reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

piekna pogoda...aby i jutro tak bylo;-)

weronika - na urodzinach bedą tez chlopcy, tyle ze 6 latki:tak:
pani w przedszkolu mowila mi dzis, ze Paweł jest bardzo lubiany w tamtej grupie i ze tak na prawde po swoich grupowych zajeciach u 3 latków, wędruje do tamtej sali...i urzęduje z 6 latkami..
hmm ale mysle ze zawioze go na chwilke, bo bardzo chce pojsc... i zostawie go tylko na 30 minutowym przyjęciu a przed seansem filmowym go zabiore:tak:
no ale mamy jeszcze dwa tygodnie do imprezy wiec jest czas na przemyslenia:-)
'no i nie kłóć się z R...bo nie fajnie bedzie sie wam jechało;-)
ja tez dzis nas spakuje, rano tylko dopakuje jakies jedzonko
juz nie moge sie doczekac!!

a no i musze akumulator a w paracie naladowac:tak:i kamerke tez wezme:tak:
paula -jak tam Julia???

reklama
Hej!;-)

Młodą w nocy męczył kaszel... I zołza nie chciała się napić. Jak jej wcisnęłam trochę wody to przeszło...
Poza tym to jeszcze mamy katar...:baffled:

I nie wiem co począć... bo nie chciałabym mieć jakiegoś dzieciaczka na sumieniu... :-(

ehhh...:dry:

dobry wieczor.

widze ze bez nas cisza nastala:-p

my z damianem oglądamy x factor a pozniej jeszcze serialik "przepis na zycie" oglada ktos z was??
wg mnie swietny film..zawsze poprawia mi humor:tak:

pawel zasnal o 19..padniety po wczorajszym dniu i nocy...pewnie dzis bedzie odsypial impreze hehe, ale fajnie bo caly czas cos mu sie przypomina i opowiada... czasem nie moze sobie przypomniec imion...a jak tlumaczy to normalnie pękam ze smiechu:-D

a co tam u was dziewczyny?

hejka

Viki tez ogladam x-factor i przepis na zycie.

Kuba jeszcze nie spi ale zasnal nam w okolicach skrzyszowa i obudzilismy go w Warszawie.
W ta strone super sie wracalo, duuuuzo szybciej i bez zadnego korku.

Zajechalismy jeszcze na Okecie, chcielismy pokazac kubie samoloty z tarasu widokowego i dupa wyszla. Nie wiedzielismy ze od ponad roku tarasu nie ma :-D:-D. Popatrzyl przez szybke. Szkoda bo bardzo mu sie podobalo :tak:

fajnie bylo, kurde szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy.
Super tak sie spotkac, dzieciaczki wszystkie razem przecudowne :tak:

ale zmeczona jestem, nie wiem czy nie nagram sobie przepisu i pojde spac :-D

ooo wrocily :-D
viki ja tez ogladam ten zestaw a uwazam ze Maja O. jest rewelacyjna jako pani ginekolog :-D

reklama
Do góry