reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha - udało ci sie uśpić dzieciaki?

ja nie moge coś zasnąć:sorry2:
byłam z Łukaszem u siostry M. mały wybawił się z dziećmi wróciliśmy dopiero o 20.30 sam już spi a ja nie mogę Jeszcze M. w nocy jedzie za wschodnią granicę po paliwko:sorry2: ciekawe o której wróci

paula- to jutro chrzciny Amelki? dobrze pamiętam? udanej imprezy:tak::tak:

dobrej nocki

reklama
hejka

ale jestem padnieta, dzien w szybkim tempie

zakupy moge uznac za udane. Tylko powrot w temt 35 st bez dzialajacej klimy, tragedia :no::no::no::no::no:. W tym tygodniu R pojedzie napelnic klime bo jak ostatnio wymienial rozrzad to musieli plyn wypuscic

Potem pojechalam sprzatac do tesciow i wrocilam przed 21:sorry2:

dlatego to tyle ode mnie, ide spac bo jutro imieniny tesciowej a obiecalam jej zrobic salatke gyros i jajka faszerowane.

paaaa

dobrej nocki

witam niedzielnie

wróciłam wczoraj z zabrza...
masakra z tymi ludźmi, ale na szczescie udało mi sie ich "wyprowadzić"

za oknem upał a dopiero 8 godzina...

paula - chrzciny Amelki to dzis prawda??
wiec udanej imprezki zycze

no a wszystkim milego dzionka:)

Heloł!

Ale ukrop... Masakra po prostu...
Wczoraj cały dzień robiliśmy przemeblowanie, skręcanie łóżka (okazało się, że jedna deska od łóżka się nie nadaje do użytku, bo nie ma nawierconych otworów;ciekawe czy mi przyjmą reklamację) i Filip spał już sam :tak: Nawet nie spadł. Tylko obudził się nad ranem i szukał nas, ale położył się sam i zasnął... Także mam nadzieję, że już będzie ok...
Aga, kupiliśmy mazdę, ale nie nową tylko z 2002 roku. Na nowe autko na razie nas nie stać. Opłaca się jeździć po paliwo na wschód?
Jutrzenka, tylko ja mam prawo jazdy. Sew nie, hehehe... Także teraz jest zależny ode mnie;-)
Viki, dobrze, że udało się pomyślnie załatwić sprawy z lokatorami:tak:

Hello Laseczki ;-)
Aga Oliś zasnął dopiero po 23 :szok:
Paula udanej imprezki :-) Swoją drogą ciekawe czy i kiedy ja swoje diablątka ochrzczę ?;-):-p
Asia super, że Fifcio taki samodzielny:-) Ja jestem pewna, że jakbym Olisia w tapczanie położyła to za chwilę by glebę zaliczył, za bardzo urwis wędruje ;-)
U nas w końcu piękne słoneczko i zaraz znajomi na grilla wpadają. Miłego dzionka Dziewczynki:-)

hej
asia- mazda to podobno dobre samochody też o tym myśleliśmy ale za drogi jak dla nas. 2002 rok to całkiem nowy ten nasz "nowy" jest z 1996 ale to i tak młodszy niż to co mieliśmy:tak::tak: oby wam się dobrze spisywał. To gdzie planujecie pierwszy wyjazd?
A co do paliwa ze wschodu to nam się opłaca bo mamy całkiem niedaleko a M. pojechał samochodem na gaz tak że całe paliwo ma do jeżdżenia drugim autem. Kiedyś jeździł jeszcze po papierosy ale już nie pali więc nie musi. Zresztą teraz można tylko 2 paczki przewieźć.
kacha- może jak je ochrzcisz to się uspokoją;-):-D:-D

a ja jem obiadek, :tak::tak::tak: mniam mniam aż się maluch w brzuszku cieszy:-D:-D

Kacha, myślę, że jakbyś Olisia W tapczanie położyła, to by na bank nie spadł, heheh:-D;-) Udanego grilla...
Aga, a co tam na obiad masz, że maleństwo takie radosne? Pierwszy wyjazd to pewnie będzie do mojej mamy...

oj no to dziewczyny gratuluje zakupu samochodów !!!!

asia, no to może drugi wyjazd do łodzi he????

kacha a oliś spi w łozeczku czy z wami?napisz jak reaguje na siostre i generalnie co u niego nowego...:))

a mój Paweł zjechał dziś ze schodów....myślałam , że zawału dostane ale na szczescie dobrze sie to skonczylo... ale siny policzek jest...
wygląda na to , ze chciał zjechać jak na slizgawce..tylko że na brzuchu...
kurka pomysłowy Pablo...

echh teraz śpi wiec chwila spokoju...

buziaki

dzien dobry gadułki;-)

Viki,Alex hej,hej!!!;-)

Aga pytałaś o opalanie...ja czarna?nieeeee;-) smaruje się kremem z wysokim filtrem, łatwo nad morzem o poparzenie...;-) Maluszek pewnie głodny wierci sie brzuszku;-)

Asia niech Wam autko słuzy,dłuuugo!!!!;-)a jutro kciuki trzymać? bedziemy...

Kacha przyjemnej imprezki grillowej;-):-);-)

my jak zwykle o tej porze juz po plaży...Mały zasnał od razu:-) no tak dzis nam szalał, nie chcial z wody wyjść...próbował pływać....super to wygladało, tryzmalismy go za rączki a on machał nogami:-):-D

ide kurczaka wrzucic na pare, sałata zrobiona....:-):-):-)

Paula imprezujeee;-)

pozdrawiam reszte czytających leniuszków naszych!!!!:-p:-p:-p;-);-);-);-)

reklama
Do góry