reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Berek,

Kasia, Viki zdrówka dla chłopaków!
Kasia z Małgsi mała chłopczyca wyrasta ;)
Viki udanego weekendu z mamą!
Jutrzenko, ja tez mam dość zimy. U nas zimno i mokro. Brrr.
Stefa, Alex umówiłyście się już na ostrą lekcję?

Poszłam dziś do lekarza na kontrolę, posiedziałam w kolejce 2 godziny, kolejka wcale sie nie zmniejszała. K. zadzwonił, ze musi wychodzić i wróciłam do domu, po straconych 2 godzinach jestem wściekła.

reklama
Stefanka ale Ty okrutna kobieta jestes!:-p
Ale u mnie wyjatkowo tez wiosennie wiec w calym mieszkaniu pootwieralam okna i wietrze dopoki sie nie wychlodzi za mocno:tak: Musze sie nacieszyc tym dniem, bo ponoc znow maja mrozy powrocic:baffled: Ale chociaz na chwile ochota do zycia wraca jak sie czlowiek swiezego, przyjemmnego powietrza nalyka:tak:
Magdalenka, wspolczuje tego bezowocnego wyczekiwania u lekarza...nam tez sie to czasem zdarza, bo jak cos pilnie trzeba do do klliniki musimy isc, a tam to kilka godzin lekko trzeba czekac i nie raz juz sami rezygnowalismy...
Viki, bawcie sie dobrze z mama!, fajnie Wam:) A Damianowi mam nadzieje szybko przejdzie.

Udanego weekendu!:tak:

hej
troszkę mnie nie było bo ostatnio mam komputer zajęty. M. się uczy do egzaminów:confused2:
u nas ok
już niedługo do pracy dokładniej 18 marca byłoby wcześniej ale musiałam urlop zaległy wziąć.Szczerze mówiąc nie chce mi się. Dobrze się siedzi w domu jak za to płaca ale niestety mus to mus

Łukasz strasznie łobuzuje- dziś pociął piżamę nożyczkami na sobie aż uszczypnął sobie nóżkę, raz się tak schował jak byłąm w łazience że myślałem że wyszedł z domu, tak się przestraszałam a on siedział za fotelem i ani słowa:crazy: pomalował babci zasłonki flamastrami i jeszcze wiele innych pomysłów miał. Co chwile coś zbroi nie można go samego zostawić na dłuższa chwilę
idę do łózia bo
padam na buzię

Witam przed nocą,
Aga masakra...jakbym czytala o sobie za dziecka ... o ile ja się firanek nacięłam i kwiatków, które moja siostra hodowała dzizas ... musze Ci powiedziec, ze masz genialne dziecko. Szkoda tej biednej nóżki i Twoich nerwów. Trzymaj się dzielnie Matko!
Paula witaj z powrotem w naszym reality show ;) czekamy
Pryzy udanego weekendu!
Stefa robaczku - nie czaruj!

Cała obecna-nieobecna reszta pozdrówka!

Spokojnej Nocy!

magda ja ?? czarowac?? nieeee
moj dzien dzis zaczelam od czesania kucykow :-D dobrze ze G nie ma ich az tak duzo hehhe
milej niedzieli robaczki i robale :tak:

Dobry,
u nas tez pruszy śnieg ech.... krzyczmy razem: wiosny, wiosny, wiosny!!!

Aga powiem Ci, że to jest moment jak pomysł wpada...a moja mama tylko mówiła: "ja już nie chce żebyś ty przepraszała!" ;-)

Oj Stefa nawet nie wiesz ile czaru roztaczasz wokół siebie!

Ale mnie dziś leń dopadł! bleeeeee

Miłej niedzieli!

reklama
Hello!
Witaj w klubie Madzia!;) Mnie tez mega len dopadl, a musze troche pierogow zrobic, bo mi farsz miesny zostal i nie chce zmarnowac:/....
I sie dolaczam do tych krzykow o wiosne! W piatek mielismy prawie +10, a dzis -14, a odczuwalna -23.
Aga, mam nadzieje ze chociaz Krzysio bedzie bardziej spokojny... Ja podziwiam rodzicow
takich psotnikow. Kochane sreberka, ale nerwy i cierpliwosc to trzeba miec ze stali:tak: Moj kuzyn to byl kiedys mega szalony i niestety pozno z tego wyrosl, ale bylo i tak ze omal ciotce domu nie wysadzil, bo w piwnicy przy jakims piecu majstrowal i cisnienie sie mocno podnioslo, dobrze ze w pore zauwazyli....
Stefanka, poczekaj jak G jeszcze wlosy urosna.... Moja jak sie kreci w nocy, to jej sie takie koltuny tworza, ze z 20 minut musze tylko rozczesywac, a zaraza mowi ze nie chce obciac wlosow....

No i to by bylo na tyle narazie, bo trzeba sie zebrac i troche rodzinke obdzwonic w Pl:tak: Weekendy sa zdecydowanie za krotkie...

Do góry