reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka- woła siku a nawet zdarzy mu się samemu usiąść na nocnik i w nocy też czasami wstanie siku ale częściej mu sie zdarza zsikać. To że nie ściągam mu pieluchy na noc to tylko moje lenistwo przyznam się bez bicia, ale poprawię się:tak::tak:
alex- to raczej karmienie babci, która biega za nim z łyżeczką i miską:-D:-D:-D

dobrej nocki

reklama
a ja sie witam po weekendzie na sląsku i spadam bo zmeczona jestem. kurde nie lubie jezdzic jak jest ciemno.
do tego rano wczesnie musze byc z damianem w szpitalu bo maja mu gips zakladac na noge....ale opowiem wam wszystko jutro.

jak widac nie mam powodów by sie nudzic hehe, dzieciaki dostarczają mi wrazen, jak nie jeden to drugi....
dobranoc

dzien dobryyy!!!!:-):-):-):-)

co tam spioszki?;-);-);-)

My w domku od niedzieli:tak: Jejku jaka piekna pogoda była:-):-):-)
Przywiezlismy pełno nowych zabawek-nie wiem z jakiej to okazji,teraz tylko pociagi,garaze i klocki...:cool2:
Wczoraj nad morzem!!!:-):-):-) Chyba najbardziej lubie jesien nad morzem:tak:

no nic...usiade z kawka i poczytam co tam u Was;-);-)

Miłego,spokojnego dniaaa
!!!paaaaa:-):-):-)

ps.jejku Viki...to trzymajcie sie:tak:

Hellloł:-)
No dzis pogoda nie rozpieszcza.Ciemno i szaro..
Dlatego spadamy zaraz na zakupy.Ech niestety tylko spozywcze ale na butki jakies tez popatrze jak mi Antoni pozwoli;-)
Viki kurcze co sie tam u was dzieje? Daj nam znac i trzymajcie sie.
Dotka no to maly ma chociaz jakies fajne zajecie w ta piekna pogode:tak:
Aga ja moich na noc tez ubieram w pieluchy.Witek juz sie buntuje ale on niestety dalej sika w nocy.Nie robi tego co noc ale jak juz sie zsika to do prania jest wszystko co jest na lozku.Nie da sie go wysadzic w nocy bo za mocno spi i sika tak samo ,na spiaco, nawet sie nie budzi od razu tylko jak mu sie zimno zrobi.Doszlam do wniosku, ze sikanie w lozko niczego go nie uczy i poprostu musi z tego wyrosnac.

hej
dota- jakie śpioszki :confused2:
aneczka- pocieszyłaś mnie bo myślałam że z tymi pieluchami to tylko ja. Łukasz wczesniej nie sikał już w nocy w pampersa rano był suchy ale ostatnio to co noc sika:sorry:
viki- a co się stało Damianowi:szok::szok:

Aga no u Lukaszka to moze byc tez przez pojawienie sie braciszka.Chocby nie wiem jak bylo fajnie i milo z Krzysiem (a nigdy nie jest az tak rozowo)to zawsze jest to ogromne przezycie. Pewnie Lukaszkowi szybciej minie to sikanie niz mojemu 4 latkowi;-)

No i zakupy zrobione.Kawka wypita i czas bedzie sie wziac za obiadek.
:szok: No nie a tu juz tak pozno? No to chyba czas na mnie..
Viki czekamy na wiesci
Aga nie martw sie bedzie lepiej.Staraj sie jak najwiecej angazowac Lukasza do pomocy przy Krzysiu.U mnie Witek bardzo lubil pomagac ale on mial tylko 1,5 roku i az tak wiele nie mogl robic.Lukasz to juzkawal chlopa, moze mu pupe posmarowac , wybrac ubranie do zalozenia, podac smoka itd.A milosc i cieple uczucia ... pojawia sie w koncu napewno;-):tak: Mi sie wydaje,ze u moich to jestesmy na etapie pojawiania sie cieplych uczuc a do prawdziwej milosci jeszcze kawal drogi:sorry:

aneczka- Łukasz nie bardzo się rwie do pomocy na początku tak teraz niezbyt, ale przynajmniej od kilku dni nie próbuję zrobić mu kuku tylko głasia po głowie

właśnie oglądam powtórkę m jak miłość i widzę że Kinga namawia Piotrka na drugą dzidzię a on nie chce, coś jak u Elci. A właśnie Elcia- jak te sprawy?

reklama
Do góry