reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hello!
A mnie dzisiaj pogoda wykancza:baffled: Szaro, buro i poonuro...
Jedynie z Kaya ciasteczka upieklysmy na poprawe nastroju, ale ogolnie to mloda lata za psem, pies sie chowa u mnie na rekach; glowa mi peka, a R dopiero o 5 konczy....bleee

Kasiamaj, ale ta kukulka, to mi humorek troche poprawilas;-) Nie dalo rady sie nie posmiac:-)
A wrotki fajna rzecz, tez sie powoli rozgladamy za jakimis, bo jak mloda lyzwy lubi, to to tez powinna, a latwiej do auta zapakowac niz rower:tak:
Elcia, mam nadzieje, ze ci sie tam jakos pomyslnie pouklada:tak:
Asia, niedlugo swieta to troszke odpoczniesz mam nadzieje:tak:

A ja zmykam zjesc z Kaya pomidorowke i moze sie zdrzemniemy troche, bo tak mnie dzisiaj sen meczy ze szok, a wczoraj przed 10 zasnelam:baffled:

marudź, marudź Asiacur. Przynajmniej się coś wtedy tu dzieje:)

Witam poniedziałkowo.
Przed chwilką wrócilismy z gimnastyki ze Stasiem. Dzieciaki oglądną "było sobie życie" i zaraz zmykają do spania. I nastanie w domu cisza:) Będę mogła wziąć się za szycie torebki dla Basi:)

Weroniczka, no nie wiem czy moje marudzenie jest pożadanym tematem rozmów, hehehe. lepiej jakby się tu coś działo bez marudzenia:tak:
Pryzy zamierzam odpoczywać już za dwa tyg. - jak mi lekarz da zwolnienie, ale chyba da, bo ostatnio już chciał.

Hej hej....

Asia- no wlasnie....mialam Ci zaproponowac, zebys Ty na zwolnienie szla kobito, a nie uzerala sie w szkole....

Weroniczka- a co u Basi?

Pryzy- u nas tez szaro-buro....:sorry2:
A z tym rowerkiem, to swieta racja- tylko na sezon by taki maly starczyl, a tak ten odrobine wiekszy, to pewnie i na drugi rok bedzie dobry....:tak:
Tez dzisiaj mialam robic ciastka....ale odechcialo mi sie pozniej.....:-D:sorry2:
Elcia, Kasia- wrotki :szok: lo matko, moj by sie zabil.... jak nic!

dziś u nas cały dzień temat wrotki....
Kuba jadł w nich obiad,kolację i w międzyczasie bajkę oglądał....
zwariował...
a teraz z nimi śpi....muszę stać w łóżku i wara jakby ktoś je zabrał...

śmieszny ten mój syn...
ale co...niech ma chłopak HOBBY ;)))))

Elcia-hej hej....dawno Cię nei było.
Alex-nic by sobie nie zrobił....no może kilka razy D...by zaliczył.
Asia-ciężarnym można zatem marudź....

hej
witam z pracy:-)
wczoraj zapisałam Łukasza na wrzesień do przedszkola. mam nadzieję ze go przyjmą:sorry2:
kasiamaj- to tak podobnie jak z kaskiem boba budowniczego:-D:-D
asia- wio na zwolnienie wystarczy ci już pracy:tak::tak:

no i wyszłam na chwilę i zapomniałam co miałam napisać:angry:

reklama
Hej.

Ja dziś mam się kiepsko bo w nocy prawie nie spałam i do tego jeszcze złapałam jakiegoś dziada bo jelita mnie pobolewają a w nocy to miałam takie skurcze że musiałąm no- spa połknąć :(

Staś dziś na wycieczce z przedszkolem więc do 16 nie ma go w domu.

Kal.aga to u Was teraz się zapisuje do przedszkola? U nas 31 marca minął termin zapisów.

Do góry