reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kacha- oj sporo sporo.....:tak: 2 tygodnie.... i nawet wywolywany nie chcial wyjsc....:-D:sorry:
Fajnie, ze juz masz malutka przy sobie... widac, ze chyba jednak te zakupy pomogly.....;-)

Aneczka-no to zycze, zeby tym razem porod w terminie byl i zeby ksiezniczka badz ksiaze nie kazali na siebie dlugo czekac....:-)

aneczka super wiadomosc.
oby nic sie nie zmienilo:tak:no ale najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe i zebys bez problemowo dotrwała do konca ciazy.

moja kolezanka byla kilka dni temu z córką w szpitalu.
3 letnia zuzia jadła loda, stanela za drzwiami a jej tatus otworzyl drzwi i jakos tak niefortunnie sie stalo ze patyczek od loda wbil sie malej w podniebienie....

zszywali w narkozie - 4 szwy...
masakra...jak trzeba uwazać...

a u nas nic nowego...chociaz ostatnio wzieło mnie na nauke.zapisałam sie na angileski no i poza tym do szkoly mi sie chce...

Heja...:-)

viki- to chyba jakas moda na szkole, bo moj P tez do szkoly sie zapisal he heh....:-D na informatyke :tak:
Ale okropna przygoda z tym lodem.....:-:)-( To sie dziecinka nacierpiala.....

Aneczka- super!!!! Ale potwierdzam- najwazniejsze aby zdrowe bylo....:tak::tak:

Paula- oj ja nie wiem... powiem szczerze, ze ja tylko troche mialam tych mdlosci i to tez bardzo krotko....:sorry2:

Paula podobno imbir pomaga. Kup sobie świeży i np.rano herbatke zaparz z plasterkiem imbiru. Niektorym pomaga ,choć mnie do dzis czasem rano meczy:sorry:
Co do coreczki to gin powiedziala ,ze musielibysmy przeszczep zrobic zeby z tego jeszcze chlopiec byl. Mam zdjecie potwierdzjace plec w 100% i dlatego tak sie juz chcwale ;) No ale wiadomo oby zdrowa dzidzia byla:tak:

Aneczka GRATULACJE!!! :-):-):-)

Imbir powiadasz? wrrr... chyba nie zaryzykuję :rofl2:

Viki uuu masakra... bidulka mała...:no:

Popisałabym jeszcze ale muszę zmykać do pracy... żeby mi się tak chciało jak się nie chce... :rofl2::eek::-D

Buziaki!!!

reklama
Do góry