reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej!
jejku jakie rozgadane jestescie:-D:-D:-D

a ja co?? nie chce mi sie takich dlugasnych postów pisac:-p
@ przyszła i czuje sie wiadomo jak;-)

noo Aneczka jaki ładny mały mezczyzna!!!!:tak:
Kasia trzymamy!!!!!:tak:

zdrówka dla chorych:tak::tak::tak:

aaaa!!! macie słonce dzis??? to ja poprosze chociaz troszke:tak:;-);-);-)

aleeeee zaaaaa toooo-pozdrawiam Was cieplutko!!!!!!!!!!! buziaczki:*

reklama
to jeszcze wam wkleje obu brojkow;-)

Załączniki

• 20100908045.jpg
    20100908045.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 27
  • 20100828041.jpg
    20100828041.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 27
ania kinia ogląda ze mną i mówi:
- dwa bliźniaki siedzą na ławeczce :-D
ja z kolei spoglądajać na to pierwsze pomyślałam o tym samym, zanim to powiedziała :-)
jak u was sprawują się te rowerki biegowe?
kinia w tym roku jeszcze nie sięgała nogami do ziemi :-D

Hej hej...:-)

Aneczka- brojki super!! I zgadzam sie, bardzo do siebie podobni....:tak::tak: Witek w okularkach wspaniale wyglada.....:tak:

Kasia- trzymamy kciuki za wszystkie badania.....:tak: Nie daj sie! I przede wszystkim badz dobrej mysli....:tak:

I nie wiem za bardzo co jeszcze pisac.... nudy na pydy u nas.... Lece prasowac troche....:sorry:

Kata moi smigaja jak wariaci musielimy im kaski szybko kupic bo strach isc d lasu z nimi.Mysle ,ze na przyszly rok zrobia przymale a szkoda bo po lesie to na zwyklym bedzie im jeszcze ciezko a z tymi to gnaja tak ,ze albo trzeba biec albo jechac na rowerze z nimi;-)
P.S. Dziekujemy za komplementy:-)

ja sie tylko melduje ze zyje.

Nie czytalam co pisalyscie bo choroba mnie dalej rozlozyla. Dwa dni temu bylam na ostrym dyzurze bo tak mnie plecy bolaly i gardlo ze szok. Do tego ciagle mam zielony katar :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Z izby wrocilam po 22 :sorry::sorry::sorry: z torba nowych lekow :no::no:.
Zobaczymy co bedzie dalej.

Jeszcze jakby bylo malo kuba ciagle flika, teraz jeszcze go kaszel meczy taki suchy napadowy. Chyba sezon zimowy i grzewczy mu nie sluzy :eek::eek:
I na dokladke wczoraj wstal z oczkami zaropialymi, cale powieki mial poklejone. Ide dzis z nim do lekarza bo nie wiem czy to nie zapalenie spojowek :-:)-:)-(

Jak dam rade to zajrze wieczorkiem i poczytam, to cos skrobne wiecej.

pozdrawiam

jutrzenko - zima i sezon grzewczy to raz a przedszkole to dwa - niestety

wracajcie do zdrowia i napisz jak tam po lekarzu.

aneczka - kurcze ale masz fajnych tych chlopaków.pamietam ze tosiek to miał takie czarne włosy jak był mały...no chyba ze mi sie cos poplątało:sorry2:a teraz blondaski

no i witek boski w tych okularkach:tak:

alex wpadnij do mnie bo tez mi sie uzbierało prasowania:-p..no a wogóle to jak mozna z nudow prasować:szok:echhh ja nienawidze prasowania.

dobra jade na poczte a pozniej po pawła. dziś później bo na 16.20 bo ma karate:cool2:

Hej.
Kurcze taka senna pogoda że szok. A ja miałam dziś tyle szycia i maszyna mi się zbuntowała i odesłałam ją do naprawy.
Kasiamaj trzymaj się dzielnia kobietko. I nie martw się o malutką bo napewno sobie dzielnie poradzi bez ciebie.
Aneczka słodko wygląda synuś w tych okularkach. A chłopcy faktycznie wyglądają jak rówieśnicy.
Jutrzenka zdrówka życzę.
morelowamamo a co z tobą? Tak nagle zniknęłaś.

reklama
Viki daj spokój,jak Alex Ci poprasuje to ubran nie poznasz:-p:-D;-)

oj Weroniczka u nas tez tak sennie:tak:

no super Aneczka masz chłopców:tak: a z tą @ doobree:-D:-D:-D

co i tam jeszcze? Jutreznko jejku:szok: zdrówka zdrówka!!!!!

kurcze mały mi zasnął, bawił sie z psem, słysze,ze pies piszczy-ide patrze a pies nie moze wstać,mały na nim lezy i spi...oj kiepsko, taka pozna godzina...chyba za godzinke go obudze:sorry:

Do góry