reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry mamuśki-
i od razu życzę Wam wszystkiego najlepszego!!!;-)
w dniu naszego święta.

młody już śmiga jak preszing-nie mogę za nim zdążyć.
ja jetem na pół ubrana bo tak latam i co chwila coś....:-D

dziś piękne słonko...ale wieje..hm..może przestanie???
oby:dry:

Jutrzenko-dużo się nie pomyliłam-ta sama kategoria :-D:tak:
Pryzy-hehehehe-uśmiałam się z tym brzuchem i nurkowaniem.:-)
co do potówek...to nie wiem???-na karku moga być,ale ręce i nogi???-zastanawiające???nie wiem co Ci powiedzieć???
Dota-to wal śmiało..:-D:tak:miłego czasu z rodzinką.;-)
Paula-zdrówka dla niuni...i dobrej pogody -co by Ci to poschło.:tak::happy2:
Aga-dlatego właśnie zrezygnowałam.:tak:
Katka-hej ;-)a byliście już z Kinią czy pierwszy raz???

reklama
kasia właśnie pierwszy raz :-) bo rok temu w morzu nie chciała się kąpać - zresztą się nie dziwię ;-) w basenie inaczej bo cieplutka woda
o tu chcemy jechać: Kompleks SOLPARK - nowoczesny ośrodek sportowo rekreacyjny w Kleszczowie
nowo wybudowany obiekt niedaleko kopalni

aaaa zapomniałam: asiu jak sytuacja? lepiej? wróciliście do szkoły?

dziewczyny mam do was pytanie:
nosiła lub nosi któraś z was aparat na zęby taki na stałe? :-)
polecałybyście? nie wiem jak zęby a konkretnie szkliwo po takim zabiegu i zasięgam opinii
kurde korci mnie żeby go założyć bo mam krzywe te moje ząbeczki ;-)

edit: właśnie dostałam laurkę od mojego dziecka :-) stworzyli wspólne dzieło z tatą :-D

Katka-co do aparatu to nie pomogę :-)-nigdy nie miałam..ale jak moja kuzynka nosiła to nie narzekała bo ząbki wyszły prościutkie-tylko co było minusem trochę bolała jak jej dokręcali coś tam...
basen fajowy :tak:kurna..superowo.
myślę ze się Kini spodoba...i potem będziecie jeździć często :tak::-)

Kata w takim razie ząbkowałaby od urodzenia... :-D:-D:-D przecież ona jest od zawsze potworem :eek::-D

Co do aparatu to i mi się marzy :tak: ale ehhh... tyle kasy... cóż... może jak wrócę do pracy to będę mogła sobie pozwolić... :sorry2: wiesz co podejrzewam że bardzo szkliwa nie niszczy... Poza tym po zdjęciu robi się różne zabiegi żeby było cacunio ;-)

Kasiamaj dzięki... :-D a Ty bierzesz się po mału za pranie ciuszków?

Aga zaraz się zaatakuję jakimiś witaminami :-)

No poszwy się piorą... :tak:

Ja też witam i życzę Wam pociechy z Waszych dzieciaczków.

No i nie wiem co Wam napisać bo od kilku dni moje dzieci wstają o 5.30 i jestem tak zmulona że masakra. Ledwo się na nogach trzymam.

MAMUSKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE!!!
my dzis wstałysmy o 9 hihihhi zabieram sie za porzadki u mnie taki bajzel ze ło matko ale to dlatego ze dach zmieniamy{razem z tesciowa hihih zeby niebyło zem bogata hihih} i okna dachowe odrazu wstawiamy i połowa komód wyniesiona oby szybko skonczyli
miłego dzionka
a KATA niewiem jeszcze kiedy prawko odbieram ale dzisiaj bede dzwonic do wydziału komunikacji i sie dowiem a i kiedys pytałas ile za prawko a wiec 1200zł + 134zł egzamin i jeszcze odbiór prawka 84,50

DROGIE MAMY - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA,ZDROWYCH MALUCHÓW I WIELE SZCZĘŚLIWYCH CHWIL!

Paula, Kata, jeszcze dziś u nas szkoła zamknięta. Siedzę w domu, ale jak na szpilkach, bo nie wiadomo co przyniesie następny dzień. I jak nigdy chcę wrócić do szkoły, hehehe...
Dota, udanego weekendowania z rodzinką.
Kata, co do aparatu na zęby to nic ciekawego nie wiem... Moja koleżanka miała zaaparatowane i ponoć i człowiek starszy, tym trudniej te zęby naprostować. Jej się robiły luki między zębami, musiała jakieś usuwać, ciągle coś trzeba było robić. U dziecka szybciej i łatwiej ponoć ten proces idzie. Najlepiej to udać się do ortodonty...
Aga, ja wiem, że wszyscy zazdroszczą nauczycielom wakacji.Szkoda tylko, że nie biorą pod uwagę tego ile trzeba się namęczyć w ciągu roku, no i wakacje wcale nie trwają 2 miesiące, bo w sierpniu już się wraca do pracy:tak::tak:
Pryzy, co do potówek na rękach i nogach, hmmm. Sama nie wiem, ale jak poci się całe ciało, to być może i w takich miejscach mogą się pojawić.

hej hej wstalam i ja :-D
pryzybelka Gi miala ostatnio potowki na twarzy ?!? ale juz jej znikaja. mysle ze moga byc wszedzie.
kata ja mialam ale to bylo jak mialam 12 lat i nie mam problemow ani z zebami ani ze szkliwem. wrecz przeciwnie poniewaz musialam regularnie chodzic do ortodonty to mam dosc zadbana szczeke :-D
asia zapomnialam ci jeszcze odpisac ze do tej pory nie posprzatalam lazienki :tak:
kal.aga wlasnie moja stara miala tylko wklad 5kg a to jak na nas 3 za malo :no:
weroniczka wspolczujee i posylam energetyczne usciski
paula hhehe wiesz reszta sie nie przyzna ale to najbardziej oczywiste bylo ;-)
u nas upalow ciag dalszyy czuje sie super jak bym miala wakcje hehe no troche mam nie ??

my już po zakupach.
teraz rosołek sie gotuje-musze makaron jeszcze wstawić.

Paula-jakoś chyba zabiorę sie od czerwca z to pranie ciuszków.
jutro mam wizytę u gina -zobaczę co powie???

Elcia-to ci sie zachciało remontować :-);-)
Stefa-szybko wstajesz :-D

reklama
Dzień doberek
Ostatnio nie pisze,bo nie mam o czym:-(
Dalej sama z dziecmi-mój miał dziś wrócić ale niestety jeszcze kilka dni...
Pati nie chce mi jeść ,tylko stoi przy oknie i czeka na tate a mi się płakać chce..
Ech,nie będę wam zanudzać

Wszystkiego naj,naj z okazji Dnia Matki-dziś nasze swięto:-)

Do góry