reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dziendoberek

my dzis piewsi ten ranny ptaszek juz zerwal nas z lozka, normalnie nie mam sil do nigo a na dodateg pogoda kiepska dzis wiec nawet nigdzie sie nie da wyjsc :-:)-:)-(

musze ogarnac mieszkanko troche, odezwe sie pozniej papa milego dnia

dzień dobry

Kuba ładnie zasnął u siebie i spał całą noc :tak:-przebudził się ok.1-ej i coś marudził poszłam do niego a ten siedzi na materacu i śpi...to go położyłam i poszłam sobie...rano też coś marudził J poszedł to młody trochę popuścił -przebrał mu spodnie od piżamki i położył,zasnął bez problemu.
rano wstał przed 7-mą. i woła...."mamuś jesteś"???? :-)
najlepiej jak mu tłumaczyliśmy że jak będzie coś chciał to ma nas wołać...
a on "o tak....MAMA" na cały głos :-D:-D:-D
pytam go dziś jak się spało -a on "dobzie"-"w moim potoju".....:-)

myślę że nie będzie problemu.
jedyne co to boję sie że nie usłyszymy jak będzie wołał siusiu......:baffled:
na razie jest ok.

dziewczyny -macie pomysła.....
bo ja nie wiem co kupić????
sąsiadów syn ma teraz 1 komunię w sobotę-chcemy iść z życzeniami ...
ale nie wiem co do tych życzeń mu dokupić????
RATUNKU!!!!!

i ja sie przywitam:-) hejka!!!:-)

Ewedja hej,hej!!!;-):-) moze sie jeszcze rozpogodzi...:-)

Asia brawo dla Fifka!!!!:-):-):-)

Aga jasne,ze dasz dzis rade:tak: tylko sie za bardzo nie przemeczaj...:-)

aaa Pryzy:-):-):-):-):-) z tym skypem to tak jest...wiadomosci dochodzą jak sie właczy skypa...iii dziekuje!!!!:-):-):-) a jak u lekarza????

jejku Kasia co za strata....:-(.... i napisz jak tam Kuba, spał u siebie????

Paula 9 godzin wczoraj:szok: o kurcze...i czekamy na fotki:tak:

Jutrzenko no jaki mądry Kubus:tak:;-) ale to chyba bardziej po tatusiu:-p;-)

dobra juz nie odpisuje....zawsze przeciez moge potem cos tam napisac,nieee??;-)

u nas błekitne niebo....zobaczymy jak bedzie potem...:-):-):-)

pozdrawiam i miłego,pogodnego dnia zycze:tak::tak::tak:

ps.Katka ale ładna fotka na nk....:-):-):-)czy Wy przyjezdzacie w tym roku w okolice Trojmiasta???

paaaaaaaaa:-):-):-)

Kasia a moze jakąs książke ładnie wydaną?? zawsze to ładna pamiatka....albo album-moze interesuje sie czymś? ;-)

też myślałam nad albumem...ale sama nie wiem-on interesuje się obecnie Michaelem Jacksonem :-D-wczoraj nawet obraz widziałam śmiałam się do J że kupimy mu obraz :-D
a tak to on lubi historię-zbiera jakieś stare przedmioty...menaszki,saperki,naboje....:szok:
ostatnio miał fazę na BEN 10 ale nie wiem chyba mu przeszło????
szkoda że nie ma tu możliwości zakupu koszulki z Michaelem...bo może z tego by sie ucieszył???? sama nie wiem?????

reklama
hej
my już po spacerku
zrobiło się fajnie ciepło :-)
chodziłam po sklepach szukałam czegoś dla młodego na tą komunię...i nic nie ma :szok:
nawet albumów-tylko w sklepach i marketach same pamiątki i bombonierki :-)
hmm..znalazłam jeszcze na allegro kilka koszulek- z Michaelem ale nie wiem czy dojdzie na czas???
Stef-dzięki za link.ale do soboty i tak nie dałabym rady.

a...jeszcze chciałam Wam powiedzieć że Kubuś dostał się do naszego przedszkola :tak:
składaliśmy podanie na te 5 godz.dziennie bez wyżywienia...ale babka mówiła że jak chcemy na całość..+ posiłki to tez możemy- do września musielibyśmy dać znać :tak: -jest już przyjęty.(choć jeszcze listy nie wywiesili) :-)

idę coś na obiad szykować -bo chłop głodny wróci...:szok::-D
i po garach mi się dostanie :szok::baffled::rofl2:

Do góry