reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj jutrzenka wspoczuje biedny Kubus :((
moja za to ma sliwe pod okiem i tez dokladnie nie wiem w cos konkretnie sie uderzyla ?!?!
noo i zrobila mi mega awanture bo nie chciala wyjsc z wanny
kurcze ja mam taki sam maxi cosi jak ty sylwia chybaa a co mowili o nich ??

reklama
Stefa nie mówili nic konkretnie o maxi cosi ale tylko pokazał chyba właśnie na taki jaki mamy że zagłówek na dość płytki.
Ja mam ogromny dylemat teraz. Te od 9-36kg nie pochylają się do spania, a my prezecież latem do Polski jedziemy autem, a potem jeszcze ze śląska do gdańska pewnie w nocy pojedziemy. A z kolei trochę się nie opłaca kupowac drugi 9-18kg skoro Marcel waży 14,5, no i on wogole jest do 4 lat.....
chyba jednak zdecydujemy się na ten 9-36kg

Jutrzenka
może zaopatrzcie się w taki inhalator do domu. Moja siostra taki ma, zawsze inhaluje chłopaków jak chorzy i to im pomaga:tak:

Jutrzenko dużo zdrówka dla Kubusia, przytulam Cię po tym stresującym dniu i życzę, żeby wszystko co złe szybko poszło w zapomnienie:tak:
Sylwia dzięki:tak: Chociaż ja jak nie muszę to omijam lekarzy szerokim łukiem:-pNo, ale ile można czekać?:sorry2:
Kurcze złapało mnie nocne gastro i wcinam kabanosiki :sorry2:

No i zwialam na chwile, a dopiero na wieczor znow zagladam, ale zaczelam troche porzadkowac w chalupce i zrobilam porzadek z butami i kurtkami, swini zmienilysmy wysciolke i nawet sie odwazylam jej sama pazury obciac:szok::szok:... pracowity dzien z Kayucha mialysmy... (ale to przez Paule, bo ona ciagle cos tam pierze,robi i mi sie wstyd zrobilo:-))
Jutrzenka, biedny Kubus... kurcze ja tak wlasnie ze wzgledu na rozne choroby i dolegliwosci dzieci to sie normalnie boje miec nastepnego maluszka... tak bardzo mnie psychicznie oslabia jak widze ze Kayi cos jest, a ja nie wiem jak i nie potrafie jej pomoc...
Trzymajcie sie cieplo! Zeby wszysko szybko przeszlo!:tak:
Kata dzieki, bede miala co poczytac przed snem. Troche juz szukalam w googlach, ale nic konkretnego... W sumie to ja chce sobie tylko 2 skrzyneczki powiesic, a ten balkon to wlasnie taki (na szczescie) malo sloneczny, ale nie ciemny, tylko jak jest wiatr to wygwizdow mamy, a do tego chyba musze wziac pod uwage ogromna wilgotnosc powietrza u nas... Aaaaa najwyzej jak mi zmarnieja, to sobie jakes sztuczne zapodam;-)hehe
A Kinia, to naprawde agentka z tymi tekstami:-)
Ewedja, to trzymam kciuki!!!!:tak:
Kacha, no to kurcze ciagle nic nie wiesz:baffled:

A o tych fotelikach, to juz nic nie wiem... pewnie kazdy ma jakis atest co? U nas musi posiadac atest, ale pewnie tez niejeden model wadliwy w jakims stopniu... wiec tak sie zastanawiam, o co do cholerci biega w tym wszystkio, bo to normalnie jakies kpiny sa z rodzicow...

Jeszcze mialam cos napisac, ale skleroza nie boli, to sie ide herbatki napic:) Dobranoc!

Aha a gdzie Weroniczka? Czy cos przegapilam moze?:)

hej hej:-)

Ewedja bardzo ciekawa ta praca!:tak: Trzymam kciuki zeby sie udało &&&:tak:

Basia:-) i zdrowka dla małego!

o kurcze Jutreznko:-( biedny Kubuś...co ona ma z tą krtania...kurcze...rzeczywiscie musicie nawilzac...zyczymy duzo zdrówka!!!

łeee to widze,ze nie tylko mój się awanturuje jak go wyciagam z wanny:-D noo Gaja ;-) to moze od tej awantury ten siniak po okiem??? ;-)
a u nas jeszcze niedawno taki wstret do kapieli:-D

Alex nie powiem kiedy bedziemy-zrobimy Ci niespodzianke:-p

Pryzy to mówisz Paula Cię nakreca do sprzatania...hihi....na mnie tez tak dziala;-):-)

Sylwka wspominiala- z tymi fotelikami to ciezka sprawa-jedno jest pewnie-kupując fotelik nie można patrzec na cene i kupowac tanszy...przeciez tu chodzi o zdrowie maluchów:tak:
znalazłam ten reportaz na necie,dzis bedzie tez na tvn turbo,jakos po 22.Polecam!

Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci

Katka to zrób ładne fotki kwiatków i pochwal sie:tak:

postaram sie jeszcze potem cos tam napisac...ide teraz na kawke....

miłegooooo paaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
hej
u nas pada :-(-ale jest ciepło.

co do fotelików-to tak jak prędzej pisałam te do 36kg.nie da rady wysunąć.
nasz jest plastikowy.
jak będziecie kupowały to też patrzcie na to żeby siedzenie było dość szerokie,bo potem maluchom pupa nie wejdzie...jeszcze tak na przyszłość w zimowych ubrankach...bo wiadomo ten fotelik akurat posłuży im na dużo dłużej...
i oczywiście musi mieć też wyciągany zagłówek.
mu zakupiliśmy ten do 36kg.-bo w tym do 19kg.właśnie nie było regulowanego zagłówka i już Kubie głowa wystawała u góry.

miłego dzionka laseczki.

Jutrzenko-biedny Kuba!!!!-zdrówka dla niego.a może zróbcie mu testy alergiczne...???(bo nie pamiętam czy miał robione?)my z Kubą jedziemy we wrześniu.

reklama
Do góry