reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam wtorkowo

dzisiaj monsz w domu więc pewnie wybędziemy ;-)
jeszcze mnie wcurvił od rana bo oglądał jakąś strzelankę a kinia z nim :wściekła/y: przyszłam i porządek zrobiłam a raczej zadymę :-)

dota daleko macie nad morze z z pruszcza? kawałek chyba musicie dojechać nie?
no i na dniach pewnie nalot turystów bo pogoda piękna :-)
aga to będziesz miała drugiego łobuziaka skoro taki ruchliwy :-) łukaszek też tak szalał?
asia wszyscy twoi podopieczni przeszli do następnej klasy czy kogoś zostawiłaś? :-D
kasia jeszcze troszeczkę ;-) na spacery bierz parasol i osłaniaj się od słońca albo siadaj w cieniu i polewaj się konewką :-)
ewe daj znać jak zaki po pierwszym dniu ;-)
pryzy zapomniałam pogratulować zdolności kulinarnych - extra!
paula ale ty zapracowana jesteś :-) kinia ciocię widziała ostatnio na roczku więc nie pamiętała ;-) ale, że jest bardzo otwarta na wszelkie znajomości to od razu ciocię zaakceptowała i agata co wieczór musiała małej przygotowywać kąpiel z dużą ilością piany :-D
a na temat robienia lodów to może odpowiedz jutrzence na zamku bo to nie temat na otwarty :-D:-D:-D:-D

miłego bo słoneczny będzie na pewno :tak:

hej
kata- Łukasz w brzuszku też był bardzo ruchliwy i teraz trochę się martwię bo jak się urodził to był owinięty pępowiną i na pępowinie były węzły. Mam nadzieje że się troszkę uspokoi żeby nie było powtórki:sorry2:
jutrzenka- a ty co tak krzyczysz z rana;-):-D

ale się ciepełko zrobiło
kasiamaj- jak znosisz ten upał?

mi nogi puchną wieczorem kostek nie widać:szok::szok::szok::szok:

Hej!

Cieplutko:tak: A mnie się nic nie chce robić. Drugi dzień boli mnie głowa, aż mi w uszach dzwoni. A jutro muszę jechać do pracy:-(
Kata, no niestety, ale postawiłam dwie pały. Mają jeszcze szansę w sierpniu.:tak:
Paula, buziaczki dla potłuczonego kolanka:tak:
Jutrzenka, gratki dla Kubusia. Są już wyprzedaże w warszawie? Bo ja niezorientowana.
Pryzy, wypieki ekstra. Mąż był pewnie zachwycony, co?

Kurcze, nie wiem co pisać normalnie. Roboty domowej huk. Jeszcze robią elewację bloku naszego i syf dookoła.
Kupiłam Filipowi dorosłe łóżko. Za 2 tyg. będzie dopiero. Muszę przez ten czas umalować pokój i zrobić przemeblowanie. Nie chce mi się, ale muszę się w sobie zebrać. Poza tym kupa ciuchów do prasowania czeka, a ja to odwlekam z dnia na dzień. Ech... Jakiegoś lenia mama.

dzien dobryyy:-):-):-):-):-)

Jutreznko dzien dobry!!!

Katka blisko,autem niecałe 15 minut...tak wiec na spokojnie jezdzimy codziennie;-)

Asia
a jakie łozko kupiłaś??? to remont przed Wami?;-)jakies inspiracje?

Paula no to świetnie! lufrujcie sobie na zdrowie;-):-)

jejku Aga to jakos układaj nogi wyzej...nie wiem co moze pomóc...

to co? na zamku bedzie instrukcja robienia lodów??? łooo jeny.....ja mało kumata to poprosze z fotkami:-p:-D

cześć laski

żyję :-)
ale ledwo :-p

u nas skwar -nie z tej ziemni :szok:
Paula-pytasz o pieski -na noc zamykają je do domu :tak: (zobaczymy na jak długo)?-na razie jest ok.sąsiadka dopiero wczoraj sie odezwała..bo robiła mojej mamie okulary.
ale śmiesznie sie zachowała bo podesłała syna żeby przyniósł-młody wpadł i mówi że mama jest zmęczona i kazała przekazać.
potem komentowałam to z J....i chyba usłyszała...bo zadzwoniła i mówi żebym wyszłą na balkon....gadała w miarę ok.
Jutrzenko-rachunki opłacone :tak::-)-ja płacę przez internet nasze rachunki (za wodę i inne rzeczy) :tak:
co do CC-to mam ugadane na pierwszy lub drugi tydz lipca-teraz idę na wizyte w czwartek.i się dowiem....ale mój gin mówi że mam liczyć skurcze i jak cos to dzwonić-bo może trzeba bedzie szybciej robić cięcie.
Dotka-już lepiej.
Asiu-nazbierało Ci sie domowych porządków.
Aga-jakoś musze sobie radzić -do południa wcale nie wyłażę z domu...no chyba że muszę.
Katka-oj...przydałby sie ktoś z taką konewką :-D:-D:-D

oj Kasiula,Kasiula;-) trzymaj sie! niedlugo bedziesz smigała z wozeczkiem;-)
tak juz mają te letnie mamy....upały dokuczają, ja jestem z sierpnia, to tez się nasłuchałam jak mojej mamie było ciężko mnie nosić...a ponoc wtedy lato było bardzo upalne...no i jeszcze wtedy rodzice mieszkali w Niemczech...tam ponoc jeszce cieplej...ale co tam...dawno to byłoooo:-D oj dawno:-D

Mufinek zasypia;-) 3 godzinki sobie pośpi ta mała gaduła:-D

Katka :-D:-D:-D to ja chyba Paule o filmik instruktażowy poprosze :-D:-D:-D:-D

Dotka ciegle przekrecasz mojego nicka :crazy:

Kasia :-D:-D to ja cos zle przeczytam, jakos wyczytalam ze masz wszystko oplacone wiec bedzie wczesniej roziwazanie, ze lekarza masz oplaconego :-D:-D:-D czy ten porod :nerd::nerd:

Aga na kiedy Ty masz termin?? I idz na zwolnienie i sie nie przemęczaj

Asia niby sa ale jakos ceny mnie nie powalily :no:. Jakies 2 tyg. temu kupowalam R w Housie koszulki po 19,90 bo byla promocja a teraz byly po 39,90:baffled:. Kupilam kubie koszulki w 5-10-15 i Smyku przecenione. A i szpodnie jeansowe mu wyszperalam z przeceny a tak to nic :sorry2:. Pochwal sie łozkiem i potem pokoikiem :tak:

reklama
Do góry