reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
viki hehe daleko mieszkamy nie? :-D w weekendy nie lubię być w łodzi bo wszędzie masa ludzi a t. z urlopem w tygodniu ciężko ale nieraz jeden dzień weźmie
a ty jestem zawsze dyspozycyjna? :-) o każdej porze dnia i nocy? :-D bo wiesz, nieraz to dopiero dzień wcześniej mogę wiedzieć, że ma np. wolne i jedziemy do łodzi ;-)

weronika - super, jakby co to na pewno bede dzwonic do ciebie pare dni wczesniej.

a my z pawłem dzis bylismy w odwiedzinach u majki - grzechotki. dzieciaki sie pobawiły, troche połaziłysmy po parku.
pocykałam fotki, pozniej wrzuce..ale kuba mało sie usmiechał bo sie mnie wstydził:)

edit:
katawoj -z reguły tak, jestem w miare dyspozycyjna, wiec jak dasz mi znac dzien wczesniej to poukladam wszystko tak by się spotkac.w ciagu roku szkolnego jest ciut gorzej jak v jest na statku...bo wiesz musze odebrac damiana ze szkoly, pozniej zawiezc na trening wiec roznie to bywa, ale tak jak pisałam, wystarczy dzien wczesniej bym sobie wszystko poustawiała:)tak ze czekam:)

Ostatnia edycja:
Kata od połowy sierpnia...ahaaa....moze cos sie uda wykombinowac;-)
czyli w Łebie spotkam sie z Magdą (o ile Magda nie zrezygnuje:szok:;-))

Viki noooo romantycznie tak sredniooo....mały Krzyś biegający i rzucający piaskiem....przeszkadzał nam jak tylko potrafił:-D:-D;-) ale i tak było miło!:-):-)

Weroniczka super! tacy sąsiedzi powinny byc;-)

My tez puszczamy małemu "dobranocny ogrod", ze stronki: chomikuj.pl -polecam!;-)

:-):-):-):-):-)

A ja wlasnie omawiałam z Elcią spotkanko nad morzem, bedzie tez Sylwka i moze Jutrzenka:-):-):-) jednak w wakacje to najwiecej sie spotykamy:)))

dzien dobry dziewczynki:))
\no prawie juz jestem z wami hihihihihihih
KASIU OGROMNE GRATULACJE
NATALKO WITAJ!!!!!!
NO I CAŁA BANDE POAZDRAWIAM SERDECZNIE :))

HEHE DOTA my tak czy owak sie spotkamy napewno pojedziemy do was do zoo wiec wtedy was nawiedzimy a i jeszcze raz sie spotkamy ale to pozniej powiem co i jak:))

Hej Ślicznotki :-) W końcu się rozpakowałam, w miarę ogarnęłam, więc wracam:-) Cieszycie się?;-):-p I tak za dużo mnie niestety nie będzie, bo Jessica im jest starsza tym bardziej rozdarta:cool2: Aż czasami się zastanawiam czy rzeczywiście decydować się na trzecie dziecko choć tłumaczę sobie, że już gorzej rozdarte niż Młoda to być nie może;-) Pewnie będę tak jak Pryzybela wpadać w nocy, czytać i pisać monologi ;-):-p
Buziaki dla Was :-)

reklama
Do góry