reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Kobietki ;-) Uprzejmie donoszę, że żyję, ale jakoś totalny brak weny mam i na dodatek dołus totalus :sorry2:
Kasiu Oliś też od września do przedszkola, tyle, że specjalnego :tak:Zobaczymy jak to będzie :sorry2:Mam nadzieję, że w końcu ruszy do przodu z rozwojem.

reklama
Hej!!! :-)

Co porabiacie? Ja dziś bezrobotna :-D

Aga narobiła mi smaka plackami więc dziś placuszki :-) Mama dostała w prezencie malakser to miałam okazję go wypróbować i w 2 minutki ziemniaki były przetarte :-):-) super sprzęcior :-):tak:

Idę zrobić herbatkę :-) Zimno dziś na dworzu... brrr... :baffled::rofl2:

Ewedja ehh to logowanie... w wolnej chwili obskoczę ten temat... :tak:

Zaraz muszę usmażyć placuszki dla rodziców...

hej kobiałki

ale jestem zmordowana dzisiaj
zamiast leżeć to siedzę przed kompem :sorry2:
z małą łaziłyśmy dzisiaj ponad 2 godziny po dworze - nie padało, było pochmurnie ale nawet słonko się przedzierało
pospała rano do 8 więc na drzemkę jej nie kładłam

teraz poszła z t. na drugi spacer :-)

kasia skoro to ma być symboliczny prezent to może jakieś duże puzzle lub gra planszowa z ulubionym bohaterem? i do tego pamiątkowa kartka
współczuję psiny :-(
i brawa dla kubcia za samodzielność!
jutrzenka podrzucaj ;-)

a tam już więcej mi się nie chce pisać :-D

jeszcze tekst małej na dziś:

chciałabym siostrzyczkę albo braciszka - lepiej braciszka
potem mówi: braciszek mieszka u mnie w brzuszku? :-D

zaczynam tłumaczenie - już jest na tym etapie: co to? dlaczego? itp. ;-)

Ostatnia edycja:
ja zaraz zgupieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ZAKI ZROBIL MI TAKA ZADKA KUPE NA PODLOGE SYF OKROPNY :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: JESZCZE NA DODATEK WYLACZYLI WODE A JA MAM FUL TALEZY DO UMYCIA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:SZLAK MNIE ZARAZ TRAFI:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewelina!!! :-D:-D złość piękności szkodzi :-):-D:-D:-D

Katka :-D to Kinia se sama braciszka urodzi? :-D:-D:-D świetna jest...

U nas od wczoraj w kółko :"Co mówisz?, Co mówisz?" :baffled::rofl2::-D

No moje Słoneczko już śpi... ;-) A ja idę pod prysznic :tak:

Na piątek jestem zapisana na małą metamorfozę do mojej Madziulki kochanej ;-):-D

Idę, paaa!!!!

Spokojnej nocki dla was :-)

No to ja dziś pierwsza :)

Pogoda u nas od kilku dni do niczego bo ciągle pada i jest zimno. No i przez to jesteśmy wszyscy poprzeziębiani.
A w sobotę idę na spotkanie z psiapsiółkami z dawnych lat. Ciekawe czy będziemy potrafiły znów gadać do upadłego :) Boże jakie to były fajne czasy.

A teraz mam do Was czysto teoretyczne pytanie. Wyobraźcie sobie że wracacie z wczasów i w bagażu znajdujecie książkę z tamtejszej biblioteki, którą zapomniałyście oddać. Co z nią robicie?

reklama
ewe przeszła złość? :-p
paula co będziesz robiła z włosami? masz pomysł?
weroniczka dzwonię do biblioteki i pytam w jaki sposób mogę ją zwrócić? :rofl2: pewnie każą wysłać ;-)

u nas pogoda pod psem :wściekła/y:
i tyle na dzisiaj bo siedzimy w domu :wściekła/y:

Do góry