reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witka lachonki

przespałam noc więc rozpiera mnie radość :-D:-D:-D
-nie wiem na jak długo...bo mnie młody wpienia
coś mu dziś palma odbija.:szok::baffled::happy2:

Sylwia-a nóż widelec bedzie święto u nas i u Was :-);-)
Paula-Ty nie kibicuj tylko bierz sie do roboty.Jula to aparatka pełną gębą...i te kłaki...
nie mogę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kacha-masz racje starzejemy się
Aga-u nas też jest Piaseczno-taka miejścowość 6km.od moich rodziców.(od nas teraz 36) jest tam jeziorko i tak czysta woda ....hmmm...aż chce sie zanurkować.:tak:

miłego dnia kobitki.:cool::cool2::cool::cool2:

reklama
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa normalnie te dzieci to maja pomysły. Małgośka przed chwilką rozbiła mi 6 jajek na środku pokoju:wściekła/y::wściekła/y: Boże jak to się koszmarnie sprzątało. Białek nie mogłam w ogóle zmyć. Ale się udało jakoś.

I w taki właśnie piątek was witam kochane i zmykam pakować nas na wyjazd do Ropy.

kata - co to ma być:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::shocked2:
weroniczka- mi Łukasz też zbił raz jajko i też zbierałam ręcznikiem papierowym, jemu też dałam żeby zobaczył jak to przyjemnie się sprząta:-D:-D
kasiamaj- oby następne nocki były tak samo wyspane:tak::tak::tak:

aga jak to co?? wyraźnie napisane w tytule: pierwszy polski edukacyjny portal antyestetyczny radzi jak się NIE ubierać! :-D
niektóre są naprawdę niezłe :-D

Kata:-D:-D:-D juz wiemy skąd bierzesz inspiracje na swoje kreacje:-D:-p
a fotki widac biorą z nk...oooo rany :-D:-D:-D

Aga, to ciekawy wyjazd sie Wam szykuje:tak:

jej ale ciepło...auto sie nam nagrzało,stało na słoncu...

ide z pieskiem na spacerek:-)

dotka-no ja też pamiętam jak teściora robiłam :tak:
Pytasz która następna...hm...nie wiem...

Mamy już agę i baśkę.....
Trzeba zrobić wyliczankę :-d:-d:tak:

No kto sie podejmie??
Do tej pory było tak że jedna rodziła druga zachodziła....
No dziewczyny???
Która która???

to może DOTKA:tak::tak::tak: NIECH SOBIE CZAROWNICA PRZYPOMNI CO TO SĄ MDŁOŚCI ;-);-);-);-)

Wpadnę wieczorkiem doczytać do końca i napisać co u nas

Baska ty ty ty!!!!:wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y:
a ja nie wiem co to mdłosci...hihi....nie mialam, jedynie zgaga mnie męczyła:-D:-D:-D

i napisz jak tam poszło wczoraj?????? te kciuki to jeszcze trzymac????

rany jak goarąco....

reklama
Hej:-)

Kata łoooo matko:szok::szok::szok: nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:-D Niektóre dziewczyny to mają ostro narąbane:baffled:
Paula niezłe teksty ma Julka:-D
Aga ale fajny wypad Wam się szykuje:tak:

Stefanka ma ciche dni????

Następna zaciąży pewnie Jutrzenka, kiedyś coś wspominała że jak Kuba pójdzie do przedszkola więc to już niedługo;-)
W każdym bądź razie na mnie nie liczcie:-D

Do góry