reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula cieszę się ,że praca zapowiada się bardzo dobrze:-)
Aga, Viki no to widać ,że większa różnica wieku chyba jednak lepsza, moi dopiero gdzieś od świąt zaczęli się bawić razem.Tak to była tylko wojna:eek:
Viki widzę ,że mam podobnie jak Ty z fryzjerami.Też często wracam do domu i poprawiam po swojemu;-):-D
U nas też pogoda dzisiaj śliczna ale mi się chłopaki pochorowały:zawstydzona/y:
Witek już chyba jutro pójdzie do przedszkola ale Antek chyba lekarzem skończy bo sama mu robię inhalacje z pulmicortu i berodualu i na razie bez poprawy:sorry:

reklama
hej hej
u nas rutyna dzien jak codzien dzis jade załatwic przedszkole dla Oliwki zobaczymy jak to bedzie najpier chcem tak ze 2 razy w tygodniu a potem zobaczymy

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET

PS. Viki boze ja narazie mam dosc stomatologii T wyrwał dolna 8 bo była juz 2 razy w tam roku leczona kanałowo i teraz tez kanałowo i kazał sobie ja wyrwac no i ból nie do zniesienia jeny jak on cierpiał z bólu powstał suchy zebodół matko w tamtym tygodniu bylismy 5 razy u dentysty koszmar

Ostatnia edycja:
Hej Hej:-)
Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego Święta:-):-):-)
Elcia trzymam kciuki za przedszkole;-)
Viki na moje kciuki już pewnie za późno:zawstydzona/y:;-) Jak poszło?

Witam się z rana!

Elcia, powodzenia dla Oliwki w przedszkolu:tak:
Viki, dzięx, że pytasz. U mnie wszystko ok. Włosów nie obcięłam jeszcze, bo właśnie czekam na fajną ofertę na gruponie. Do tej pory korzystałam z kosmetyczek, a fryzjera nie. Mam nadzieję, że nie trafię tak jak Ty;-)
No i jak było u dentysty- sadysty? MNie też ząb pobolewa, wrrrrrrrrr...

No dobra, spadam i mknę do pracy.

p/s. A mój małż ma ospę, hehehe....

ja zaglądałam to też nikogo nie było...

u nas już cisza-"potworki" śpią
idę zaraz wskoczyć do wanny i czekam na film a potem na YCD.
trzeba sie odstresować po całym dniu nerwówki.

Kuba już zdrowy
Natalka wczoraj zaczęła 2 antybiotyk...(ciągle to uszko ma czerwone) choć w mniejszym stopniu ale jednak.
dostąła też 3 już z kolei krople do uszu....

miłego wieczorka.

reklama
Kasiamaj, a co TY tak ostatnio w stresie żyjesz? Zdrówka dla małej. Wymęczą ją tymi antybiotykami, ale z uszami nie ma żartów.

Do góry