reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula mam cos dla Ciebie-kibicu nasz;-):-)

to sem była ja Dota z Wielkopolski....Kolejorz!!! mistrzem jest!!!;-):-):-)

[video=youtube;ChxzQ9pWntY]http://www.youtube.com/watch?v=ChxzQ9pWntY[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam poniedzialkowo po malej przerwie!
Jeszcze nie poczytalam, co u Was, wiec sie nie wypowiadam;-)
Przez kilka dni malowanko robilismy ui tesciowej, wiec prawie nas w domu nie bylo, przez co i mi sie troche roboty nazbieralo, ale postaram sie to wszystko jako tako ogarnac i wiecej zagladac na bb.

my juz w domku:-)Mały sie wybawił na placu zabaw, teraz siedzi i je kolacje;-) Dziecko szczęśliwe bo byliśmy na placu we trójke...i tylko tatus i tatuś:-D

oj widze,ze remonty ostatnio modne;-)

co robicie?????? na specerkach jeszcze???;-)

Hej!

Ja doma. Zaraz idę myć mojego urwiska.
Nie wiem co pisać. Może tylko tyle, że moja szkoła jutro i w środę zamknięta, bo zagrożenie powodziowe. Jednak ja muszę się stawić:-( Gupota, ale na to nie ma rady.
Współczuję tym ludziom, ale sobie też jak będę musiała odrabiać w wakacje te lekcje, co mi się wcale nie uśmiecha.
Pozdrawiam.

Jutrzenka, przepis na odpowiednim wątku.

No to do czytania nie mialam za wiele;-)....
Ale zadzwonilam sobie do rodzicow na dluzsza pogawedke, bo dzisiaj 35 rocznice slubu obchodza... No i przy okazji spoznione zyczenia dla Jutrzenki i jej Ukochanego z okazji "Cynowych Godow" (Paula ja doczytalam ze to cynowe a nie aluminiowe, ale byc moze rozne zrodla innaczej podaja:-) W kazdym razie lepsze te metalowe niz drewniane, ktore my bedziemy za kilka miesiecy swietowac:-D)
Asia, no nie moge ze to tyle trwa z tymi powodziami... I bez sensu jesli kaza Wam odrabiac w wakacje skoro i tak musicie sie stawic w pracy...
Weroniczka, widze ze niezle przezycia mieliscie zwlaszcza w podrozy... A jak dzieciaczki to zniosly, bo pewnie nerwowa atmosfera byla i do tego pewnie znacznie dluzej musieliscie jechac?....
Stefanka, to wreszcie ten lot sie odbyl:-) Pewnie ladne widoczki byly:tak:
Dotka, przyznaj sie ze Wy tez sobie szalejecie na tym placu zabaw;-) I tez bym sobie chetnie na plazy posiedziala...a jeszcze bardziej to mi sie marzy wieczorny spacerek brzegiem morza...
Kasiamaj szykuj powoli ta wyprawke, to sie nie bedziesz stresowala ze cos jeszcze nie gotowe... Jak troszke ciuszki poleza to im sie nic nie stanie:tak:
Aga gratuluje drugiego synusia!!!! To juz teraz calkiem rodzyneczek bedziesz w rodzinie:tak: Przynajmniej bedzie sie mial kto o Ciebie troszczyc:-)

Ide jeszcze zupke zamieszac i powoli sie szykuje po swoja krolewne do przedszkola...
Czy Wasze dzieciaczki tez ciagle spiewaja? Bo Kaya to na okraglo jak tylko jakas melodie zlapie to spiewa i spiewa i spiewa;-) Dobrze ze ma mily glosik i nie po tatusiu, ktoremu slon na ucho nadepnal:-D

dobry wieczór.
ale dziś parno....kurcze nie mam czym oddychać :zawstydzona/y:
posegregowałam ciuszki na te malutkie i te ciut większe i odpalam jutro pralkę.
mam nadzieję że pogoda dopisze...żeby wyschło.

mieliśmy dziś gości wpadła moja kumpela z mężem i synkiem Olinkiem 8miesięcy.
Kuba co chwila głaskał go po głowie :-) i mu zabawki znosił.

idę sobie loda chyba nałożyć-co się trochę ochłodzę.

hejkaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Pryzy nasz Mufinek tez ciagle spiewa:tak:;-) oj te dzieci to mają takie słodki głosiki...:-)

Paula nooooooo;-);-) juz niedlugo wakacje od Amelki;-):-)
a po wakacjach bedziesz sie nią zajmowała???
(skleroza,juz pamietam...Jula do przeszkola a Ty do pracy:))

Viki hej,hej!!!

ale upały sie zrobiły niee???
poczekam az mały wstanie,zje sniadanko i lecimy na plac zabaw:-)

my dzis cały dzien sami...buuuu...Krzyś ma kolejne szkolenie...w maju dwa, w czerwcu dwa...bez sensu, tyle dobrze,ze są one jednodniowe;-)

ideeee....trzymajcie sie laseczki!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

paaaaaaaaaaaa:-);-):-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja myslalam ze bede pierwasz a tu dotka ranny ptaszek mnie wyprzedzila

u nas tez upalnie, podloga juz umyta schnie jak Zaki wstanie to zje sniadanko i uciekamy na spacerek, strasznie sie ciesze jak jest taka ladna pogoda to nie trzeba w domu siedziec, dzis ma dochodzic temp do 30 mam nadzieje ze wytrzymamy

pisalyscie o truskawkach, my jak wchodzimy do warzywniaka to moje dziecko samo sie czestuje truskawkami :-D:-D:-D, i dlatego w warzywniaku nazywaja go IL BANDITO :tak::tak::tak:

slonecznego dzionka wszystkim zycze

u nas wczoraj byla afera pielegniarka porwala noworodka 3 godziny po urodzeniu, ale na szczescie po 24 godzinach go odnalezli, rodzice mowili ze czuja sie jak by po raz drugi zostali rodzicami, a okazalo sie ze kobieta niespelna rozumu, straszne

Do góry