reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejkaa:-):-):-):-)

Majoszka bedzie ok!!!!!:tak::tak:
Aga oby Wam auto służyło jak najdłuzej!:tak::-)
Alex 2 tygodnie-no to szybko zleci;-)
udanegoooo....;-):-):-)miłegoooo....;-):-)

bisous:******

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

majoszka trzymamy kciuki, bedzie dobrze zobaczysz, a chlopaki cie zaskocza jakie sa samodzielne:tak::tak::tak:

laseczki ja nie mam sil do mojego dziecka, on ciagle cos wklada do nosa, ja nie wiem dlaczego on to robi, juz raz bylismy na wyjmowaniu chrupka, a on poprostu co popadnie laduje do noska :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej!

Kasia już pewnie nie przeczyta ale trzymam kciuki... ;-)

Aga to jak M wróci to dawaj foty nowej fury ;-)

Alex 2 tyg to już bliziutko ;-)

Drugie pranko się robi ;-) Taki u nas upał że nie da się wysiedzieć...teraz w cieniu jest 30 stopni :szok:

Poza tym to zmieniłam dziś w Juli szafie garderobę z wiosennej na letnią. Ale się cieszyła ze spódniczek i sukieneczek... :-):tak:

Muszę dla Niuni kupić filtr, bo już się trochę opaliła... a szkoda tej młodej skóry... :tak:
Polecacie jakiś konkretny krem z filtrem?
Potrzebuję coś co się szybko i łatwo rozsmaruje bo ona nie cierpi smarowania... :-D Może coś w aerozolu? :sorry2:

Wczoraj pozdzierała kolana... Ale był płacz... :baffled::rofl2:

Dziś ją kot na policzku podrapał... :szok:

Jednym słowem... dziecko wojny... :-D:rofl2:

Głowa mnie boli!!! :wściekła/y:

hejo

chcialam zameldowac ze ZYJE !!!!!

jak pisalam w niedziele zaczelo mnie cos rozbierac, w poniedzialek w pracy wytrzymalam 4 h i zwolnilam sie do domu, doslownie bylam zdechla. Wczoraj bylo ciut lepiej, dzis jest srednio, mam chrype, katar i kaszel jeszcze.
Kuba tez ciagle zaflikany :-(, bez sensu, u nas upaly a my chorzy :no:.

Dzis wzielam urlop i rano pojechalam z nim na bazarek kuipic buty, tzn sandalki.
Wczoraj obeszlam chyba z 10 sklepow z obuwiem dla dzieci i nic nie ma :szok::szok::szok::szok:. W kilku sklepach uslyszelam ze juz po sezonie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:. @ dni upalow i po sezonie :crazy:. i jest tylko taka rozmiarowka jaka widac
A butow bylo pelno w bartku ale nie mam na zbyciu 140 zl na sandali na 2-3 m-ce :no::no::no::no::no:.
W sumie kupilam na bazarku za 35 zl :tak::tak::tak::tak:. Musze jeszcze drugie kupic na zmiane. Chcialam jeszcze tramki kupic ale nigdzie nie ma. W tamtym roku w H&M mu kupilam takie fajowe ale narazie sie do wawy nie wybieram :sorry2:.
Te co kupilam to nawet fajne, wkladka skorzana :tak:.
A i jeszcze czapke mu kupilam taka letnia, z miekkim daszkiem.
Musze mu jeszcze jakies spodenki kupic i bluzeczki z krotkim rekawkiem. W tamtym roku jak otwierali u nas 5-10-15 to kupilam mu kilka koszulek ale ze bralam na drugi rok to zalozylam ze na 104 potrzebuje i niestety sa za duze. Bede na nastepny :-D:-D:-D:-D

Poza tym to wrezcie u sasiadow przez siatke zaczely sie truskawki, wczoraj kupila łubianke i dzis kuba zjadl 400g na raz :szok:. Lubie od nich kupowac bo prosto z krzaka sa. Zamawiam ida zrywac i mam :tak::tak::tak:

Kasia trzymaj sie kobieto, a chlopaki dadza rade :tak:

Paula ja tez musze kupic cos z filtrem, w tamtym roku nawet nie pamietam co mialam. Musze isc do drogerii i cos zlukac. Ale najchetniej cos psiukanego

i tyle na teraz, wieczorkiem poczytam co tam u Was wiecej slychac (co u PAuli i KAsi zobaczylam z ostatniej strony hehehehe) Ide cos porobic

paaaaaaaa

Hejka...:-)
U nas upalow nie ma, ale wystarczajaco cieplo jest, wiec nie narzekam...:-) Ale szczerze mowiac polskich upalow nie moge sie juz doczekac...:tak::-)

Jutrzenka- no to zdrowiejcie....
A jesli chodzi o sklepy, to u nas juz zaczynaja wchodzic plaszcze, swetry i inne jesienne rzeczy do sklepow, paranoja jakas....:tak: Ale tak jest zawsze, ze jeszcze lato sie na dobre nie zacznie, a juz jesienne kolekcje wprowadzaja...:nerd:

Paula- ja mam ambre solaire kids, ale on jest w emulsji... ale i tak jestem zadowolona

Aga- a no to fajnie, ze M juz zakup zrobil... byle ladne bylo hi hi:-D;-) ufasz mu?:-D;-)

