reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam!!! :-)

Dzięki że pytacie :-) wczoraj byłam na wizycie i oto cudny efekt. Całe 13mm. :-D
Zdrowy okaz ma 7 tygodni i 3 dni :-D A serdunio jak bije... cudowna melodia na moje uszy :-):rofl2:

Zobacz załącznik 395799

Kasiamaj u nas też prywatne przedszkole więc nie pomogę. Ale w państwowym podobne zasady jak u was tylko że chyba 1,60zł za godzinę poza tymi bezpłatnymi.

reklama
Viki powiedzieliśmy :tak: bardzo się cieszy. Mówi że będzie miała Wojtusia :-D ma śmieszne rozkminki na temat ciąży ale i już planuje że będzie pomagała, że robi miejsce u siebie w łóżku dla dzidzi... :-D:-D:-D
Najlepsze było pierwsze pytanie "Mamo jak on tam wszedł?'' :-D:-D:-D

Poza tym za miesiąc idziemy do większego mieszkania ;-) młoda będzie miała swój pokój. :tak: ale się cieszę.... :rofl2:

Paula super!!! Tylko niech Julcia sie za mocno na brata nie nastawia bo kto wie co tam bedzie. Bedziemy czekac na fotki z nowego mieszkanka.
Weroniczka fajnie ,ze Stas sobie znalazl takiego kolege.
Elcia jak tam sie czujesz? lepiej?

ANECZKA nie czuje sie lepiej nie moge pic kawy chociaz pije juz od oliwki tylko rozpuszczalna ale mnie tak odrzuca ze szok fatalnie sie po kawie czuje dzis myslalam ze chyba wszystko ok i moge se kawusie mała wypic bo głowa mnie boli a tu zonk
wczoraj to wszystkie moje posilki znalazły sie w wc masakra a no tylko jabłko wieczorkiem sobie zjadłam to było ok a tak nic nie moghe jesc:((

reklama
hej

Paula rany az mi sie lezka zakrecila w oku. Sereczne gratulacje !!!!!!! I czekamy na Wojtusia :-D

Weroniczka to super ze podjelas sluszna decyzja i ze Stas zaowolony !!

Viki a co ta alergolog robi za badania Pawelkowi. My tez pod opieka alergologa, narazie codziennie na noc dostaje tabletke, w listopadzie mamy kontrole i zobaczymy co powie dalej. Nie wiem czy takim maluchom testy robia? Zdrowka dla chlopakow
A i czekamy na efekty remonty

Elcia a bylas juz u lekarza? Zdrowka zycze

Kasiula zdrowka zycze. Z przedszkolem nie pomoge bo my prywatnie.

Kacha zdrowia zycze

ech widac sezon chorobowy, u nas wszyscy w pracy pociagaja nosem, ja tez, kuba niby zdrowy ale tez troche poflikuje

Do góry