reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej dziewuszki

no powiem wam ze ja też bede chciała wiedzieć jaka będzie płeć, chociaż najważniejsze żeby było zdrowe.
wróciłam własnie od gina, no i u mnie wszystko oki. następna wizyta 14 czerwca wraz z usg

buziaki:-)

reklama
cześć przyszłym mamusiom:-)

u mnie w łodzi dziś piekna pogoda, świeci słońce ale prawde mówiąc jakoś wcale mnie to nie nastraja pozytywnie...wogóle jakoś dziś mam kiepski humor i mdli mnie od samiutkiego świtu....
:baffled::-(

Aha miałam pisać...
Przyjechałam do Krakowa z dwiema parami długich spodni (jedne jeansy i jedne takie bojówki -styrane, ale ulubione) no a reszta to rybaczki wziełam bo ciepło było. No i wyprałam sobie te jeansy. No i chciałam je wczoraj ubrać bo zimno było i wiecie co... jak mnie mama zobaczyła to kazała mi je zciągnąć:laugh2: Powiedziała "zdejmuj te gacie bo cie trzepne i niemoge na Ciebie patrzec":-D:laugh2::-D A czemu...? Bo zapiełam tylko 1 guzik:szok::-) A dwa następne to na chamca dopiełam, tak, że mi cały brzuch górą wyszedł:baffled::laugh2:
Takrze przerombane bo niby brzuchol jeszcze nie taki wielki ale cała na około obrosłam i już sie nie mieszcze w moje ulubione ciuchy:baffled: Musze chyba jakies dresiaki już kupić, bo na ciążowe za wcześnie;-)
Dobrze, że dziś słonko świeci to moge spokojnie w rybaczki wskoczyć...

Aha moim mdłościom pomachałam ładnie jakieś pare dni temu:-)
-oby na zawsze;-)

Czesc Dziewczyny :-)
Ja od paru dni jestem jakas taka...nic mi sie nie chce. Najchetniej to bym leniuchowala calymi dniami. W pracy nic nie robie tylko po necie smigam :zawstydzona/y: chociaz i na to ochota nie wielka. Nawet na zakupy nie mam ochoty :no:

Pogoda u Nas do bani,pada od samego rana:baffled: i zimno. Tylko do lozka sie klasc i spac :sick:

No to i ja się odezwe;-) i przywitam oczywiście też :tak:;-),wiem żadko coś pisze ale codziennie podczytuje forum;-):tak::-) Dzisiaj czeka mnie wizyta u lekarza plus usg i od wczoraj już się stresuje:zawstydzona/y: Ostatnie usg miała w 6tc wiec już dawno i martwie się czy wszystko bedzie ok:eek: no ale staram się być dobrej myśli:-) Ja mdłości i wiekszość dolegliwości pożegnałam jakiś nie cały tydzień temu oby bez powrotnie;-) Zostało mi ryczenie i śmianie się bez powodu i na zawołanie:-D , zachcianki (zwłaszcza owoce-pomarańcze i winogrona górą:-)) i napady senności;-) Ale te mniej przyjemne dolegliwości chyba mineły:happy:

Ataata powiem Ci , że ja też juz nie mogę chodzić w normalnych spodniach ponieważ są już za ciasne. wczoraj byłam u gina i przez te 10 tygodni przytyłam niby tylko niecały kilogram ale brzuchol mam taki jak z Damianem w 5 miesiącu, no ale podobno przy drugiej ciąży wszystko wcześniej widać...tylko ciekawe jak bede wyglądała za kilka miesięcy:szok::-)może zrobię fotki i wkleję wam mój brzucholek a tak wogóle to właśnie jakoś cieńko z tą galerią brzuszków nie sądzicie?

a cha i jeszcze jedno Ataata bardzo chętnie przyłączę się do listy grudniowych mamuś więc napiszę ci na PW co i jak.

ściskam was wszystkie;-)

Aaaaa zapomniałabym ;-) badania zrobiłam (oprócz jednego -ale to dzisiaj zrobie ) i wyniesie mnie to około 270 zł za wszystko:szok: No nic trzeba się trzymamć mocno za portfel:-);-) U mnie słoneczko i cieplutko mam nadzieje że u Was też , miłego dzionka ;-) Już jutro piątek wiec zaras weekendowe leniuchowanie;-):-) Ja lece na zakupy, trzymajcie się cieplutko:tak::-)aha i jak możecie to trzymajcie kcuki za moją dzisiajszą wizyta;-) Lece buziaki :*:*:*

Doticzka nie martw sie o usg,jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze :tak:
Spojrzalam na Twoj wykresik a tam juz 11 tydzien... :zawstydzona/y: u mnie dopiero 10 jutro bedzie. Ale i tak szybko leca te tygodnie. Jeszcze tylko 4 i bede siedziec w pracy ostatnie minuty przed wyjazdem do polski :tak: Juz nie moge sie doczekac :-)

reklama
Witam ;)

Mój lekarz przewiduje koniec listopada, ale ja wierzę ;-) ż e grzeczne Dzidzi pójdzie po mamusi i urodzi się w grudniu :D tak jak mamusia .

Do góry