reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aga tak patrzę, że krzyś skończył 3 tyg. a to magiczny czas rozpoczęcia kolek :-(
u nas niestety tak się zaczęło
pamiętaj, że woda rozluźnia mięśnie i mogą go wtedy męczyć gazy
u nas przychodziła godz. 17-18 i do nocy z przerwami był wrzask! i tak do 6-7 m-ca
przed kąpielą starałam się karmić bo na głodnego bardzo się darła

reklama
hello

ojj jak dobrze ze dzis piatek, przede mna 3 dni wolnego :tak::tak:

Alex organizuję ze swoja szwagierka razem, ale wosku lac nie bedziemy :-)
Powodzenia w konkursie, pokaz fotki :tak:

Dotka oj jak Ty sie mylisz, alkohol nie jest w cenie :-p:-p:-p, zreszta ja akurat nie bede pila bo rano bede musiala jechac.
A to o dzieciach dobre :-D:-D:-D

Paula a to bedziesz bizneswoman :tak:

Kasia a jakie mebelki kupiliscie?? A jak Kuba bidulek?? zdrowka dla niego

Aga moze maluszek jest zmeczony calym dniem i wieczorem odreagowuje

Kata to dawaj Kinie do przedszkola, Ty do pracy i bedzie git!!!

co porabiacie, jest tu ktos?

Hej hej...:-)

Jutrzenka- no wlasnie fotek nie mam, bo oni chcieli za nie 80 funtow, a to za duzo....Kilka fotek, plyta cd i 2 breloczki, troche przesadzili...:szok::-( I tym bardziej jest mi wlasnie przykro, bo foty wyszly na prawde ladnie i chcialabym je miec, ale cena to z kosmosu....:sorry2:To bilet na samolot dla mnie i Oliwiera w jedna strone kosztuje mniej....:tak:Ale jak zdiecie ukaze sie w gazecie, to zrobie z gazety i pokaze....( choc to pewnie nie bedzie juz to samo:dry::sorry:)
No coz, pozostaje mi miec nadzieje, ze do konkursu przystapia same szkaradne dzieci :)evil::evil::-D) i ze Olis wygra ten konkurs.....:tak::-D

Aga- no to masz tam wesolo teraz.....:-D;-):-)

Kata- ale w ogole puscisz Kinie do przedszkola? Czy dopiero do szkoly?

Kasia- jak tam Kubus?

alex nieźle sobie liczą :szok: nic tylko zostać fotografem w Plymouth :-D
dopiero do szkoły ;-) chyba, że jakaś fajna praca trafi w tzw. międzyczasie i sama przyjdzie bo ja nie szukam :-D

byliśmy dzisiaj na wycieczce w lesie. kinia tak się dotleniła, że już nie ma siły na nic :-)
dzień na pełnych obrotach!

dobry wieczor

ale jestem pelna, zaraz pęknę :szok::szok:. Bylismy u mojej siostry na urodziny jej syna i tak sie najadlam ze ledwo dysze, ale bylo tyle pysznosci ze sobie odmowic nie moglam.

Kata o Ciebie mi chodzilo :tak:, napisalas ze sie cofasz bo tylko z trzylatka spedzasz czas to Ci zaproponowalam pojscie do pracy do ludzi :-):-):-)

Alex to niezle porownanie, zdjecia do biletu lotnieczgo :sorry2::sorry2::sorry2:. Nie wiem jakie sa u Was ceny i co mozna kupic za te 80 funtow ale pewnie duzo :confused::confused:. Trzymam kciuki :tak:

ogladacie mam talent? swietne byly te tanczace dzieciaki :tak:

jutrzenka- no jest to sporo...a zwlaszcza teraz w okresie przedswiatecznym....bo moze jeszcze zeby to bylo kiedy indziej, to bym jakos odzalowala, ale tak teraz to kazdy pieniadz sie liczy, bo swieta to zawsze masa wydatkow...:sorry2:
kata- ja tez tak wczesniej planowalam, zeby dopiero do szkoly puscic, zwlaszcza ze szkola tutaj jest od 5 roku zycia, ale chyba sie jednak zdecyduje dac do przedszkola, miedzy innymi dlatego, ze Oliwier nie ma tu za bardzo kontaktu z innymi dziecmi, wiec by mu sie przydalo. Z dziecmi bawi sie tylko wtedy kiedy jedziemy do Polski....Boszsze jak ja to przezyje....:sorry::sorry::sorry:

aaaaa jutrzenka to tobie o to chodziło :-) nie, nie dam, to tylko niecałe 2 lata - uwielbiam z nią być :zawstydzona/y:
alex no kinia na dzieci narzekać nie może bo często spotyka się z koleżankami a jak jesteśmy na placu to pyta czy może dołączyć
wczoraj nawet chciała ale dziewczynki nie pozwoliły :szok: no cóż, były starsze więc taki głupi wiek, bawiła się sama, szkoda mi się jej zrobiło bo pytała dlaczego?

a w ogóle spacerowałyśmy po parku i szedł pan z bokserkiem po chodniku
ten pies co jakiś czas schodził z trawy na chodnik i pan mówił do niego: tam! wskazując na trawę
po kilku razach kinia mnie się pyta: mamusiu dlaczego ten pan nazywa się cham? :-D
ale mi było wstyd :zawstydzona/y: powiedziałam, że źle usłyszała i szybko wytłumaczyłam o co chodzi ;-)

zegary przestawione? :-)

Czesc....:-)

Przestawione, przestawione....:tak::tak:

He he Kina swietna jest z tymi tekstami....:tak::-D
Oliwier rano ogladal pociagi na you tube (uwielbia!!! maniak normalnie!!) i nagle zalecial mi jakis baczek.... wiec sie pytam, czy chce isc zrobic kupke na kibelek, a on na to : ciszej, ja ogladam! :-D:-D:sorry2:

A tak, na placu zabaw, to Olis tez czasem bawi sie z dzieciakami... czasem, bo te starsze tez nie chca sie z malolatem bawic :)-D) ale stalych kolegow nie ma, bo tu gdzie mieszkamy nie ma placu zabaw i do najblizszego trzeba jechac do glownego parku w centrum miasta...a tam, to wiadomo, pelno roznych dzieci i rzadko sie zdarza, zeby spotkac te same dzieci 2 razy....:sorry2:

Acha i na koniec Happy Halloween!!!!!
21.gif

Dota- to Ty dzis straszysz tak????:evil: Bede uwazac....:-p:-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe oliś też niezły tekściarz :-D

jeszcze jedno z dzisiaj
stoimy na dworze w kościele przed mszą
idzie ksiądz, przystaje i mówi:
- jakoś trzeba będzie przetrwać? ;-)
ja mówię:
- tak, trochę na dworze, trochę w kościele i przetrwamy ;-)
a kinga na to:
- tak jest książę!

:-D

Do góry