Hejka babeczki!
Majoszka tez trzymam kciuki zeby wszystko ok bylo i zeby Cie szybko wypuscili! A chlopaki na pewno sobie poradza:tak:
Paula, chyba trzeba Julci ochraniacze na kolana i lokcie zakupic;-) Moja tez ciut pokiereszowana, ale pare razy na chodniku wyrznela, to teraz sie pyta czy moze biegac:szok::-D A mnie az skreca kiedy widze jak pershing zasuwa i zawsze jej mowie ze po trawie lepiej biegac i nawet czasem slucha:-)
A co do kremu, to ja w sprayu kupuje zawsze, ale ostatnio kupilam filtr 30 i jak na moj gust za slaby, wiec sie na 60 przerzuce jak upaly wroca... I zasadniczo kupuje po prostu kremy dla dzieci a na firme nie patrze za bardzo;-)
Ewedja, chyba tylko Ci pozostaje ciagle tlumaczenie Zakiemu, bo takiego duzego dziecka, to juz sie chyba nie upilnuje, bo zawsze gdzies cos znajdzie pasujacego do dziurki w nosie:baffled: Tez sie zawsze stresuje, zeby mi mloda takiego numeru nie wywalila, bo te dzieciaczki, to niezle pomysly miewaja, a nie da rady non stop ich na oku miec:szok:
Aga, mam nadzieje ze sie autko bedzie dobrze sprawowalo:tak:
Alex, no to jak 2 tygodnie zostaly, to mozna powiedziec, ze jedna noga juz w PL jestes:D
Jutrzenka, widze ze Ty nawet w chorobie, ciagle w biegu... Dobrze przynajmniej ze zakupy udane:tak:
Dotka, "bizu":-) (ja tak fonetycznie tylko napisze, bo ze sluchu sie paru zwrotow z przedszkola nauczylam:-D)

witam

ale dzis bylo goraco. U nas burza chwile postraszyla ale przeszla bokiem, nawet nie padalo :tak:

Aga pochwal sie furka :tak:

Ewedja o matko, to niezle pomysly ma Zaki :szok::szok::szok::szok:

Alex no niby tak jest, ale czemu wyprzedazy jeszcze nie ma,

hmmm poglyby sie zaczac bo musze kupic pare przed wczasami. I cos z wyprzedazy w wiekszym rozmiarze bym chciala kupic kubie do przedszkola juz.

Pryzy to KAya jak Julcia chlopak w spodnicy :-D:-D:-D:-D:-D. I dzieki za zyczenia

Kata fajny ten kolorek :tak::tak:

Weroniczka wspolczuje :no::no::no:, tak myslalam o Tobie jak czytalam ze rzeka Ropa wylala i zastanawialam sie czy to kolo tego Waszego domku

Dotka jak ja Ci zazdroszcze tego morza, zwlaszcza teraz jak jest tak cieplo :sorry2:

Asia jak u Was sytuacja powodziowa, macie zajęcia w szkole??

Paula a co z tym Waszym wyjazdem do Wroclawka?? Jak D bedzie mial urlop to sobie odbijecie :tak:

Stefa jak po locie w przestworzach :-):-):-)

Kacha jak poszukiwania domu?

i nie wiem co jeszcze, jak kogos pominelam to wybaczcie

co tu tak pustawo, jak ja jestem to Was nie ma

hej:-)
autko jest fajne mitsubishi carisma hatchback , niezbyt młode bo 1996 r. ale na nowsze nas nie stać niestety, ale ma bardzo mały przebieg, serwisowane od pierwszego właściciela i silnik praktycznie niezużyty. Jeździ się nim super. Zdjęcia jeszcze nie zrobiłam bo wczoraj jak przyjechał o 16 to zaraz pojechaliśmy do teściów się pochwalić. No i teraz trzeba pozałatwiać papiery:tak::tak: a dzisiaj już pojechał nim do pracy:tak:
ewedja- to masz problem z Zakim, ma pomysły. Mój Łukasz to nawet palca do nosa jeszcze nie włożył:confused:
paula- mój Łukasz też ma pozdzierane i posiniaczone kolana a u nas nie ma chodników. Ale bardzo mu sę spodobało chodzenie po schodach samodzielne, ale nie zawsze mu wychodzi:sorry2: a zadrapanie na twarzy też miał tylko przez psa, bo się do niego pchał, a pies z radości skoczył i łapą mu po buzi, na szczęście nie trafił na oko.Ale się przestraszyłam
alex- ufam, mamy podobny gust co do samochodów:tak::tak: no i nie tylko;-)
jutrzenka- no widzisz a ja też czekałam do upałów z sandałkami i jeszcze nie kupiłam, ciekawe czy coś znajdę:sorry2:

ale mam parownik w pracy, dlaczego tu nie założyli klimatyzacji:wściekła/y:chociaż ja tu narzekam a co robotnicy na drogach maja powiedzieć:szok: M. to już jest tak opalony jak :szok::szok::szok: a jak wraca do domu to ma oczy czerwone jakby pił z tydzień:szok::szok:

reklama
Hej dziewczynki.

mało mnie ostatnio ale ciągle brak czasu. Jutro Staś ma zakończenie roku w przedszkolu ( występy i piknik w ogródku przedszkolnym). No i się wybieram z dzieciakami.
Jutrzenko jak miło że w takiej chwili pomyślałaś o mnie. Na szczęście w naszych okolicdach Ropa bardzo wylała bo spuścili wodę z zalewu ale po dwóch godzinach już opadła i nie dokonała w Ropie i okolicach wielkich zniszczeń.
Dotka masz jakieś wieści od Kasimaj?

Do góry