reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Aga, no do tego też może służyć, ale to również dodatkowe miejsce do spania w razie konieczności. Łóżko miejsca dodatkowego nie zajmuje, a w razie W będzie jak znalazł.
Kasiamaj, powodzenia u lekarza. Wszystko będzie ok!
Dota, czarownica? Hmmm....
Baśka, oby mdłości szybko minęły...

A my dziś jedziemy kupować auto. Ciekawe co z tego wyjdzie, hehehe...

reklama
Asiu-mam taką nadzieję.udanego zakupu.a co kupujecie-?tzn. jakąś konkretną markę macie upatrzoną???
Paula-fajnie ze wycieczka udana.
czekamy na fotki.

ja powiesiłam pranie -wyszłam na balkon i myślałam że padnę -taki ukrop.
Paula-jak Ty jeszcze na rowerze dałaś radę???

zmyłam sobie lakier z paznokci u nóg i chciałam pomalowac na inny kolor....:szok::baffled::cool2:
i nie mogłam dosięgnąć :szok::-D:szok::-D:szok::-D

po mału zbieram ubranie-do wyjścia...

macie pozdrowionka od ATAATY !!!! -wszystko u nich ok.
za dwa dni ŚLUB-pisze ze ma trochę stresa.:-);-)
obiecała że po wszystkim wpadnie na BB. :tak:

Asia to super macie dzien! powodzenia!!! a autko z salonu? od kogos? czy jakos inaczej?;-) swietnie! to moze Fifek bedzie mial nowe hobby:-) u nas szaleństwo na punkcie samochodu-Mufinek codziennie musi jezdzic...on to uwielbia:tak: chłopiec:-D

ja czarownica, wiedzma...co tam jeszcze...hihihi....jak kazda z nas :-D:-D:-p:cool:

A co ten Majoszek taki wrazliwy??? za gorąco mu??? ;-)

Paula no to wieczorkiem czekamy na fotki!;-)

Mufinek śpi! Jak wstanie jedziemy na plaże:-):-) a teraz ide na cos słodkiego;-)

Kata???:cool2:

no widzisz dotka...jakoś moje dziecko sie takie zrobiło...ale słonko zachodzi (za chmurki) jak młody zje obiad to do wieczora jak perszing będzie latał.

kurna ale mnie mała boksuje że ledwo siedzę....
taka milutka dla mamusi....:szok::-D

Wróciłam z tego skwaru. Masakra jak gorąco. Ale mówię Wam jak się wkurzyłam. Chłopcy bawili się ładnie w piaskownicy, Małgoś spała a ja siedziałam w cieniu i czytałam sobie gazetę. Podszedł facet i zbeształ mnie że dzieci zamknęłam w klatce ( miał na myśli ogrodzoną piaskownicę- swoją drogą z otwartą bramką ) a ja sobie siedzę i gazetkę czytam. Normalnie mnie wcięło bo inaczej bym mu odpyskowała:wściekła/y::wściekła/y:

heloł

dota widzisz przyzywasz mnie a ja podczytywałam :-p

t. ma urlop w kratkę - dzisiaj akurat jest w domu to z samego rana pojechaliśmy nad zalew
ale było bosko! :-) cisza, spokój, cieplusia woda, mało ludzi
dopiero jak jechaliśmy - kinia szła na drzemkę - to ludzie przychodzili a ratownicy puścili disco w polu na cały regulator :-D
mała się wyszalała w wodzie :tak: teraz śpi... t. gdzieś pojechał na zakupy

docia a ty nie boisz się, że morze jest zakażone od powodzi? kurde na stronie PIS-u (inspektorat sanitarny ;-)) jest napisane, że jest zakaz kąpieli w zatoce gdańskiej :sorry2:
asia myślisz, że pałowiczom będzie się chciało uczyć we wakacje :-);-)
kasia dzięki za info! trzymamy kciuki za agatę aby było tak jak sobie wymarzyła :tak:
weroniczka jakiś porypaniec ten facet :-D przecież ty tego ogrodzenia nie postawiłaś :-D

a nie chce już mi się pisać :-p za gorąco :blink:

mua :*

Kata to nie chodziło nawet o to ogrodzenie co to że matka nie siedzi z nimi tylko sobie gazetę czyta. Tylko pytanie po ca ja im byłam tam do szczęścia skoro tak ładnie się bawili sami?

no i jest Katka;-):-);-):-)

wiesz co- my czytamy te tygodniowe raporty sanepidu i zakaz kapieli jest w Gdyni w centrum i w Orłowie. A szkoda bo to tez ładne miejsca.

Weroniczka ale Ci sie trafił "pan"...burek:-D

reklama
Do góry