:szok:
Jeżeli Ewa miała te skurcze co 5 min to na pewno zaczęła rodzić bo nawet przepowiadające są w dłuższych odstępach możliwe że właśnie jest juz w szpitalu i rodzi jestem w szoku jeśli chodzi o ten olej że on tak na nie które działa z was:nerd:

reklama
Ewa wiec trzymamy kciuki :tak: juz wreszcie bedziesz miala swojego bobaska przy sobie :-) ale ci zazdroszcze :zawstydzona/y:
Szkoda ze ja nie mieszkam w polsce tez bym kupila sobie ten olej i sprobowala.

Aneczka za ciebie tez trzymam kciuki :tak: miejmy nadzieje ze i u ciebie zadziala olej :-)

Doticzka zgadzam sie z Aneczka :tak: my wcale nie znamy Twego synka :no: opowiedz nam troche...dlugo spi? jak je i czy czesto?

Weroniczka nie zlosc sie na siebie za te wyniki :-) kazdemu moglo sie zdarzyc :tak:

Do góry