reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no nareszcie mam chwile :tak:
kata na gore wzielam kamere a J zostal na dole z aparatem. wiec musisz przyjechac to ci puszcze :-D
tez bym pomalowala ale nie chce mi sie jak sobie pomysle znowu ten balagan...u nas wprawdzie nie ma pomazanych scian ale lapki poodbijane i to tak ze sie nie da zmyc :-D kochana istotka
my dzis pojechalismy odebrac moj cudowny hamak i w drodze powrotnej zajechalismy na plaze posiedziec bo taka ladna pogoda. bylo tak superrr tym bardziej ze nigdy tam nie bylismy jeszcze. alex niedaleko od ciebie w dol :-)

reklama
hejka

u nas juz po imprezce, posprzatane, pochowane i padam na pysio.

do tego jestem chooooooooora, mam katar po pas, boli mnie strasznie gardlo :-:)-:)-:)-(.

Ide zaraz spac, w nocy sie nie wyspalam bo kuba znowu mial atak szczekającego kaszlu :no::no::no::no::no::no::no:. Nie wiem skad mu sie to bierze. Musze isc z nim do alergologa :-:)-(.

co do truskawek to dzis u nas kupowalam po 5 zl. Kuba bardzo lubi, jak kupie kilogram to w 2 dni zje wszystkie :tak::tak::tak::tak::tak:.
Nawet teraz zeby nie spac to wymyslil ze bedzie jadl i siedzi i je, juz drugi raz mu pelen talerzyk dalam :tak:. Ale on wogole jest owocowy :tak:.

Asia poprosze o przepis.

Sorry i tyle ode mnie, dla wszystkich buziaki, nie dam rady odpisac do wzystkich bo zle sie czuje.

do jutra, paaaa

witam poniedziałkowo :-)

pogoda piękna więc dzisiaj wyruszymy na place
ale chyba z samego rana bo gorąco ma być

kupiłam w sobotę młodej sandały bo w trampkach i adidasach przy tych upałach dziewczę by nie wytrzymało - ale muszę kupić jeszcze jedne bo te kupowałam na szybko i są trochę za bardzo zabudowane
a w biedronce z promocji dziecięcej mydło w piance truskawkowe zozole i dwa mydełka w kształcie dinozaura jabłkowe i truskawka :-) polecam! dużo zabawy przy myciu :tak:

dota u nas też malunki na ścianie choć ostatnio jest spokój... odpukać... dlatego zdecydowaliśmy się malować. najwyższa pora małej pilnować ;-)
pierz kasia pierz :tak: potem już będziesz spokojnie sobie czekać na rozwiązanie
uuu stefa kiedy to będzie :-(
jutrzenka myślisz, że kuba ma alergię? moja od pary tygodni ma niezanikający katar, taki trochę wodnisty, jak śpi to chrapie, sapie bo jej w krtani zalega. i nie wiem czy to też nie alergiczne :confused:

paszczaczek jeszcze śpi...

dzien dobry!;-)

i ja wstałam...cos goraco w domu...
jejku Jutrzenko biedny Kubuś...zdrowka dla Was!!

Katka i Twoja tez ma kaszelek...oby to wszystko przeszlo:tak:co to moze byc...

a ja siedze i tyłek mnie boli:-D:-D kupiłam rower i wczoraj zrobiłam sobie wycieczke...tak dawno nie jezdziłam:-D ogolnie to myslałam,ze nie bede potrafiła,ze zapomnialam...:-D
To, ze w Gdansku jest pełno sciezek to wiedzialam ale wiecie jak jest ich duzo u nas w miescie...do tego tak ladnie polozone...jedzie się i są piekne widoki.
Tak wiec mam nową pasje-rower:-D na szczescie jest lekki, taki "chudziutki" i czerwony:-D

Miłego poniedzialku dziewczeta !!!:-):-):-):-):-)

paaa:-);-)

hej
witam z poniedziałku:-)
M. pojechał wczoraj o 22. Myślałam że nie będę mogła spać ale byłam tak zmęczona, że padłam:sorry2: mam nadzieje że uda mu się coś kupić:tak::tak:
ewedja- to Zaki umie wybrać kompromis:-D:-D:-D jakiego masz mądrego synka:tak::tak:
kata- a mój Łukasz nawet zajadał się tymi truskawkami, ale na drugi dzień dostał biegunki i ijuż nie chce jeść. A my mamy swoje truskawki:tak::tak::tak:
dota- ale masz fajny letnią sygnaturkę:tak::tak:
kasiamaj- czkwka dziecka w brzuszku to jest to co najbardziej mnie zadziwiło w ciąży. :tak::tak::tak:
jutrzenka- zdrówka

a mnie tez boli gardło bo zjadłam wczoraj półtora loda:szok: i śliny nie mogę przełknąć

dotka u nas też pełno ścieżek rowerowych :tak: tylko większość pod górkę :-D nie no... proste też się znajdą :-) może właśnie dzisiaj się wybierzemy
masz fotelik dla krzysia?
aga zdrówka! na mnie czeka big milk w zamrażalce :-p no i trzymamy kciuki za zakup!

idę zaraz robić śniadanko...

dzieki Aga!;-) wlasnie rano zastanawialam se czy Mufinek na tej fotce nie jest za bardzo rozebrany...bo jednak troche z niego golasek...
no to czekamy na wiesci o smochodzie:tak::tak:

My tez zmieniamy autko ale dopiero we wrzesniu....tym razem bedzie japonczyk;-) chociaz nie planujemy kolejnego dziecka to chcemy wieksze autko....trezba przez wakacje poduczyc sie jezyka,zeby sie z nim jakos dogadac:-D

Ewedja mialam Cię pytac o pogode w Italii...ale sama napisałas,ze ladnie u Was:-);-)

i jeszcze do Kachy-powodzenia w szukaniu domuuuu!!!!:tak:

Katka ja sie boje wozic malego....seriooo....wiem,ze te foteliki są fajne....mozna dokupic tez kask i inne gadzety....ale naprawde jakos to mnie nie przekonuje...tak wiec poczekam jak podrosnie i bedzie mial wiekszy rowerek:tak:
Tak wiec teraz jezdze sama;-)
a za kilka lat bedziemy jezdzili całą rodzinką:-)

oooo Majoszka wstała-hejkaaaa;-);-);-):-)

jeszcze dla kasi fotka koloru

dsc07351n.jpg

dota ja też się boję dlatego kinię wozi t. :-p

reklama
Do góry