reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczynki!!!

Pęcherzyk już mamy ale zarodek w trakcie zagnieżdżania :-D Ten babyboomowy suwaczek oszukuje bo według niego powinnam zajść w ciąże w okres :-p:rofl2: Obecnie mamy coś koło 4-go tc. 28 mam kolejną wizytę i usg na którym będzie już serducho ;-)

Zmieniłam lekarza. Jest supeeerrrr.... Termin mamy ustalony na około połowę maja. Czyli na Euro 2012 się wyrobimy bo mąż liczy na synka piłkarza, a Julcia mówi że będzie Wojtuś :-D:-D:-D mówię wam... tak się cieszę... Taka po wizycie byłam nie pewna ale pan dr pogratulował mi cztery razy, kartę ciąży już mi założył więc jestem spokojniejsza.
Poza tym od wczoraj mam tak wrażliwe piersi że aż stanik mi dokucza... :rofl2:

Kacha to jednak Laura będzie? :-D

Idę na 12 do pracy. Muszę się jeszcze ogarnąć i mykać...:-):tak:

Pozdrawiam was serdecznie!!!! :-)

reklama
Paula no to super:-):-):-) Zycze Ci chłopczyka w takim razie.
Ja 28go też mam wizytę ale chyba bez usg. Moze wczesniej uda mi sie gdzies wykombinowac jakies usg zeby zobaczyc w koncu kto tam mieszka.

Paula, no to zaciskam kciuki za nastepna wizyte!:) Zeby same pomyslne wiesci byly!:)
Kasia, no Twoja pannica to uparciuszka mala! Tak Was w niepewnosci trzyma;) Ale pewnie za to szybko plum zrobi i bedziecie juz w komplecie:)
Aneczka, ale Ty to juz chyba polowkowe usg powinnas miec, to moze jednak je zrobia na tej najblizszej wizycie:) Niby zawsze po 50 % szans na kazda plec jest, ale czlowieka ciekawosc zzera;-):-)

Paula cieszę się bardzo, że wszystko jest w porządku :-)
Ano będzie Laura :-) Ale już mi się nie chce podpisu nas suwaczkiem zmieniać :-p
Aneczko jak ten czas leci, przecież Ty już zaraz połówkowe będziesz miała :szok:
Izulka suwaczek sobie zmień ;-) :-) Chyba, że jeszcze kogoś tam w zanadrzu ukrywasz ;-) :-p

Paula- aaa no to swietnie, ze przynosisz dobre wiesci.....:-) Duzo zdroweczka, trzymaj sie mamuska cieplutko teraz, no i ja tez zycze Wojtusia....:tak::-)
Kacha- Ty jeszcze tu.... A ja juz myslalam, ze to moze juz! :-D

Kasia, jakos sie zmobilizowalam do zmiany suwaka i juz nikogo za tym faldem brzusznym nie ukrywam;)
Kiedy ci zaczna cos wywolywac jak sie mala sama nie ruszy?:)

Jak się nic nie ruszy to na 8 rano 22 września mam się stawić w szpitalu ;-)
Ale mam nadzieję, że coś się ruszy, bo dzisiaj to już bliska depresji jestem.
Byliśmy na mieście, specjalnie dużo latałam po sklepach (chociaż tego nienawidzę) i oprócz tego, że jak wróciliśmy to mnie plecy bolały to nic się nie dzieje. Już nawet te plecy przestały mnie boleć.
Iza suwaczek super :-)
Alex no niestety jak widzisz dalej tu jestem ;-) A chyba Ty też jakoś sporo się przeterminowałaś, nie?

Ostatnia edycja:
Nie chce nic mowic ale Antek mial sie urodzic po swietach a urodzil sie 5 stycznia;-) wywolywany.. Teraz pewnie jak mam termin na polowe lutego to sie w marcu dzidzia urodzi. Bede bardzo zaskoczona jak sie urodzi w terminie albo przed:-D

reklama
Aniu pamiętam, pamiętam jak tu wszystkie na Antka czekałyśmy :-) Pamiętam, że aż się zbuntowałaś w końcu i powiedziałaś, że napiszesz na BB dopiero jak się Antek zdecyduje na wyjście :-D

Do góry