reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki dzięki za wieści.
Nasza położna będzie miał trudno do nas dotrzeć, bo na drugim końcu Wawy rodzę, a na drugim mieszkamy ;-) Przeklnie nas pewnie ;-) bo cały czas mówię, że już na Bielanach mieszkamy sąd wybór na szpital bielański padł ;-)

I witam nową grudnióweczkę ;-)

reklama
Viki dzięki za wieści.
Nasza położna będzie miał trudno do nas dotrzeć, bo na drugim końcu Wawy rodzę, a na drugim mieszkamy ;-) Przeklnie nas pewnie ;-) bo cały czas mówię, że już na Bielanach mieszkamy sąd wybór na szpital bielański padł ;-)

I witam nową grudnióweczkę ;-)

ewa ale połozna przyjdzie do was z przychodni do której zapiszecie Adasia. a tak daleko bedziecie mieć przychodnie?

Witam;-)

:szok: Doda ogromne gratulacjie dla Ciebie i dzidziusia:-):-):happy:

Doda miała termin na 5 grudzień tak samo jak ja:-p tzn termin wg @;-) Ja dzisiaj wizyta u gina o 14.30 no i zobaczymy co tam słychac u maluszka bo mam dzisiaj usg:tak: Jejku jak fajnie w końcu zaczeło się rozdwajanie:-):-):tak:

reklama
Wiecie co? Ja nie slyszlam nic o wybieraniu lekarza przed porodem i nikt mnie nie pytal o przychodnie po porodzie(Witka).Karte szczepien dostalam do reki i dopiero jak szlam na wizyte to musialam kogos wybrac (lekarza).Nie wiem ale moze zalezy to od szpitala albo od wojewodztwa?:confused:

Do góry