hej
my dzis znowu mielismy nerwy. R zadzwonil, do mnie ok 15:30 ze kuba obudzil sie z placzem i szczekajacym kaszlem
. Rano wstal zdrowy, do 14:30 nie spal i bylo ok, tylko zaczelo mu troche z nosa leciec. Jak zasnal to wstal chory, tak samo jak na poczatku marca. KAszel szczekajacy, nie mogl oddechu zlapac, plakal, jak sie uspokoil i lezal na naszym lozku to tak dziwnie harczal. Wyszlam z pracy pojechalismy do lekarza (mojego rodzinnego bo pediatra juz nie przyjmowala a nie moglam sie do zadnej prywatnej dodzwonic jak na zlosc
) ale nas przyjal. No i znowu takie objawy to krtan :-
-
-(. Dam mu syrop pectro dril i Clemastinum, Zyrtec i inhalacje. Dzis na jedej od razu w zabiegowym bylismy, zlecil na 5 dni po 2x dzienne ale bedziemy raz jezdzic bo w dzien nie ma kto go zawiesc.
Powiem Wam ze az sie boje zeby znowu sie to nie zdarzylo, to naprawde jest okropne jak on tak szczeka i nie moze odechu zlapac. Boze jaki byl biedny jak przyjechalam. Tak jak lezal wzielismy go do lekarza, byl biedny zaplakany, zmeczony i niewyspany (moze ze 30 min spal jak go to obudzil :-(). I jak poprzednio, po wyjsciu na dwor i pojechaniu do lekarza przeszlo mu, tylko jak plakal na poczatku przy tej masce inhalacyjnej to prychal dziwnie ale po powrocie do domu jak reka odjal. Zasnal w mig i nie kaszle wcale
Nie wiem co o tym myslec, az sie boje ze to bedzie nawracac :-
-
-
-( a to tyle stresu nas i jego kosztuje.
Uwage ogladalam, powiem Wam ze Chicco i Emaljunga to znane firmy, ja jestem w szoku. My slyszelismy wiele o tych tanich fotelikach, znajomy troche sie na tym zna, te tanie bez tych wszystkich atestow maja w oparciu styropian ktory przy wypadku peka i dziecko wyrywa z niego
.
My kupowalismy ten 9-18 patrzac na te testy zderzeniowe i wybralismy Romer. O nim nic nie mowili wiec w sumie nie wiem czy jest ok czy nie
. Ale ogolnie to tragedia z tymi fotelikami
.
Poza tym dzis sie wkur.... dzis na czekajace nas wypadki niespodziewane ale o tym kiedy ondziej bo dzis ide spac. JEstem padnieta po tych stresach
poza tym zadzwonilach do wladka zarezerwowac kwatere i sie okazalo ze w tym terminie juz nie ma miejsc, cudem mi sie udalo urlop przesunac, takze generalnie caly dzien pod gorke :-
-
-
-(
sorry ze nic wiecej nie napisze ale nie daje rady, padam po prostu
do uslyszenia