reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka

na tylko na chwilke przed wyjsciem z pracy wpadlam sie przywitac

Asia za nawigacje zaplacilam 249 :tak:, bo to takiej mniej znanej firmy. A jak Wasze autko, kupione???

z sikaniem na stojący tez jest ok, w domu to siada ale na miescie czy gdzies w lokalu to jak chce isc siku to na stojaka :tak: tylko musze go podniesc :-D:-D

Dotka ojj przyda sie przyda, tylko szkoda ze tylko tydzien.

jest jeszcze nadzieja na inny tydzien plazowania ale o tym potem :cool2:

i tyle narazie

biore sie za pakowanie papierow do biurka, tylko mysle jak je upchnac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

do wieczorka

reklama
Yo Ziomalki!
U nas sie niby na burze zapowiada, mam nadzieje ze sie ochlodzi przez to i juz nawet przezyje te pioruny, byle tylko ten gorac zminimalizowac:tak:
Mloda o 3 w nocy sie obudzila i dopiero po 2 kubeczkach wody ponownie zasnela, a nigdy sie nie budzi na picie...
Weroniczka fajny pomysl z tym namiotem:tak:
Asia mam nadzieje ze sie pochwalisz swoim dzielem:-) Ja tez uwielbiam malowanko i mnie trafia jak widze ze ktos byle jak to robi:cool:
Fifi pewnie najbardziej bedzie zadowolony i o to chodzi!:-) I na pewno niedlugo bedziesz go prosila, zeby chociaz przez chwile nic nie mowil, hehe:-)
Dotka, ja tez sie nie moge doczekac, az nam Kasia swoja ksiezniczke pokaze:-) No i dzielny Krzysio z tym wstawaniem:-)
Aga, no lato to chyba ciezka pora roku dla ciezarnych.... Sprobuj sie troche odprezyc i zagon chlopa zeby Ci masaz stop zrobil:-):tak:
Kacha, moja siostrzenica tez taka burzujka sie zrobila ze najchetniej to na raczkach sie nosi, bo innaczej dymy robi, a ze klocuszek mimo 9 m-cy juz kolo 10 kg wazy, to chyba mojej sis niedlugo kregoslup padnie... ;-)
Mam nadzieje ze Jess chociaz jak zacznie sie sama przemieszczac, to Ci troche odpusci:tak:
Jutrzenka hello! No widzisz juz weekend, to troche relaksu sobie zrob!:tak:

A ja sobie na filmik ide bo tylko za R plecami sobie moge pogladac takie kostiumowe, wiec dzisiaj Vanity Fair na tapecie, bo wczoraj nie dokonczylam...
Znacie jeszcze jakies filmiki tego typu? Bo ostatnio to chyba tylko Kochanice krola ogladalam... Lubie takie klimaty minionych wiekow....

Wpadłam tylko poczytać co u Was i uciekam bo jutro mamy gości. późniejsze moje urodziny a wcześniejsze od D, bo jakoś nie chce mi się dwóch imprez robić, a co tam.

Ale jedno co Wam powiem - drugi dzień bez wymiotów. Chyba organizm się pobał że wyląduję w szpitalu. Czasem mnie mdli ale nie jest to takie tragiczne. Idę coś wsunąć w siebie.

Miłego wieczorku.

Dotka, Asia zdjęcie wysłane ;-)

Heloł!

Ale gorąco... Uff...

Pryzy, pochwalę się, ale ja nie malowałam pokoju Filipa, tylko naszą sypialnie, hehe... Co do filmów w takich klimatach, to ja polecam Ci serial "Dynastia Tudorów". U nas 3 sezony były.. Super filmik:tak::tak:
Jutrzenka, Dota, tak kupiliśmy:tak:Teraz muszę się oswoić, bo dawno nie jeździłam autem. A co do nawigacji, to też chyba muszę sobie sprawić. Mam niby w telefonie, ale nie wiem jak to działa, hehehe...
Basia, dzięx.

dobry wieczor

padam na pysio.

upal niemilosierny, po pracy poszlam na spacer, a potem pomagalam tesciowej sprzatac w tym nowym domu bo w niedziele sa imieniny i wrocilam po 21.

Asia a jakie autko kupiliscie?? Masz prawko czy tylko Sew???.

Basia ja tez chce ta fotke co dziewczyny ;-). Ja wymiotowalam jak kot do 18 tygodnia :baffled::baffled:.

