reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hehe, Kata pewnie by sie zorientowal wczesniej ale on mial nogi pod koldra, a Kaya weszla na koldre:tak: A poza tym, to nasze psisko juz nie jest wlochate:-D
No i zeby nie bylo ze u nas taka przemoc w rodzinie czy cos, ale mloda sie na szczescie wpoprzek nas ulozyla, wiec jak Ja R spychal, to zjechala sobie na ta podloge nozkami w dol, dlatego obylo sie bez uszczerbku na zdrowiu i dlatego tez mielismy kupe smiechu:-)

Wiecie co, mam nadzieje ze sie nie otruje, ale wlasnie dojadam mazurka swiatecznego:baffled: jakims cudem mi sie uchowal a to tego wcale nie smakuje podejrzanie:-D

reklama
u nas pada gruby śnieg
zemdlal.gif

Witajcie,
U nas tez pogoda sobie żartuje, takich wilekich płatów sniegu przez całą zime nie widziałam - masakra.

Fajnie, fajnie że Wam sie zjazd udał i pogoda dopisała :)

A ja się wybyczyłam w ten weekend niesamowicie i poimprezowałam rodzinnie na urodzinach mojej siostry.
Pryzy to mieliście przygode, całe szczeście, ze nic się nie stało :)
hehe nie wierzę że Ci się cos ostało ze świąt...u nas to nie możliwe...podobno przeze mnie ;)
A teraz przez te 4 dni objadłam się bardziej niż na święta - fuj - a jak zwykle ochudzam się od jutra :D

Miłego wieczoru babeczki!

hej

u nas tez dzis snieg padał i byly 2 stopnie:szok: maskara!!!

pryzy to mieliscie kupe smiechu hehe no ale dobrze ze mlodej nic sie nie stalo:tak:
a do mnie dzis mama przyjechala i zostaje do konca przyszlego tygodnia, a w piatek jedziemy wszyscy na sląsk na weekend no i przy okazji odwioze mame:tak:

Ejjj, to w calej Polsce snieg padal? Bo moja sis tez mowila ze u nich nawet sporo napadalo, a na pld.-zach. mieszka:tak: Masakra, zeby tak w maju i to jeszcze jak wolny dzien....

Magdalenka, to tylko dlatego sie uchowalo, ze ja wyjatkowo w tej ciazy malego smaka mam na slodycze, bo normalnie to na pewno by tyle nie wytrwal;-)

Viki, no to super ze mama przyjedzie, a i Wam tez mala wycieczka sie przyda:tak:
Ile ja bym dala zeby moja Kaya mogla wiecej z moimi rodzicami i siorki rodzinka czasu spedzac... strasznie za nimi tesknie... Dobrze ze chociaz mama w czerwcu przyjedzie, bo tak to nie wiem kiedy bysmy sie mogly zobaczyc:baffled:

hej

u nas tez ziab, do tego wieje i potwornie pada.

a ja sie rozlozylam, kurde nie wiem gdzie mnie tak wzielo.
Tak kaszle ze szok, a gardlo to mnie masakrycznie boli, rano to myslalam ze sie nie odezwe. Do tego mam mega chrype.

Pryzy :-D:-D:-D:-D sorry ale sie usmialam:-D:-D:-D:-D

ide chyba zaraz spac, kiepsko sie czuje:sorry2::sorry2:

cześć mamuśki
i my się witamy-niestety ja z rozwaloną nogą...
mój to się ze mnie śmieje że tak sie śpieszyłam na zlot że teraz mam nożne przesilenie -głupek jeden... ;P
dzięki za fajne spotkanie. ;)
Viki-masz rację trzeba pomyśleć o nast.spotkaniu...
macie rację Jutrzenko ;)-my jeszcze dalej w drodze byliśmy...;) Kuba poznał żubry i widział niebieskie źródła...i jeszcze inne atrakcje...
fajnie było....szkoda że już w domu...

Hej!
Hej!

Ale zimno, co? Makabra...
W domu zimno. Jak było 25 stopni na +, to kaloryfery jak oszalałe grzały, a teraz prawie na minusie i zimne jak d... umarłego, brrrrrrrr...

Paula, jak Jula?
Jutrzenka, chyba za głośno śpiewałaś na zlocie, hihihi ;-)

reklama
asia u nas jeszcze sezon grzewczy i o ile miałam zakręcone od jakiegoś czasu to wczoraj odkręciłam na maksa :szok:
autko naprawione?

Do góry