reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia to może lekarstwem na samolubność Oliwki byłoby rodzeństwo? ;-):-p
Asiu pewnie, że się cieszymy :-)
Paula a co się Amelce stało, że nie krzyczy? ;-) No tak w sumie jak pomaga w pisaniu to na rączkach jest, więc po co ma krzyczeć :-p
Ech u mnie błogi spokój, T. chrapie, Oliś chrapie, a Młoda łypie na mnie okiem z leżaczka, gada do zabawek i o dziwo jeszcze się nie drze :-)

reklama
hej dziewczyny!!
co robicie ?? pewnie kazda z mezem kanape grzeje hehe
kurcze co ja tutaj czytam!! co za niegoscinnosc ?!?! biedny poranek...

Ja tam nie grzeję kanapy z mężem:-(, bo w pracy- mąż nie kanapa.
Ooooooooo, odezwała się gościnna Stefanka, hehehe:tak:
Posprawdzałam trochę wypracowań i mnie sen zmorzył, to se dałam na wstrzymanie. I apropos tego, co pisałaś Paula, ja nie gubię kartkówek, za to młodzież usilnie mi czasem stara się wcisnąć kit, że na pewno zgubiłam jego/jej pracę, bo ona/on na pewno oddawali. Zawsze mam z tego ubaw:tak:
Elcia, kobieto, a co Ty tak szalejesz, że zasypiasz przy kompie. A co do samolubstwa, to Filip też często nie chce się podzielić czymś np. z nami.
Kacha, to może też sobie chrapnij, młoda Cię popilnuje:tak:;-)

"no nic nie poradzę, trza się w cierpliwość uzbroić, chociaż podejrzewam, że @ przyjdzie, bo tak mnie brzuch boli jakby miał zaraz eksplodować :tak:Ale co by nie wyszło to i tak będzie dobrze :tak:"

Kurczę Kaśka normalnie wyjęłaś mi te słowa z ust. Ja od rana tak się czuję a teraz to już taka masakra że chyba rzeczywiście zaraz eksploduję

Ja się robi te cytaty aby wyskakiwały w takich fajnych ramkach????????????? HEEEEEEEEEEELP!!

PS: A kto to był ten Poranek?? Zdążyłam tylko doczytać że bardzo się zbulwersowała??

ciao ciao

ide sprawdzis czy stesknilyscie sie za mna bo ja za wami bardzo, mialam kompa w naprawie i nie mialam jak nawet dac znac ze mnie nie ma :no::no::no:

teraz musze ponadrabiac zaleglosci zeby wiedziec co sie u was dzieje

najpierw poczytam a pozniej popisze:tak:

Asia chciałam to samo napisać do Stefanki :-D:-D:-D

To mówisz że kity Ci wciskają... :-D zgub czasem te piątkowe hehe...

Stefcia kto ma chłopa w domu ten ma... hehe... Mój przyjedzie dopiero za tydzień w czwartek....

A w piątek ruszamy na majówkę na Mazury...

No właśnie a Wy macie plany na weekend majowy?

Ja się cieszę że ruszamy gdzieś ale towarzystwo teściowej mnie przeraża...:baffled::baffled::baffled:

hej z wieczorka
ja nie grzeję kanapy...no chyba że sobie :-D:-D:-D
Paula-a gdzie śmigacie na mazury jeśli można wiedzieć???:-)
Poranek chyba zrezygnował z naszego BB???
Kata-no to mała miała niespodziankę jak ją zakratowałaś...:-D
Elcia-pytałaś o moje samopoczucie...-dzięki :tak:;-) różnie...ważne że wszystko ok.:tak:
Jutrzenko-jak tam dałaś radę???
Docia-jak zakupki...nakupiłaś sobie tych szamtek????:-D:-D:-D

młody zasypia...ciocia go kładzie do snu..ale jakoś jej nie wychodzi...:-D:-p
jutro wybieram się na bazarek -tutaj u moich jest taki fajny muszę owoce kupić bo mi wyszły :happy::baffled::-D
kurcze chyba sie coś stało...bo wyła syrena..a teraz jechała karetka na sygnale mała straż pożarna i duży strażacki.....:baffled:

co porabiacie????

t. już w domu! :-)
obżarłam się oscypków a jutro będę zdychać :rofl2:
tabletkę se na trawienie wezmę

asia jako że byłam sama z młodą w domu to napoje wyskokowe wykluczyłam :rofl2: pozostała mineralna i soki ;-)
paula u mnie weekend majowy nadal w planach i pewnie taki po 3 maja pozostanie :-D
kasia t. kąpie małą a ja łapię chwilki :-p
elcia ile teraz prawko kosztuje bo ja też nie mam a przydałoby się :zawstydzona/y:
aaaa jutrzenka pytałaś kiedyś o piłkę z którą kinia zasypia (skleroza nie boli ale przeszkadza :rofl2:) to dmuchana piłka średniej wielkości, ale już jej niepotrzebna to były trzy wieczorki kiedy z nią zasypiała ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry