reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kacha- oj sporo sporo.....:tak: 2 tygodnie.... i nawet wywolywany nie chcial wyjsc....:-D:sorry:
Fajnie, ze juz masz malutka przy sobie... widac, ze chyba jednak te zakupy pomogly.....;-)

Aneczka-no to zycze, zeby tym razem porod w terminie byl i zeby ksiezniczka badz ksiaze nie kazali na siebie dlugo czekac....:-)

aneczka super wiadomosc.
oby nic sie nie zmienilo:tak:no ale najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe i zebys bez problemowo dotrwała do konca ciazy.

moja kolezanka byla kilka dni temu z córką w szpitalu.
3 letnia zuzia jadła loda, stanela za drzwiami a jej tatus otworzyl drzwi i jakos tak niefortunnie sie stalo ze patyczek od loda wbil sie malej w podniebienie....

zszywali w narkozie - 4 szwy...
masakra...jak trzeba uwazać...

a u nas nic nowego...chociaz ostatnio wzieło mnie na nauke.zapisałam sie na angileski no i poza tym do szkoly mi sie chce...

Heja...:-)

viki- to chyba jakas moda na szkole, bo moj P tez do szkoly sie zapisal he heh....:-D na informatyke :tak:
Ale okropna przygoda z tym lodem.....:-:)-( To sie dziecinka nacierpiala.....

Aneczka- super!!!! Ale potwierdzam- najwazniejsze aby zdrowe bylo....:tak::tak:

Paula- oj ja nie wiem... powiem szczerze, ze ja tylko troche mialam tych mdlosci i to tez bardzo krotko....:sorry2:

Paula podobno imbir pomaga. Kup sobie świeży i np.rano herbatke zaparz z plasterkiem imbiru. Niektorym pomaga ,choć mnie do dzis czasem rano meczy:sorry:
Co do coreczki to gin powiedziala ,ze musielibysmy przeszczep zrobic zeby z tego jeszcze chlopiec byl. Mam zdjecie potwierdzjace plec w 100% i dlatego tak sie juz chcwale ;) No ale wiadomo oby zdrowa dzidzia byla:tak:

Aneczka GRATULACJE!!! :-):-):-)

Imbir powiadasz? wrrr... chyba nie zaryzykuję :rofl2:

Viki uuu masakra... bidulka mała...:no:

Popisałabym jeszcze ale muszę zmykać do pracy... żeby mi się tak chciało jak się nie chce... :rofl2::eek::-D

Buziaki!!!

reklama
Do góry