reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
kasiamaj- biedna Natalka, wymęczy się malutka:sorry2:
elcia- jak Oliwka po pierwszym dniu w przedszkolu?
asia- a jak ty się czujesz? niedługo półmetek:-)
aneczka- ja to jeszcze nie jestem pewna co do tego jaka różnica jest lepsza, ale wydaje mi się że 3 lata jest akurat choć jest bardzo ciężko:tak::tak:

a ja dziś byłam w US złożyłam pity i byłam w przedszkolu żeby zapisać Łukasza od września. I się okazało że nie wiadomo czy będą miejsca bo pięciolatki obowiązkowo idą do przedszkola:dry:

reklama
Asiu-dwa szkodniki mnie wymordują...zwłaszcza ten najmniejszy
jak Kuba był mały to ja nie wiedziałam że mam dziecko...a ta to normalnie taki lelon że szok..np,siedzimy razem przy stole...(ona w krzesełku do karmienia) ja obok,jak tylko wstanę np.po coś do safki lub lodówki ona już płacze...i to tak że aż się zanosi...bo już ją zostawiłąm...załamka,boi się że ją zostawię.....

Kasiamaj, no podobno drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego.Biorąc pod uwagę tę tezę, ja mam nadzieję mieć anioła, hehehe...
A tak na poważnie, moja koleżanka też ma córę i w podobnym wieku do Twojej Natalki i jej mała też tak ma. Nie da się matce na krok ruszyć, bo głowa chodzi dookoła głowy jak ją straci z pola widzenia. Musi być non stop na rękach, albo w pobliżu. Może taki lęk separacyjny?
Aga, tak jak pisałam Viki rano. Czuję się ok. W miarę. Trochę już mnie zadyszka łapie i mam okrutne parcie na pęcherz, hehehe. Non stop kibel.
Jutro idę do gina. ale i tak usg mieć nie bćdę, bo nie ma w gabinecie:-(

melduje ze wracam ze swiata zywych

nie bylo mnie troche ale wiecie, ..... zycie;-).

Asia ojj ja tez sikawka w ciazy bylam straszna, pol nocy latalam.

Kasia ojj az sie boje, Kuba tez byl grzeczny jak byl maly, juz sie boje jakie drugie bedzie :szok:

Aga trzeba bylo pita przez neta poslac, proste i szybkie.

hej znacie sie moze na tarczycy.

Lekarz na badaniach okresowych zasugerowala ze mam twarda i jakos tam juz nie pamietam jaka.
Zrobilam hormony i mam w normie.
Myslicie ze moge spac spokojnie czy powinnam isc na usg????
Zaznacze ze w ciazy mialam kontrolowane bo ja mam powiekszona tarczyce, wtedy tez bylo ok.

ide chyba spac, jestem wypluta po tych kilku ostatnich dniach i tym co sie dzialo.

dobrej nocki

dzień dobry

Asia trzeba NIP-3 zlozyc :tak:

u nas leje deszcze :wściekła/y::wściekła/y: i do tego snieg pokryty woda zrobil wszedzie lodowisko :szok:

to tyle bo robota mnie goni.

milego dnia

dzień dobry
jak się dziś macie????
ja na nogach od po 5-ej.
Asia-powodzenia u lekarza.z Natką to mam nadzieję że jak zacznie chodzić to jej minie...
Jutrzenko-posyłam Ci słonko,u nas ładnie od rana świeci.
Aga-no terrorystka pełną gębą...

no i pochwalę moją niunię...
od kilku dni STOI -bo nie wiem czy Wam pisałam???

miłego dnia.

reklama
Hej, hej.

U nas rano padł grad. Taki drobniutki jak kasza manna ale za to bardzo dużo. Ale podobno taka pogoda ma być tylko dzisiaj bo w weekend zapowiadają nawet 15 stopni :)

Ja dziś mam zebranie u Stasia w przedszkolu. Ciekawe czy dowiem się czegoś nowego czy jak zwykle nic ciekawego nie będzie.

Do góry