reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
asia- mój Lukasz budzi mnie słowami "Mamo wstawaj już jest dzień". Jak znam moje dziecko to pewnie jak się prześpi to zapomnie i znów będzie ganiał koty. Chociaż rany po kocie długo się goją i dają o sobie znać. A pierwszy wyjazd juz macie za sobą? Jak się jeździ?
kata- dlatego polałam mu te rany wodą utlenioną co przysporzyło mu jeszcze większych cierpień niestety

Kata, nie jeździmy często, ale dla mnie za często. Ostatnio byliśmy niecały miesiąc temu. 100km w jedną stronę. Miałam jechać do mojej mamy ( bo nie byłam rok - częściej mama do mnie przyjeżdża), ale Sew się uparł. Pewnie chce się pochwalić autem, hehehe.... Dobrze, że w niedzielę już wracamy...Nie odpowiedziałaś mi na pyt. o Browna...
Aga, to będzie nasz pierwszy wyjazd... Jeździłam tylko po mieście, albo za miasto, ale nie swoim autem, hehehe... Nasze na razie stało, bo tablice były nie zmienione...

asiu przepraszam, nie zauważyłam bo edytowałaś :tak: dla mnie każda książka browna warta jest przeczytania ale najbardziej spodobały mi się anioły i demony ;-)
zaginony symbol polecam! jak zwykle mnóstwo zwrotów akcji i momentów zaskoczenia
niedaleko macie do teściowej - taka bezpieczna odległość :-)
aga ała! to musiało łukania nieźle szczypać :baffled: moja to sobie dotknąć nie da jak zedrze kolano na przykład tak więc masz dzielnego syna :tak:

wysłałam paszczaków na spacer
wiecie, że burza nie przyszła :angry: nadal skwar!

aaaa elcia miałam się pytać czy śmigasz już sama autkiem? :-) kurde mnie korci iść na prawko ale się boję :baffled: nie dość, że ciasno w mieście to wariatów drogowych na pęczki

Kurczę Asia my mamy ten sam problem z Alexem. Dziś rano to myślałam że już wyjdę z siebie bo poleciał na górę i za chwilę woła mama szybko kupa lecę za nim i mówię to choć do ubikacji a on do mnie nie cem tam jest na skórce z baranka. I cwaniak zrobił ją tak inteligentnie że bokserki czyste - wyleciała szeroką nogawką bo nogę miał brudną. A siku woła do ubikacji.

hej laski
ja tylko na chwilkę bo moja sis jest u nas...
zaraz idziemy łby farbować :-);-)

i muszę koniecznie coś zjeść.....bom głodna.

Asiu-no właśnie -nie wiem???fakt jem więcej niż z Kubą...może to od tego.
Katka-dzięki za wieści kolkowych specjalności ;-) u nas też burza była.
Aga-to Łukasz miał przeżycie-bidol.

widzę żeście sie koleżanki rozkręciły-z pisaniem :-D:-p ja tu wchodzę na bb i tyle czytania.

hej hej hej
wrócilismy cali i zdrowi
tak szybciutko było bosko:)))
spotkanko swietne jejku naprawde było super na luzaku moglismy sobie porozmawiac posmiac sie niektórzy to byli nawet strazakami hihihihih
a i powiem wam ze dzieciaczki swietnie sie dogadywały i siebie nawzajem nasladowały a Oliwka Sylwi taka cudna słodziutka no mówi wam i jaka grzeczna siedziała w wózeczku i sie bawiła ach oby tak wiecej spotkan
no dobra jutro obiecuje wkleic fotki i skrobnac cos wiecej :))

KATA tak smigam autem i to juz od dostania prawka nawet jechałam do gdanska i poszło mi b. dobrze tylko powiem ci ze jak jezdze to T jest ze mna i normalnie mnie tak wpienia ze szok jak wracalismy z wawy w poniedziałek nad ranem to mie tak wkurzył ze sie zatrzymałam i wysiadłam i sam kierował ale pozniej zrozumiał ze nie bede jezdzic tak jak on hhheheheheheha dzis chciał zebym kierowała ale mi sie niechciało jakas taka hmmm ameczona byłam niewiem tylko czym hheheheheh

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową, a raczej nocną porą!
Kata, no bezpieczna odległość, dlatego nie musimy się często oglądać.. No męczę ten "...symbol" i na razie wkurzają mnie teoretyczne opisy, bo połowy nie rozumiem z tego naukowego stylu...
Nie bój się iść na prawko, olewasz innych i jeździsz po swojemu czyt. przepisowo. Ja też miałam stracha, bo 10 lat nie jeździłam autem, ale jakoś poszło.
Dziś nawet pojechałam do koleżanki. Ale się dzieciaki wyszalały. Filip to jak pisakowy potwór, bo grali w piłkę na piachu... No i zarył jeszcze nosem w piach, hehehe... Rozryczał się bidulek jak musieliśmy wracać. Dotarliśmy na 21...
Elcia, to fajosko, że wyjazd udany...
Basia, mój Filip nie zrobi całej kupy w majtki, tylko tak jak pisałam, popuszcza... I może tak z 6 razy, dopiero jak go przypili,to siądzie na nocnik i zrobi...

reklama
hej babeczki

chłód chłód bossssko :cool2:
starego wysiudałam na rynek po zakupy a sama zaraz się biorę za sprzątanie, mała się bawi
pobudkę nam zrobiła po 6 :baffled: jak nic pójdzie na drzemkę ale to dobrze bo popołudniu skoczymy na basen

kasia jaki kolorek se szczeliłaś? :-) mój hebanowy nadal czarny :-D dzisiaj łeb umyję to trochę zejdzie :tak:
elcia to super! a t. to typowy facet - oni najlepiej sami czują się za kierownicą ;-) następnym razem jak ci będzie zwracał uwagę to go pochwal i nawet jeszcze o coś podpytaj, zobaczysz jakich skrzydeł dostanie, poczuje się ważny :-D
swoją drogą też miałabym nerwy ;-) i przyznam szczerze, że mojego t. wcurviam ja podczas jazdy :-D bo zwracam mu uwagę, rozpraszam... no ale ja jeździłabym wolniej i nie wyprzedzała :-D
kurcze może się zbiorę. tylko nie mam z kim a w dwójkę to raźniej ;-)
asiu a czytałaś inne książki browna? spodobały ci się? warto przejść przez opisy ;-)

Do góry