reklama
dotaZ
Fanka BB :)
dzien doberek!!!!:-):-):-)
Viki dzis pogoda kiepska, 15 stopni, niebo zachmurzone
aleeee łikend ma być ładny:-);-):-)
polecam: SOPOT FASHION DAYS, sobota-niedziela na Molo
i Zlot Żaglowców od niedzieli-super sprawa to akurat bedzie blisko Twojego pensjonatu :-)
pozdrówka!!! buźka :*:-)
Viki dzis pogoda kiepska, 15 stopni, niebo zachmurzone
aleeee łikend ma być ładny:-);-):-)
polecam: SOPOT FASHION DAYS, sobota-niedziela na Molo
i Zlot Żaglowców od niedzieli-super sprawa to akurat bedzie blisko Twojego pensjonatu :-)
pozdrówka!!! buźka :*:-)
alex3meyer
Matka gagatka
I ja sie melduje.... juz z nowego domku....:-) Ale na razie tylko tak krociutko napisze, ze zyjemy i wszystko gra.... choc latwo nie bylo, he heh.....;-)
No i przeziebiona jestem strasznie! No bo wiecie, my tu w dalszym ciagu w kurtkach chodzimy.....
Aneczka- ja tez po cichu gratuluje....:-)
viki- udanego urlopu....:-)
No i przeziebiona jestem strasznie! No bo wiecie, my tu w dalszym ciagu w kurtkach chodzimy.....
Aneczka- ja tez po cichu gratuluje....:-)
viki- udanego urlopu....:-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej
dawno mnie nie było
ale widzę że nie tylko mnie;-)
elcia- ja jeszcze żyję;-)
alex- życzę żeby wam się dobrze mieszkało w nowym domku
aneczka- gratki, trzymam kciuki:-)
ej ciężarówki a jak wy się czujecie na początku lata, nie doskwiera wam upał?
p.s. tak dawno mnie nie było że mi posta podoiło i zapomniałam jak go usunąć hehe
dawno mnie nie było
ale widzę że nie tylko mnie;-)
elcia- ja jeszcze żyję;-)
alex- życzę żeby wam się dobrze mieszkało w nowym domku
aneczka- gratki, trzymam kciuki:-)
ej ciężarówki a jak wy się czujecie na początku lata, nie doskwiera wam upał?
p.s. tak dawno mnie nie było że mi posta podoiło i zapomniałam jak go usunąć hehe
Paula21
Grudzień '07
Hej!!! :-)
I mnie nie było łooo matkooo...
Przyznaje się że jestem wciągnięta w wir... jakiś okropny wir...
Pracuję już w swoim mieście od miesiąca... zarobki bez rewelacji ale dostałam kolejną propozycję. Obiecującą... oby nie tylko w słowach... już mam dość tułania się w poszukiwaniu zarobków.
Aneczka :-) GRATULUJĘ WAM SERDECZNIE!!!!!!!
Julcia zdrowa... ma chwilowo jakiś katarek, no ale nie robię z tego zamieszania, szaleje na maxa na powietrzu, do przedszkola śmiga rowerem biegowym... ehhh Kochana jest.:-)
Dziewczynki pozdrawiam was cieplutko :-)
I mnie nie było łooo matkooo...
Przyznaje się że jestem wciągnięta w wir... jakiś okropny wir...
Pracuję już w swoim mieście od miesiąca... zarobki bez rewelacji ale dostałam kolejną propozycję. Obiecującą... oby nie tylko w słowach... już mam dość tułania się w poszukiwaniu zarobków.
Aneczka :-) GRATULUJĘ WAM SERDECZNIE!!!!!!!
Julcia zdrowa... ma chwilowo jakiś katarek, no ale nie robię z tego zamieszania, szaleje na maxa na powietrzu, do przedszkola śmiga rowerem biegowym... ehhh Kochana jest.:-)
Dziewczynki pozdrawiam was cieplutko :-)
Ostatnia edycja:
alex3meyer
Matka gagatka
Ej no hallo, co tu sie dzieje!!!!!
reklama
Alex, przerwa wakacyjna!!!!!!:-)
Aneczka ja caly czas zaciskam kciuki za Wasza kruszyne! I zycze przede wszystkim dobrych wiesci po usg genet. i polowkowym i zeby jak najszybciej dzidizol zaczal kopac, bo tez tak zawsze sie mamusia spokojniej czuje jak po wnetrznosciach oberwie
Aneczka ja caly czas zaciskam kciuki za Wasza kruszyne! I zycze przede wszystkim dobrych wiesci po usg genet. i polowkowym i zeby jak najszybciej dzidizol zaczal kopac, bo tez tak zawsze sie mamusia spokojniej czuje jak po wnetrznosciach oberwie