reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Dotka-my uwielbiamy lody.... tylko że nasze były w pażdzierniku
a wrzuciłam fotki...-spoko spoko Dota...to fotki Kubunia
a jeszcze dopiszę...jutro bęę miała tesciowa...własciwie już od dzisiaj...
wpada do nas żeby z nami posiedzieć -bo jutro J jedzie do lekarza na cały dzień...na swoje badania.wróci dopiero wieczorkiem...
jakby coś sie działo (odeszły by mi wody albo cuś)-odpukac to zostanie z małym...
a wrzuciłam fotki...-spoko spoko Dota...to fotki Kubunia
a jeszcze dopiszę...jutro bęę miała tesciowa...własciwie już od dzisiaj...
wpada do nas żeby z nami posiedzieć -bo jutro J jedzie do lekarza na cały dzień...na swoje badania.wróci dopiero wieczorkiem...
jakby coś sie działo (odeszły by mi wody albo cuś)-odpukac to zostanie z małym...
Ostatnia edycja:
dotaZ
Fanka BB :)
musze zmienic temat bo majoszka nam swiruje
Prawdziwy artysta - Demotywatory.pl
duzo dzisiaj fajnych....zresztą zawsze jest duzo fajnych;-)
Prawdziwy artysta - Demotywatory.pl
duzo dzisiaj fajnych....zresztą zawsze jest duzo fajnych;-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Dotka-przyznaj się że to o Majoszkę nie chodzi......
a teraz masz swojego K na dwa miechy ..to może spodobają Wam sie te lody i w kwietniu....;-)
a teraz masz swojego K na dwa miechy ..to może spodobają Wam sie te lody i w kwietniu....;-)
dotaZ
prosze Cie ja stanowczo mowie nie!!! a zreszta- od kiedy to od lodów zachodzi sie w ciaze? to chyba rzeczywscie nie wiem jak to wyglada
ide lepiej do kuchni,tam moje miejsce...zaraz znowu uslysze od męża:
"chyba dzis smycz Ci sie poluzowała"
:-)
ide lepiej do kuchni,tam moje miejsce...zaraz znowu uslysze od męża:
"chyba dzis smycz Ci sie poluzowała"
:-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Dotka-a to K Cię na smyczy trzyma -pogadam z nim jak wpadniecie ....do nas....żeby Ci trochę swobody zafundował.
jak ja jutro przeżyję cały dzień z teściową....
jak ja jutro przeżyję cały dzień z teściową....
kasiamaj
mama 2007/2010
pisałam niżej bo edytowałam...
no co Ty...ja smycz??? u nas nawet Rufi nie ma...coś Ci sie pomyliło...
no co Ty...ja smycz??? u nas nawet Rufi nie ma...coś Ci sie pomyliło...
dotaZ
rozumiem,nie chcesz aby dziewczyny wiedzialy dziewczyny tez tak mają tylko siedzą cicho
no i fajnie,ze przyjedzie zawsze J bedzie spokojniejszy a Ty bedziesz miala pomoc najwyzej jak bedzie wredna, to zamkniesz ją w tam za domem w tym karnym kojcu co Rufi siedzial jak my bylismy (zartujeeeeee)
no i fajnie,ze przyjedzie zawsze J bedzie spokojniejszy a Ty bedziesz miala pomoc najwyzej jak bedzie wredna, to zamkniesz ją w tam za domem w tym karnym kojcu co Rufi siedzial jak my bylismy (zartujeeeeee)
reklama
dotaZ
dziewczyny pomozecie???????????;-);-)
chcialabym mieć w kuchni tak na widoku filizanki ze spodeczkami...tzn.filizanki juz mam tylko chodzi mi o jakies ciekawe rozwiazanie,zeby były tak na widoku,zawsze pod reką....nie chce ich trzymac w witrynce,szafce...
czy są jakies ciekawe półeczki-takie na filizanki? lub jakies stojaczki????;-);-)
chcialabym mieć w kuchni tak na widoku filizanki ze spodeczkami...tzn.filizanki juz mam tylko chodzi mi o jakies ciekawe rozwiazanie,zeby były tak na widoku,zawsze pod reką....nie chce ich trzymac w witrynce,szafce...
czy są jakies ciekawe półeczki-takie na filizanki? lub jakies stojaczki????;-);-)