Pryzy weekend tez mam latany, jutro do stolicy do outleta jedziemy, jak wroce to dalej jade do tesciowej jeszcze jej pomoc. W niedziele mam jej zrobic salatke i jajka faszerowane a na 13 na imieniny wiec wrocimy wieczorem,

co robicie??, jest tu ktos??

hehe, Asia zasugerowalam sie tym Filipowym lozkiem:-) Ale jesli to o Wasza sypialnie chodzi, to pewnie romantyczne gniazdeczko wyszykowalas;-)
A z tym filmem to wolalabym jednak zeby to nie byl serial, bo mam lenia na sciaganie ilus tam odcinkow:-)
Jutrzenka, wyhamuj troche kobieto:-D Doba z krotka, co? Mimo ze w domu siedze, to tez mam czesto takie wrazenie:-) Dobrze ze chociaz przy okazji troche poimprezujesz:tak: Walnij sobie desperadosa, to sie troche odprezysz;-)
Basia, no to mam nadzieje ze jednak unikniesz tego szpitala:tak: A niby ciaza, to nie choroba, nie????:-D (a tak na marginesie, to mam nadzieje ze doszla do Ciebie moja karteczka:-)

A u nas popadalo ze hoho!:-) Ale cieplusiooooo. Tak od dziecinstwa marzyl mi sie porzadny deszcz i jednoczesnie zeby cieplo bylo:-) No i poszlismy po mloda na piechotke, parasolki zlozylismy i troche po kaluzach na bosaka polazilysmy... Mala rzecz a cieszy:-)
I wreszcie u nas tez weekend.... Skoczymy po zakupki i mloda wczesniej polozymy, bo nie spala w przedszkolu i moze romantycznie we dwoje sobie posiedzimy:-):-):-)
Milego odpoczynku wszystkim!!!!!

dzien dobry spioszki!:-);-)

Pogoda piekna....chyba az za gorąco...ale co tam:-D

my dzis uderzamy kierunek Sopot na cały dzien....;-) ;-) taaaa to lubie;-)

no nic....uwazajcie z opalaniem....udanego wypoczynku!
miłegooooo....:-):-):-):-):-):-):-):-)

paaaaa:-) :*

Czesc :-)
Ja tylko na chwilunie... juz wrocilismy znad morza.... Bylo super!:tak: Jaka fantastyczna pogoda! Fotki to dopiero po powrocie do Anglii, ale to za 2 tygodnie....

No i najwazniejsze.... Kasia- ogromne gratulacje!!!!! Natalko- witaj na swiecie! :-):-):-)

hej
rzadko bywam w weekend, ale dziś się wyrobiłam chyba ze wszystkim dzięki temu że M. zabrał Łukasza do miasta i do teściów:tak::tak::tak:
pryzybela- ja też lubię filmy kostiumowe, bardzo mi sie podobał ten film Kochanica króla. Oglądałam też "Henryka VIII krwawego", który też porusza ten sam temat i co ciekawe każdy film w inny sposób przedstawia i tego króla i w ogóle fakty:sorry2:
basia- i oby wymioty już nie wróciły, a tak poza tym udanej imprezy:tak::tak:
asia- pochwal się autkiem:tak::tak:teraz będziecie mogli sobie pozwiedzać:tak::tak:
dota- ty to już jesteś pewnie czarna od opalania;-):-D:-D
alex- życze wam takiej pogody przez cały pobyt:tak::tak:

i wszystkim miłego łikendu

już dawno nie było stefanki. Wiecie co się z nią dzieje?

reklama
Hejo Kobietki;-)
Właśnie zasiadłam, żeby sobie troszkę popisać, ale widzę, że nie jest mi to dane. Niby Jessica grzecznie się bawi na macie (już całe 20 minut:szok:), ale Olisiński właśnie się obudził i zaczyna skrzeczeć:baffled: Kurcze mieliśmy wczoraj parapetówkę i wyrodna matka wcisnęła dziecku w końcu butlę i po ponad roku piwka się napiła :-p Wypiłam trzy małe piwka (0,33), a mam wrażenie jakbym morze piwa wychłeptała i czuję się jak idź stąd i nie wracaj :baffled: To pewnie jeszcze przez tą pogodę, u nas teraz jest długi weekend, a leje jakby jakieś urwanie chmury było :-( Jak uśpię dzieciarnię wieczorem to wpadnę do Was. Chociaż jak Oliś spał w ciągu dnia to nie wiem o której to nastąpi :baffled:

Do góry