reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga, Dota, generalnie Filip ma już swój pokój. U niego nic nie będę robić. Złożymy tylko łóżeczko i wyniesiemy nasze łóżko. A malować będę naszą ala sypialnię. Ale jak przyjdzie łóżko i wszystko poutawiam, to się pochwalę, a co...
Jutrzenka, sosnowe podwójne... O ile coś ci to mówi, hehehe... Takie:
Zdjcie
Podobne jak Kasiamaj kupiła dla Kubusia.

reklama
Asia bardzo fajne to łózko:tak: i pojemnik na posciel jest i miejsce dla rodzenstwa Fifka;-)
no i czekamy na fotki:tak:
ranyyy ale uplanie:cool2: a to dopiero poczatek wakacji:szok:
a my mamy mieszkanie sloneczne i swieci nam az do wieczora:-D

Asiu-super łóżko-widzę że sie zdecydowałaś -a jak w praktyce???
Dotka-edytowałam tylko to dlaczego teściowa do nas wpada.
co do filiżanek to jest stojak na kubki-ale bez talerzyków -chyba ze taki jak mam..nie wiem czy widziałaś-ale my dostaliśmy już w komplecie -co do kojca...hm...pomyślę....:-D-dobry pomysł.

teściowa usypia Kubulka -J mecz ogląda a ja mam chwilkę.
jutro to nie wiem czy bedę -bo tak głupio.........

Kasia taaa głupio głupio:-D musisz pokazać tesciowej jaka z Ciebie gospodyni....tak wiec do kompa nawet nie podchodz;-) najwyzej jak bedzie z Kubusiem za domem, to szybko wskoczysz na góre-uwazaj na krete schody i do sypialni frrruuuu i na bb;-)

a dziewczyny co???? leniwce pospolite? hihi;-):-p:cool2:;-)

Wpadłam poczytać co u Was i czy Kaśka przypadkiem już nie w pojedynkę a tu proszę w południe o lodach:szok:. Ale fajnie :-):-) a mnie nie było :-:)-( ja walczyłam na drugim sklepie no ale prawie już wszystko gotowe na czwartkowe otwarcie. Także trzymać mi tu mocno kciuki za powodzenie ;-);-).

Paula ja też jestem jak najbardziej za dziewuszką ale mamy jakieś przeczucie że to chłopak. Szczerze mówiąc wszystko mi jedno, byle tylko było wszystko dobrze, nie było powtórki z Alexem no i żeby po 3 dniach wrócić do domku. Chociaż rozważam poród w klinice w Bielsku, gdzie jak jest wszystko dobrze i poród odbył się naturalnie to puszczają do domu po 12 max 24 godz.
Zresztą zobaczymy. Jeszcze kawał czasu.

Wybaczcie że nie odp każdej z osobna ale jakieś pół godz temu wróciliśmy z podwórka, Alex już śpi, D ogląda mecz a ja marzę o kąpieli i jedzonku. Strasznie mi w brzuchu burczy:zawstydzona/y:.

Miłego wieczorku i Dota pamiętaj cuda się zdarzają:cool2:kto wie może przez loda też się da;-);-).

Dotka nie leniwce - ja głodomor!!!

a idz Basia zjedz kobieto!!! i to duzo!!! nie zaluj sobie:-):-)
i oby Cie mdlości złapały ( a to pisze z dobrego serca-mi lekarz mowił: "im wieksze mdłosci tym mocniejsza ciąża")
a z tymo lodami-to widze,ze upał zle na was, nas wpływa....no bo jak??? ze niby do zoładka...potem do jeszcze nizej....o matko...wole nie myslec co Wy wyprawiacie:-D:-D:-p:-p

ide sobie kieliszek czegos mocniejszego wypic...hihi....a potem te lody tam zobacze czy posmakuje....:-p

paaaaaaa:-):-):-)

Boshe zboczenice!!! :szok::szok::szok: Przecież wiecie że ja chłopa w domu nie mam od pn. do pt. :no: A wy mi tu takie teksty walicie! :-D:-D:-D

Lody truskawkowe robiłam! Takie do jedzenia łyżką!!! :-p Jutrzenka przepis dam na kulinarnym ;-):tak:

Poza tym to moje dziecko już śpi :-) Jutro jedziemy do mojej przyjaciółki :-) Rowerkiem oczywiście :-) ufff to jakieś 10 km w obie strony, ale co??? Damy radę :-) Tyrko rano muszę koła napompować :-):tak: Zjemy tam obiadek, i na 16 musimy być w domu bo klientkę mam wpisaną :-)

Lody mnie kuszą... :sorry2: takie pyszneee!!! :-p:-p:-p chyba idę po troszkę... :tak:

witam
ale się jakoś nie wyspałam , coś mi się śniło całą noc:baffled: oczy mam zapuchnięte:szok::szok::szok:
paula- to udanego wypadu rowerowego:tak::tak::tak:
asia- fajne łóżko, a do czego służy ta dolna część? też do spania?
dota- no i jak tam lody?:-p
basia- to widzę że interes dobrze idzie, oby tak dalej

reklama
dzien dobry:-);-):-);-)

Paula to fajny macie dzis dzien;-) udanej wyprawy!;-):-)
yyy Aga lody jak lody;-);-) całkiem,całkiem;-)
Basia to jutro te kciuki,nooo dooobra moge się poswiecic i troche potrzymam;-):-)

a my juz w domku, na placu zabaw jak to na placu...teraz mały zasypia...zjemy obiadek i jedziemy na plazę:-):-):-) wezme wiecej jedzonka i posiedzimy do wieczora:-) nie ma co siedziec w domku:-)

miłego dniaaa!!!!paaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Do góry