reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Kacha- oj sporo sporo..... 2 tygodnie.... i nawet wywolywany nie chcial wyjsc....
Fajnie, ze juz masz malutka przy sobie... widac, ze chyba jednak te zakupy pomogly.....;-)
Aneczka-no to zycze, zeby tym razem porod w terminie byl i zeby ksiezniczka badz ksiaze nie kazali na siebie dlugo czekac....:-)
Fajnie, ze juz masz malutka przy sobie... widac, ze chyba jednak te zakupy pomogly.....;-)
Aneczka-no to zycze, zeby tym razem porod w terminie byl i zeby ksiezniczka badz ksiaze nie kazali na siebie dlugo czekac....:-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Kasia -gratulacje!!!!
Paula21
Grudzień '07
Kacha :-):-) GRATULACJE!!!! :-):-)
U mnie od soboty okropne mdłości... jest na to jakiś sposób?
Zbieram się do pracy. Ogarnęłam troszkę mieszkanie i mogę mykać.
Paaa...
U mnie od soboty okropne mdłości... jest na to jakiś sposób?
Zbieram się do pracy. Ogarnęłam troszkę mieszkanie i mogę mykać.
Paaa...
aneczka super wiadomosc.
oby nic sie nie zmienilono ale najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe i zebys bez problemowo dotrwała do konca ciazy.
moja kolezanka byla kilka dni temu z córką w szpitalu.
3 letnia zuzia jadła loda, stanela za drzwiami a jej tatus otworzyl drzwi i jakos tak niefortunnie sie stalo ze patyczek od loda wbil sie malej w podniebienie....
zszywali w narkozie - 4 szwy...
masakra...jak trzeba uwazać...
a u nas nic nowego...chociaz ostatnio wzieło mnie na nauke.zapisałam sie na angileski no i poza tym do szkoly mi sie chce...
oby nic sie nie zmienilono ale najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe i zebys bez problemowo dotrwała do konca ciazy.
moja kolezanka byla kilka dni temu z córką w szpitalu.
3 letnia zuzia jadła loda, stanela za drzwiami a jej tatus otworzyl drzwi i jakos tak niefortunnie sie stalo ze patyczek od loda wbil sie malej w podniebienie....
zszywali w narkozie - 4 szwy...
masakra...jak trzeba uwazać...
a u nas nic nowego...chociaz ostatnio wzieło mnie na nauke.zapisałam sie na angileski no i poza tym do szkoly mi sie chce...
alex3meyer
Matka gagatka
Heja...:-)
viki- to chyba jakas moda na szkole, bo moj P tez do szkoly sie zapisal he heh.... na informatyke
Ale okropna przygoda z tym lodem.....:--( To sie dziecinka nacierpiala.....
Aneczka- super!!!! Ale potwierdzam- najwazniejsze aby zdrowe bylo....
Paula- oj ja nie wiem... powiem szczerze, ze ja tylko troche mialam tych mdlosci i to tez bardzo krotko....
viki- to chyba jakas moda na szkole, bo moj P tez do szkoly sie zapisal he heh.... na informatyke
Ale okropna przygoda z tym lodem.....:--( To sie dziecinka nacierpiala.....
Aneczka- super!!!! Ale potwierdzam- najwazniejsze aby zdrowe bylo....
Paula- oj ja nie wiem... powiem szczerze, ze ja tylko troche mialam tych mdlosci i to tez bardzo krotko....
AneczkaK
mama bambulinkow
Paula podobno imbir pomaga. Kup sobie świeży i np.rano herbatke zaparz z plasterkiem imbiru. Niektorym pomaga ,choć mnie do dzis czasem rano meczy
Co do coreczki to gin powiedziala ,ze musielibysmy przeszczep zrobic zeby z tego jeszcze chlopiec byl. Mam zdjecie potwierdzjace plec w 100% i dlatego tak sie juz chcwale No ale wiadomo oby zdrowa dzidzia byla
Co do coreczki to gin powiedziala ,ze musielibysmy przeszczep zrobic zeby z tego jeszcze chlopiec byl. Mam zdjecie potwierdzjace plec w 100% i dlatego tak sie juz chcwale No ale wiadomo oby zdrowa dzidzia byla
Paula21
Grudzień '07
Aneczka GRATULACJE!!! :-):-):-)
Imbir powiadasz? wrrr... chyba nie zaryzykuję
Viki uuu masakra... bidulka mała...
Popisałabym jeszcze ale muszę zmykać do pracy... żeby mi się tak chciało jak się nie chce...
Buziaki!!!
Imbir powiadasz? wrrr... chyba nie zaryzykuję
Viki uuu masakra... bidulka mała...
Popisałabym jeszcze ale muszę zmykać do pracy... żeby mi się tak chciało jak się nie chce...
Buziaki!!!
reklama