reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Ale gorąco, mózg się lasuje... Ja wolę jak jest 24-25 stopni.

Paula, jak wypad rowerowy?
Aga, tak, jak widać na załączonym obrazku to są dwa łóżka w jednym. Drugie się wysuwa w razie potrzeby i może stanowić oddzielne łóżko...:tak:
Dota, ale wam dobrze z tym morzem. A my w tym roku chyba nigdzie nie wyjedziemy:-( tzn. nad morze...
Baśka, powodzenia w interesie:tak:
Kasiamaj, nie dorwałaś w międzyczasie kompa, hehehe...

reklama
helooooł;-)

a u nas prawie była burza...no prawie...juz zrobiło się ciemno, zaczeło wiac....nawet słychac było z oddali grzmoty ale po kilku miniutach wszystko przeszło...buuuu;-) i znowu swiecie słonce...

mam za chwilke konferencje z rodzinką na skypie;-) ostatnio robimy sobie takie pogawedki dwa razy w tygodniu:-) czekamy tylko na starszą siostre...pojechala na zakupy i się spóźnia:baffled:;-)

no nic....ideeeee.......;-):-);-):-);-)

Hej.
Ja ostatnio mam mało czasu bo cała trójeczka w domu więc praca non stop.
Wczoraj po raz pierwszy odważyłam się na samodzielną jazdę z trójką dzieci tramwajem. Podróż bardzo udana. Dzieci grzeczne więc bez problemu dotarliśmy do celu podróży czyli do mojej siostry. I tak spędziliśmy u niej cały dzień. A jutro wyjeżdżamy na weekend na wieś. W wakacje jakoś tak ten czas szybciej leci niż normalnie. I właściwie to nie wiem czy to dobrze czy nie.

A teraz zmykam do łobuziaczków moich trzech.

hej
asia- ja tak się zastanawiałam nad tym łóżkiem i pomyślałam sobie ze to dolne łózko może służyć wtedy gdyby dziecko się mocno wierciło. Gdyby miał spaść to by spadło właśnie na to dolne łózko i by się nie potłukło;-)
paula- no właśnie jak wypad rowerowy? udała się przejażdżka?
weroniczka- to udanego pobytu na wsi. Dzieci sobie poszaleją trochę:tak::tak:
dota- ile radości daje postęp techniczny:tak::tak:

a mi wczoraj kurier przywiózł nowy modem ten livebox (nie wiem czy to jest dobre, ale dali gratis) i antenę i dekoder do telewizji. Tę telewizję zamontują sobie moi rodzice bo ja mam cyfrowy polsat. No i zobaczymy czy ten internet będzie faktycznie szybszy:sorry2:

a Łukasz miał wczoraj dzień marudzenia:szok::szok::szok: normalnie wymiękłam:baffled: może to z tego gorąca:sorry2:

Widzisz Weroniczka jakie masz super dzieciaczki!!! No i jazda tramwajem chyba przypadła im do gustu

DOTKA!!!! Powinnam skopać Ci tyłka;-):-D Twoje życzenie się spełniło - mdłości mnie nie odstępują na krok. Wczoraj myślałam że z łazienki nie wyjdę, a dziś powtórka. Ty czarownico jedna ;-):-D:-D:-D:-D

Uciekam.
Życzę miłego dnia wszystkim:-)

cześć babolce :-p:-D

teściowa odjechała -więc jestem :-D:-D:-D:-D
wczoraj jakoś udało sie dzień spędzić razem-i nawet było ok.
narobiła nam pierogów-mniammmmmm......
zajęła sie Kubą -a ja mogłam się byczyć ..ah jak przyjemnie było (to byczenie)
J wrócił w miarę szybko-wszystkie wyniki ok.teraz aż w grudniu jedzie.
dziś lecę na wizytę do gina.
może coś się ruszy....oby było ok.

Weroniczko-fajnie spędzacie czas.i dzieciaki mają zajęcie...fajnie że możecie sobie gdzieś wyjechać.
Baśka-no...pogoń tą Dotkę...co ona na Ciebie takie plagi zrzuca...mdłości...blllleee :-D
Katka-a co Ty tak cicho siedzisz....:szok::-D:-p
Asiu-no jakoś sienie udało....:-)
Aga-może masz rację że to przez upały...choć nasz to sie podwójnie nakręca..jak tak gorąco.
Dotka-a co Tobie tak tęskno za grzmotami...:szok::shocked2:

miłego dnia.

siemka!:-)

Kasia to czekamy na wiesci, ciekawe co tam lekarz Ci powie;-)

Aga nooo tyle radości to fakt! Miło sobie tak ze wszystkimi pogadac-szczegolnie,ze starsza siostra w Angli, Jej dzieci w Niemczech, rodzice+ mlodsza siostra w Wilkopolsce a my w Trojmiescie:))

Basia uuuuu i po co tyle jadłaś?:-p;-)

uciekam korzystać z wakacji:-):-):-):-) pozdr.paaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

a my siedzimy w domku...
młody nie chce iść na dwór-woła ze mu dodąco :-)
a ja pranie robię.
może potem zechce wyjść choć na chwilkę...

kurna ale mam posta 4 444 same 4 :szok::-p:-D

no i co tam jeszcze ..obiadu nie robię -bo dziś znów pierogi tylko tyle że odsmażane.

reklama
Hej!!!

Wycieczka rowerowa się udała...:tak::-) Tylko tak się spiekłam że mnie ramiona bolą i dekolt podszczypuje... :dry:

Ale super było... wrzucę wieczorkiem troszkę fotek :-):tak:

Będę wieczorkiem bo teraz wyskoczę z Julcią na dwór na obiecane lody, a o 15 mam klientkę na pasemka. ;-)

Miłego dniaaa wszystkim!:-)

Do góry