reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia, my tak patriotycznie tez sie chwile zastanawialismy nad : Pol, ale wlasnie dla dziewczynki mi sie to imie podoba, a dla chlopaka takie malo meskie mi sie wydaje;)
No i tez juz licze ze plec sie nie zmieni, mimo ze druga corcie tez bym chciala, ale juz sie tak dosc przyzwyczailam do tej mysli i pewnie bylabym w lekkim szoku:)
No i w ogole to chyba taka fajna odmiana po dziewczynce miec chlopca i odwrotnie... A dla malych panienek, to ciuszki slodziachne sa:D

Autentycznie, z tym krzeslem i pewnie tylko Polacy by sie w glowe pukali;D

Ciekawe czy mi tez jeszcze usg zrobia.... za pare tygodni bede badac cukier, to jak mi znow cukrzyca wyskoczy to pewnie tak, bo innaczej to pewnie dopiero w szpitalu....
W kazdym razie trzymam kciuki, zeby Pola zostala Pola:)

reklama
Ode mnie tez spoznione zyczonka! Nie bylo mnie wczoraj, bo sobie zrobilam "dzien dziecka";-) W ogole, to niby miedzynarodowe swieto, a w kanadzie nikt nie obchodzi.... nawet babcia zapomniala (jak co roku zreszta;))
Ale tutaj puuuuchyyyy ostatnio!!!!!!!:szok:

no nie wierze ze tu takie pustki tyle dni!!!!
dziewczyny zyjecie???????????

dzien dobry...
u mnie remont sie zaczal....bleee narazie robią nam balkony, tzn kafle bo po zimie neistety wilgos nam weszła do pokoików chlopców wiec trzeba bylo sie za to zabrac, no a za tydzien zaczną powiekszac taras...

poza tym rok szkolny dobiega konca...Damian dał z siebie wszysto i bedzie miał świadectwo z czerwonym paskiem;) achh duma mnie rozpiera...:tak:
Paweł imprezuje, co chwila chodzi na jakies urodziny - dzis tez - na szczescie w sali zabaw takim malpim gaju wiec sie wyszaleje:tak:tyle ze ciekawa jestem bo impreza od 17.30 do 20.30....a on o 19 to w domu zwykle juz pada ....i spi:-p

ostatnio ma fazy ze budzi sie w nocy i chce do mnie przychodzic i spac ze mna. ..masakra normalnie bo wymysla wszelkie sposoby, udaje ze go cos boli, wymusza kaszel...no ale nie daje sie i walcze bo wiem ze nie moge mu pozwolic bo niestety szybko zakuma i pozniej ciezko bedzie go odzwyczaic.

tak poza tym to upał na maksa...ale ciesze sie bo jeszcze dwa dni i weekend no i jade nad morze!!!!!!!!!!!
achh juz odliczam..nie moge sie doczekac:-p

milego dnia dziewczynki!!!

:-)Trochę mnie tu nie było ale widzę ,że nie tylko mnie;-)
Szkoda ,że takie tu pustki.
U nas jak widać troszkę się pozmieniało i 15go okaże się czy wszystko jest w porządku i czy mój suwaczek będzie dalej odliczał szczęśliwe dni:-D
Buziaczki dla wszystkich:blink:

Aneczka ale cudnie :) Bardzo się cieszę.

Witam was dziewczynki.

Słońce praży to wszyscy pewnie spędzają czas na zewnątrz. No i co się dziwić.

My dzisiaj jedziemy do Muzeum Narodowego na warsztaty połaczone z zabawą dla rodzin "razem w podróży". Myślę że może być fajnie a dzieci będą miały atrakcje :)

oj..u nas to taki skwar że jak szłam młodego zaprowadzić po 8-ej do przedszkola -to spylałam szybko do domu...bo tak piekło...
w domu ciut lepiej,młoda zaraz padła..i śpi jeszcze.

Viki-no to masz co robić jak remonty w domu ;)
fajnei że Pablo taki imprezowicz ;)
a Damiano-gratki za czerwony pasek.
Anka-super!!! cieszę sie,że sie udało.
Weroniczko-życzę fajnych warsztatów,może będą coś ciekawego pokazywać.

a co tam u reszty????
jak się macie????

Viki gratki dla Damiana, zuch chlopak!:tak: U nas tez Kaya przeszla faze ze nie chciala sama zasypiac ( po tym jak pare razy do babci na noc poszla i babcia razem z nia i kuzynka kimala:/) ale tez bylismy twardzi, chociaz trudno dziecku wytlumaczyc ze ma spac samo jak mamusia i tatus spia razem:baffled: W kazdym razie nie ma sily - trzeba konsekwentnie sie trzymac swego....
Aneczka,no to takie narazie ciche gratulacje i trzymam kciuczki zeby zrowa i piekna dziewuszka wyszla:D
Weroniczka, to milej zabawy!
Kasiamaj u nas tez skwar nieludzki, mam nadzieje ze tesciowa po poludniu basen wyciagnie to pojde z mloda troche tylek pomoczyc, bo tragedia jakas:/

reklama
Do góry