reklama
Hello!
A mnie dzisiaj pogoda wykancza Szaro, buro i poonuro...
Jedynie z Kaya ciasteczka upieklysmy na poprawe nastroju, ale ogolnie to mloda lata za psem, pies sie chowa u mnie na rekach; glowa mi peka, a R dopiero o 5 konczy....bleee
Kasiamaj, ale ta kukulka, to mi humorek troche poprawilas;-) Nie dalo rady sie nie posmiac:-)
A wrotki fajna rzecz, tez sie powoli rozgladamy za jakimis, bo jak mloda lyzwy lubi, to to tez powinna, a latwiej do auta zapakowac niz rower
Elcia, mam nadzieje, ze ci sie tam jakos pomyslnie pouklada
Asia, niedlugo swieta to troszke odpoczniesz mam nadzieje
A ja zmykam zjesc z Kaya pomidorowke i moze sie zdrzemniemy troche, bo tak mnie dzisiaj sen meczy ze szok, a wczoraj przed 10 zasnelam
A mnie dzisiaj pogoda wykancza Szaro, buro i poonuro...
Jedynie z Kaya ciasteczka upieklysmy na poprawe nastroju, ale ogolnie to mloda lata za psem, pies sie chowa u mnie na rekach; glowa mi peka, a R dopiero o 5 konczy....bleee
Kasiamaj, ale ta kukulka, to mi humorek troche poprawilas;-) Nie dalo rady sie nie posmiac:-)
A wrotki fajna rzecz, tez sie powoli rozgladamy za jakimis, bo jak mloda lyzwy lubi, to to tez powinna, a latwiej do auta zapakowac niz rower
Elcia, mam nadzieje, ze ci sie tam jakos pomyslnie pouklada
Asia, niedlugo swieta to troszke odpoczniesz mam nadzieje
A ja zmykam zjesc z Kaya pomidorowke i moze sie zdrzemniemy troche, bo tak mnie dzisiaj sen meczy ze szok, a wczoraj przed 10 zasnelam
Weroniczka
Klub grudniówek'07
marudź, marudź Asiacur. Przynajmniej się coś wtedy tu dzieje
Witam poniedziałkowo.
Przed chwilką wrócilismy z gimnastyki ze Stasiem. Dzieciaki oglądną "było sobie życie" i zaraz zmykają do spania. I nastanie w domu cisza Będę mogła wziąć się za szycie torebki dla Basi
Witam poniedziałkowo.
Przed chwilką wrócilismy z gimnastyki ze Stasiem. Dzieciaki oglądną "było sobie życie" i zaraz zmykają do spania. I nastanie w domu cisza Będę mogła wziąć się za szycie torebki dla Basi
Weroniczka, no nie wiem czy moje marudzenie jest pożadanym tematem rozmów, hehehe. lepiej jakby się tu coś działo bez marudzenia
Pryzy zamierzam odpoczywać już za dwa tyg. - jak mi lekarz da zwolnienie, ale chyba da, bo ostatnio już chciał.
Pryzy zamierzam odpoczywać już za dwa tyg. - jak mi lekarz da zwolnienie, ale chyba da, bo ostatnio już chciał.
alex3meyer
Matka gagatka
Hej hej....
Asia- no wlasnie....mialam Ci zaproponowac, zebys Ty na zwolnienie szla kobito, a nie uzerala sie w szkole....
Weroniczka- a co u Basi?
Pryzy- u nas tez szaro-buro....
A z tym rowerkiem, to swieta racja- tylko na sezon by taki maly starczyl, a tak ten odrobine wiekszy, to pewnie i na drugi rok bedzie dobry....
Tez dzisiaj mialam robic ciastka....ale odechcialo mi sie pozniej.....
Elcia, Kasia- wrotki lo matko, moj by sie zabil.... jak nic!
Asia- no wlasnie....mialam Ci zaproponowac, zebys Ty na zwolnienie szla kobito, a nie uzerala sie w szkole....
Weroniczka- a co u Basi?
Pryzy- u nas tez szaro-buro....
A z tym rowerkiem, to swieta racja- tylko na sezon by taki maly starczyl, a tak ten odrobine wiekszy, to pewnie i na drugi rok bedzie dobry....
Tez dzisiaj mialam robic ciastka....ale odechcialo mi sie pozniej.....
Elcia, Kasia- wrotki lo matko, moj by sie zabil.... jak nic!
kasiamaj
mama 2007/2010
dziś u nas cały dzień temat wrotki....
Kuba jadł w nich obiad,kolację i w międzyczasie bajkę oglądał....
zwariował...
a teraz z nimi śpi....muszę stać w łóżku i wara jakby ktoś je zabrał...
śmieszny ten mój syn...
ale co...niech ma chłopak HOBBY ))))
Elcia-hej hej....dawno Cię nei było.
Alex-nic by sobie nie zrobił....no może kilka razy D...by zaliczył.
Asia-ciężarnym można zatem marudź....
Kuba jadł w nich obiad,kolację i w międzyczasie bajkę oglądał....
zwariował...
a teraz z nimi śpi....muszę stać w łóżku i wara jakby ktoś je zabrał...
śmieszny ten mój syn...
ale co...niech ma chłopak HOBBY ))))
Elcia-hej hej....dawno Cię nei było.
Alex-nic by sobie nie zrobił....no może kilka razy D...by zaliczył.
Asia-ciężarnym można zatem marudź....
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej
witam z pracy:-)
wczoraj zapisałam Łukasza na wrzesień do przedszkola. mam nadzieję ze go przyjmą
kasiamaj- to tak podobnie jak z kaskiem boba budowniczego
asia- wio na zwolnienie wystarczy ci już pracy
no i wyszłam na chwilę i zapomniałam co miałam napisać
witam z pracy:-)
wczoraj zapisałam Łukasza na wrzesień do przedszkola. mam nadzieję ze go przyjmą
kasiamaj- to tak podobnie jak z kaskiem boba budowniczego
asia- wio na zwolnienie wystarczy ci już pracy
no i wyszłam na chwilę i zapomniałam co miałam napisać
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej.
Ja dziś mam się kiepsko bo w nocy prawie nie spałam i do tego jeszcze złapałam jakiegoś dziada bo jelita mnie pobolewają a w nocy to miałam takie skurcze że musiałąm no- spa połknąć
Staś dziś na wycieczce z przedszkolem więc do 16 nie ma go w domu.
Kal.aga to u Was teraz się zapisuje do przedszkola? U nas 31 marca minął termin zapisów.
Ja dziś mam się kiepsko bo w nocy prawie nie spałam i do tego jeszcze złapałam jakiegoś dziada bo jelita mnie pobolewają a w nocy to miałam takie skurcze że musiałąm no- spa połknąć
Staś dziś na wycieczce z przedszkolem więc do 16 nie ma go w domu.
Kal.aga to u Was teraz się zapisuje do przedszkola? U nas 31 marca minął termin zapisów.