reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hello!
A mnie dzisiaj pogoda wykancza:baffled: Szaro, buro i poonuro...
Jedynie z Kaya ciasteczka upieklysmy na poprawe nastroju, ale ogolnie to mloda lata za psem, pies sie chowa u mnie na rekach; glowa mi peka, a R dopiero o 5 konczy....bleee

Kasiamaj, ale ta kukulka, to mi humorek troche poprawilas;-) Nie dalo rady sie nie posmiac:-)
A wrotki fajna rzecz, tez sie powoli rozgladamy za jakimis, bo jak mloda lyzwy lubi, to to tez powinna, a latwiej do auta zapakowac niz rower:tak:
Elcia, mam nadzieje, ze ci sie tam jakos pomyslnie pouklada:tak:
Asia, niedlugo swieta to troszke odpoczniesz mam nadzieje:tak:

A ja zmykam zjesc z Kaya pomidorowke i moze sie zdrzemniemy troche, bo tak mnie dzisiaj sen meczy ze szok, a wczoraj przed 10 zasnelam:baffled:

marudź, marudź Asiacur. Przynajmniej się coś wtedy tu dzieje:)

Witam poniedziałkowo.
Przed chwilką wrócilismy z gimnastyki ze Stasiem. Dzieciaki oglądną "było sobie życie" i zaraz zmykają do spania. I nastanie w domu cisza:) Będę mogła wziąć się za szycie torebki dla Basi:)

Weroniczka, no nie wiem czy moje marudzenie jest pożadanym tematem rozmów, hehehe. lepiej jakby się tu coś działo bez marudzenia:tak:
Pryzy zamierzam odpoczywać już za dwa tyg. - jak mi lekarz da zwolnienie, ale chyba da, bo ostatnio już chciał.

Hej hej....

Asia- no wlasnie....mialam Ci zaproponowac, zebys Ty na zwolnienie szla kobito, a nie uzerala sie w szkole....

Weroniczka- a co u Basi?

Pryzy- u nas tez szaro-buro....:sorry2:
A z tym rowerkiem, to swieta racja- tylko na sezon by taki maly starczyl, a tak ten odrobine wiekszy, to pewnie i na drugi rok bedzie dobry....:tak:
Tez dzisiaj mialam robic ciastka....ale odechcialo mi sie pozniej.....:-D:sorry2:
Elcia, Kasia- wrotki :szok: lo matko, moj by sie zabil.... jak nic!

dziś u nas cały dzień temat wrotki....
Kuba jadł w nich obiad,kolację i w międzyczasie bajkę oglądał....
zwariował...
a teraz z nimi śpi....muszę stać w łóżku i wara jakby ktoś je zabrał...

śmieszny ten mój syn...
ale co...niech ma chłopak HOBBY ;)))))

Elcia-hej hej....dawno Cię nei było.
Alex-nic by sobie nie zrobił....no może kilka razy D...by zaliczył.
Asia-ciężarnym można zatem marudź....

hej
witam z pracy:-)
wczoraj zapisałam Łukasza na wrzesień do przedszkola. mam nadzieję ze go przyjmą:sorry2:
kasiamaj- to tak podobnie jak z kaskiem boba budowniczego:-D:-D
asia- wio na zwolnienie wystarczy ci już pracy:tak::tak:

no i wyszłam na chwilę i zapomniałam co miałam napisać:angry:

reklama
Hej.

Ja dziś mam się kiepsko bo w nocy prawie nie spałam i do tego jeszcze złapałam jakiegoś dziada bo jelita mnie pobolewają a w nocy to miałam takie skurcze że musiałąm no- spa połknąć :(

Staś dziś na wycieczce z przedszkolem więc do 16 nie ma go w domu.

Kal.aga to u Was teraz się zapisuje do przedszkola? U nas 31 marca minął termin zapisów.

Do góry