reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Heloł!

Zaraz wyruszamy. Oj, jak mi się nie chce... Jeszcze rano nam robili zawory grzejnikowe. Też se wybrali porę. Dobrze, że im powiedziałam, że wyjeżdżamy to przyszli w pierwszej kolejności.
Kata, tak czytałam i "Kod...", i "Anioły...", i "Zwodniczy punkt".

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.

reklama
asia to szerokiej drogi i bezstresowego pobytu :-)
nam zawory wymieniali 2 lata temu i jest o niebo lepiej zimą! mieszkamy na parterze i u nas idzie największa moc ciepła :-) nie dało rady wytrzymać kiedy były odkręcone na maxa i nie można było ich przykręcić. w domu była parówa. a teraz mamy chłodek bo lubimy ;-)

hej,hej:-):-):-)

Katka oj tak chłoooodek:tak::-):-);-)
Asia, to przede wszystkim spokojnej podrózy!:tak:
Elcia...hihii...strażak nooo...do tej pory mały oglada fotki jak biega z wężem i krzyczy:"Krzysio strażak":-D

pozdrawiam reszte baaaardzo cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

ps. Jutrzenko odezwij się przed wyjazdem;-)

miłego...paaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

czesc babki

dzieki za zainteresowanie moja osoba.

W pracy wiadomo jak to przed urlopem - sajgon, wszystko trzeba porobic co sie da, ogarnac.
W domu szykowanie. Wczoraj pranie, dzis prasowanie od rana. Mam juzwiekszosc zapoakowane ale jeszcze czesc sie suszy. Wieczorem zapakujemy juz wiekszosc do auta. No i zostanie mi tylko rano reszte spakowac to co rano musze wziac w ostatniej chwili.

A my jeszcze w srodek i czwartek bylismy na basanie. Kuba byl pierszy raz. Ale bylo szalenstwo i pelnia szczescia. Teraz ciagle mowi ze idie na basen i kiedy jedziemy nad morze (choc mysle ze on nie pamieta co to jest to morze)

Asia fajne autko, i szerokiej drogi zycze

Dotka odezwalam sie ;-):-):-). My lapka bierzemy bo mam tam net bezprzewodowy w pokoju wiec bede z Wami w kontakcie :tak:

i tyle bo nie czytalam, przyznaje sie ale nie mam czasu.

Dobra mykam szykowac dalej bo na 14 ide na pazurki ;-)

odezwe sie wieczorkiem (postaram sie :tak:) a jak nie to juz po przyjezdzie.

paaaa

oooo dotka to krzysio młodszy sikawkowy :-D
jutrzenka spokojnej podróży i udanego pobytu. rozjeżdżają nam się grudnióweczki :-)

mała śpi, t. pojechał do media markt bo dzisiaj weekend bez vat-u (może coś upoluje, marzy mi się jeden obiektyw ;-)) a po drzemce na basen! :rofl2:

hejka
witam późnym wieczorem, żeby życzyć wam dobrej nocki:tak::tak:wcześniej nie mogłam bo cały czas się burzyło. Spędziliśmy więc dzień bez komputera i bez bajek (ku rozpaczy Łukasza) ale w zamian przeczytaliśmy chyba wszystkie książeczki:sorry2:

paula- a jak tam wasza Amelka?

a ja czytam sobie ksiażkę i wydała mi się jakaś znajoma od początku, na setnej stronie uświadomiłam sobie że tę książkę już kiedyś czytałam:dry: cóż przeczytam jeszcze raz:tak::tak:

no i co i węcej hmm - pasat nam się popsuł , jak to m. okreslił brzydko "ślinik pier..ną" ja jednak mam cichą nadzieję że to nie to

reklama
Hej!

Nareszcie w domu. Nie ma to jak swoim autem, połowę czasu zaoszczędzone. No i było gdzie zapakować wałówę, hehehe...
Miłego dnia!

Do góry